Роми Грабят Къщите На Българи! ВАЖНО!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Роми Грабят Къщите На Българи! ВАЖНО!!!

Мнение от gazzzar » 06 Фев 2009, 23:44

Предполагам всичките сте гледали последното предаване на Мартин Карбовски!
http://vbox7.com/play:be23b07c
След това предаване се зароди доста голям обществен протест. Подготвя се масово мероприятие в село Мечка. Колега от офф роад форума ме помоли да пусна тема и тук и да се подготвим и да подкрепим масовия протест, който ще се организира в неделя
:idea:

Ето и линк към темата в техния форум:
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... 3%E0%ED%E8

ПС: моля модераторите да направят темата ВАЖНА :!: :idea:
Последна промяна gazzzar на 07 Фев 2009, 8:57, променена общо 1 път
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Фев 2009, 23:52

Ако се организираме аз ще дойда да се возя с някой, че нямам кола от бая време :roll:
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Фев 2009, 0:13

имате моралната ми подкрепа!
Познавам селото и съчувствам на хората там!
:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Фев 2009, 0:28

Абе нямам думи просто,за тези говеда,аз имам вила и понеже е последната в селото и е на 50 метраот гората и я счупуха от разбиване изнесоха и мокета,накрая я разбиваха за спорта,даже не я и заключвахме,сега вилата ми е сметални капаци на прозорците 3мм ламарина и неква нема такава железна врата и решетка
Това което ме дразни е ,че мангала ми вика аз ти разбивам къщата ,кво ще ми направиш,е това е наглост,аз знам че го смажа убия и закопам ама неговите приятелчета после ще ми запалат къщата,те и така плашат хората
Мисля че трябва да бъдат избити до крак :evil: :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 07 Фев 2009, 0:44

Ако има такъв протест споделете кога ще бъде да се опитам да дойда и аз.Тва е мръсна напаст д..ба и мангалите мръсни.Тва требва само изтребване до крак.Тея мангали беха едно време в село Подем и бяха станали пак така нагли докато един от тях не посегна на една бременна българка с вилата да я дупчи и мъжа и сабра цялата рода и де що познати има и запалиха целата циганска махала и бяха блокирали пътя с трактори да не може пожарна и полиция да стигне да спасява мангалите. И от тогава теа са в Мечка и още 1-2 други села в района. Пак трябва палене и бой. :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Фев 2009, 0:59

Мангалите са си мангали, ама къде са съдебната система и полицията да ги озаптят. Или ги е страх от смрадовете. То както е тръгнало ще има бели качулки и горящи кръстове като в Щатите. А мангалите са генетично увредени защото при тях се извършват много кръвосмешения. Отделно ядат само боклуци и нискобюджетни храни, което също влияе на умственото развитие. Отделно пият най скапания алкохол който също ги бие в мозъка. Жалко че съм далече за да участвам в мероприятието. И по добре, че са ми слаби чивиите и като нищо мога да убия някоя чернилка. Ама както е тръгнало ще дойде и нашият ден(с качулките, факлите и горящия кръст) и България ще бъде в пламъци. И за това ще бъдат виновни тези които не взеха мерки навреме от страх.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 07 Фев 2009, 1:24

http://www.vbox7.com/play:201bcb21 Предупреждавам за всеки случаи всеки който гледа клипа в следващите 24 часа като види циганин да започне да диша дълбоко и да се обърне в другата посока за да не последва нова теме .....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 07 Фев 2009, 2:10

Е след тоя клип нямам думи, но имам инструкция за коктейл Молотов. Това е сган казвам ви. Едно е да обичаш животните и да си хуманист, но тези които се занимават с правата на тая сган са големи извратеняци и комплексари. Ебати какво доживяхме. Не е тук мястото за такава дискусия, та спирам.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 07 Фев 2009, 8:25

ukelichko написа:Е след тоя клип нямам думи, но имам инструкция за коктейл Молотов. Това е сган казвам ви. Едно е да обичаш животните и да си хуманист, но тези които се занимават с правата на тая сган са големи извратеняци и комплексари. Ебати какво доживяхме. Не е тук мястото за такава дискусия, та спирам.

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 07 Фев 2009, 18:04

АЗ СЪМ РАСОВО ДИСКРИМИНИРАН! Искам равни права за всички-тоест: Когато не си платя тока ЧЕЗ ми рязва жичката и толкова-на мангусто не...ЗАЩО?
Ако си построя колибка където ми харесва ще дойдат полиция, пожарна, ХЕИ, НАТО и секва друга сган и ще ме изхвърлят на мига без никакви обяснения-на мангусто му вкарват кошера в регулация и едни добри хорица даже му намират парички за дограма та да не мръзне! Нали сме еднакво зелени всички бе, ЗАЩО ТОЙ Е ПО-ТЪМНО ЗЕЛЕН ОТ МЕН!
10 души еколози протестират мирно и тихо за Иракли-идва полиция, бият, товарят ги на лунохода и бързо производство-100 тъмно зелени взимат лопати, кирки и каквото им попадне и правят Факултето кербала-полицайте гледат от страни някой CD-ром да не се набоде на вилата в тъмното, че веднага някоя евро институция ще ни хока-ЗАЩО?
Мен катаджиите ме правят на маймуна ако един габарит не ми свети, нямам гражданска или отскоро даже ако колата ми е мръсна, обаче каруците изобщо не ги виждат-ЗАЩО?
Имам и още един въпрос-защо трябва да се харчат луди пари за да интегрираме хора, които явно не желаят да бъдат интегрирани? Чирков примерно да не би някой да го е интегрирал специално? Който има желание си се интегрира безпроблемно-има всичко необходимо, същото училище в което съм учил и аз, същият университет. На нито един документ за кандидатстване било за работа, ВУЗ или гимназия не пише циганин ли си, българин, турчин, арменец или друг. Ако не са те приели е поради факта, че си некадърен! Така стоят нещата, поне според мен.

Потребител
Аватар

Ако има българи на които им пука

Мнение от Ивайло Шопски » 07 Фев 2009, 19:33

Кратък сценарии на акцията:

1. Сборно място на бензиностанцията на изхода от Плевен, към Варна - неделя (8.02.2009), 11.00-11.20 часа.

2. Среща с кмета на с. Мечка, на площада в 12.00. За целта, като добре възпитани хора, трябва да сме на площада в 11.57 часа.

3. След приключване на разговорите с кмета, началника на местното РПУ и хора от селото, както и "случайно" отзовалите се в с. Мечка журналисти, пикник край с. Буковлък, по покана на кмета на последното.

Надявам се БМВ-тата да не се изложите и някой да дойде!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Фев 2009, 21:39

Добре де, каква е идеята да ходиме 100 коли да плашиме циганора и да влачиме медиите с нас?

Потребител
Аватар

Мнение от Ивайло Шопски » 07 Фев 2009, 22:08

Как не те е срам!?
Като не желаеш не идвай!Ама май не си гледал предаването на Карбовски,хората там страдат!
Да те питам ако баба ти живееше там?!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Фев 2009, 22:51

ja написа:Добре де, каква е идеята да ходиме 100 коли да плашиме циганора и да влачиме медиите с нас?

доколкото ми е извесно,ще бъде културно мероприятие,няма да има насилие.един вид леко сплашване на индианците и глътка надежда за възрастните жители ,които искат спокоино да изживеят старините си.
ако не бях прикован на легло щях да присъствам,затова успех на колегите които ще намерят време да присъстват
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Фев 2009, 23:19

Ивайло Шопски написа:Как не те е срам!?
Като не желаеш не идвай!Ама май не си гледал предаването на Карбовски,хората там страдат!
Да те питам ако баба ти живееше там?!

Има една тема по тоя въпрос тука, потърси я и прочети аз нема да се обяснявам пак от къде ги познавам там мангалите. Само ще ти кажа, че в това село, когато аз съм дебнел циганите да крадът и съм ги млатил всяка вечер, нито ти нито Карбовски сте знаели къде се намира то...

С добро там нема да се оправите, циганорите там са изключително нагло и просто племе. Това с разговорите ще е за един два дена и тогава пак ще е същото ако не стане и по-зле... Много малко хора си имат идея точно какви прости и безкруполни са тези цигани в Мечка.

Съжалявам че утре не мога да дойда, но след като видите, че с добро нестава ще съжалявате, че вдигате толкова шум сега. Там работата ще се оправи само със бой и палежи, без медии и без полиция. Тогава и Кмета и кварталния, който е един полицай на 3 села ще са ви благодарни... Пенсионерите също.

А дали ме е срам ще ти кажа, не ме е срам щото на тия баби 2 години съм им помагал с каквото мога, без да са ми роднини. Точно в това село... То всъщност от какво да ме е срам, че не искам да преговарям с циганите, а искам да ги омлатя ли?

Були, що си на легло?

Следваща

Назад към Извън Темата