ОТКРАДНАТА ПРЕДНА БРОНЯ ЗАЕДНО С РЕГ. НОМЕР-ПОМОГНЕТЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
koyota написа:Друг е проблема с КАТ...
Еййййй....

Хич не се бях сетил за тоя момент...има два варианта...или да ускориш процеса на корозиране на номера,или да се надяваш да няма такъв(огледай го),а втория е да отиваш при бат ти Явор за един ден...хич не се бях сетил за тоя момент

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
koyota написа:Друг е проблема с КАТ, не ми е нито за бронята, нито за пари за регистрация, нито за репатрак! Номера е обявен за издирване вече.
Е сега найстина в кофти ситуация попадаш

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
nParMaTuK написа:Всяко зло за добро, ше си вземеш по-истинска броня, че тия с излятия нож са доста кофти изработка![]()
Иначе мисля че не е нормално такива коли се държат на улицата
А къде бе братле,в апартамента ли да си ги държим!
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Колега на мен ми откраднаха всичките лайсни на предната броня барабар с номера миналата година , нищо пуснаха номера за издирване после нова регистрация , нови пари , на ново документи за каско гражданска и т.н и пак на преглед за съвпадане номер на рама и т.н все едно си вкарал нова кола от някъде , много е досадно и много време отнема и стотина лева тогава ми излезе , много кофти на мен вчера някой (ГРАЖДАНИН) ми счупи прозореца в Гео Милев докато бях на работа и се връщам и бам прозореца на сол преден десен 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Братле, бати мизерията са ти направили, майната и на бронята, ама с номера са те вкарали в големи проблеми.
Иначе, се ходи в раьонното, пишат ти протокол за откраднат преден номер, после си караш до кат без проблем. На мен в Плевен ми откраднаха и двата номера, та се прибирах до СФ с такъв протокол без проблем.
И тук е най гадното праи се пълен преглед на колата.
П.С. Тамън си праих някви планове да си смена ДВГ-то с 28ца, ма май ше се отказвам!
Иначе, се ходи в раьонното, пишат ти протокол за откраднат преден номер, после си караш до кат без проблем. На мен в Плевен ми откраднаха и двата номера, та се прибирах до СФ с такъв протокол без проблем.
И тук е най гадното праи се пълен преглед на колата.
П.С. Тамън си праих някви планове да си смена ДВГ-то с 28ца, ма май ше се отказвам!

- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
и на мене ми свиха м-ковата броня в младост 1 с номера изкарах си нов на следва6тия ден
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Абе нещо са пощурели с тия брони...тая нощ пак от Младост на една Е38 са откраднали бронята заедно с номера.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Alpinab3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330d черна излитаща
- Мечтае да кара: е90 М3 limousine
,,,
еми братле намери си гараж не е много скъпо наемчето!шибана работа иначе,хабер си нямам как па се маха бронята...сигурно отнема време.успех с джагала каде те е ощипал
има вариант да си я е стокнал на неговата 36-тица...

®BMW®
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Колега трудно се пази в днешно време лъскава и наточена кола
на мен на скоро ми откраднаха М лайсните и то по етапно в порядака на 3-дена,добре че поне са счупили едната та не им е пълен сега комплекта,също така и са счупили единия халоген в опита си да ги крадат и тях.Дори да почнеш да я паркираш на паркинг пак ще те издебнат когато отидеш да пийнеш едно кафенце някаде и ще ти вземат нещо.
А да им треперим като на малко дете не си е работа
така че не си единствен
на мен на скоро ми откраднаха М лайсните и то по етапно в порядака на 3-дена,добре че поне са счупили едната та не им е пълен сега комплекта,също така и са счупили единия халоген в опита си да ги крадат и тях.Дори да почнеш да я паркираш на паркинг пак ще те издебнат когато отидеш да пийнеш едно кафенце някаде и ще ти вземат нещо.
А да им треперим като на малко дете не си е работа
така че не си единствен
*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
metodi80 написа:Владо написа:кофти случай... за кат, колата трябва да я занесеш до там буквално, щото ако те пипнат на колела, акта е с отнемане на книжка![]()
изпитано на гръб
И какво като я закара в КАТ ... ще му кажат нова регистрация....
Така е ... бедна държава , краде се ...лошото е , че наистина може да е някой колега ...и ако е така жалко за всички нас ...
а ти кво всъщност предлагаш... без нова регистрация няма начин

или ще му нарисуваш номерче... пипнат ли те си с двата крака вътре

колега, дано пазиш стария... смяна , репатрак, кат, бутане за сверката, дрън-дрън-дрън що не пали/ремонт, основен ремонт, или квото успееш да измислиш/,нови номера, репатрак, дома ... и пак смяна... ако има някой с връзки, дано ти се обади... но сверката ще я има 100%... ако има шанс да я направи някой твой, ок
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
колега ако са ти я свили в слатина е ясно кои са... изпитвал съм го тва чувство да
писна ми от някви дребни крадци... за к'во му е и номера та ти го е зел и него... да им изсъхнат краката на мръсните к*пелета!

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Е тая наглост край нема... Утре ще ни свалят и прозорците, писва вече. Човек да го е страх халогените да остави, че разбираш ли, заради 2 кирливи халогена за 120 лева после цян ден ще виси в кат... а ако си менкал и маторя преди тва - става страшно... От край време се чоплят bmw-та и части от тях, ама почнаха да прекаляват вече... тцтц
Think. Believe. Dream. Dare...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига с глупавите offtopic-и... ако имате нещо да кажете по темата - пишете, ако не - крайно желателно е да си мълчите 

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4