ВЕРИГА НА 325 ТДС РЕШЕН

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ВЕРИГА НА 325 ТДС РЕШЕН

Мнение от боко » 03 Фев 2009, 18:01

колеги днес ходих в супер дизел на диагностика за6тото колата придърпва на ниски обороти там казаха че компютъра не показва грешки,накрая ми казаче можеби е хлабава верига.възможно ли е да придърпва от нея и колко струва веригата и смяната и в дару-кар :help: :help: :help:
Последна промяна боко на 06 Фев 2009, 22:29, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 318i 143PS
Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят

Мнение от kubica » 05 Фев 2009, 14:16

възможно е да придърпва от нея, обаче като отидеш за смяна на верига, ще те зарадват че е добре да се сменят и зъбните колела и успокоителите. има и малко гарнитури - частите са към 800 лв, за труд не знам - питай при Вари, има некви испански вериги по-ефтинки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 05 Фев 2009, 16:24

Хлабава или износена :?: Две различни неща са и ремонта е различен. Не мисля че придърпва от верига. Дори и да е променен момента на газоразпределението,не е зъдължително да е едното от двете,може просто да е зацепена от пищман майстор на око...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 325tds end e90 320 163hp

Мнение от Neron The Wolf » 06 Фев 2009, 21:14

колега пробваи и в друг сервиз в Дружба на Bosh аз съм доволен от тях.. пък да отремонтираш верига си е цифра ( за качествен ремонт ) за този ремонт също мога да препоръчам майстори

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 07 Фев 2009, 23:35

Сподели поне какъв точно е бил проблема и какво е решението му-така поне темата ще има смисъл и ще е полезна и за др.колеги
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tisho_ » 13 Фев 2009, 1:26

ВЕРИГА НА 325 ТДС РЕШЕН ама къде е решението бе колега? Тоя форум не беше ли за това - да пишем как сме решили проблема???

Потребител
Аватар

Мнение от боко » 13 Фев 2009, 21:44

ПРОБЛЕМА ГО РЕШАВАТ В МОМЕНТА В ДАРУ КАР .ВЕДНАГА ЩОМ Я ВЗЕМА ЩЕ ОБЯВЯ ЦЕНАТА ЗА РЕШЕНИЯ ПРОБЛЕМ :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 13 Фев 2009, 22:02

Neron The Wolf написа:колега пробваи и в друг сервиз в Дружба на Bosh аз съм доволен от тях.. пък да отремонтираш верига си е цифра ( за качествен ремонт ) за този ремонт също мога да препоръчам майстори

Навсякъде вече са мошенници, аз отидох на диагностика в бош(към летището) и ми вкараха филм че на 1ва дюза имало няква помпа която "сълзи" и трябвало да се сменят уплатнения,който стрували "около 200лв" отделно ми казаха че веригата ми е за смяна,но трябвало и ролки и вериги +работа и отидохме на 700-1000лв.(от друго място ми казаха че веригите са ми перфектни и няма нужда да се пипат)Вярно е че не съм ебати спеца и да разбирам от всичко,но в бош направо се подиграха...Така че коелга не им вярвай много много,на колкото хора са помогнали,2 пъти повече са преебали.

На колегата който си сменя вериги и тн, да отиде и да си гледа какво му правят по колата и да си иска старите чарколяци, все пак не сменя джантите че да види разликата :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 14 Фев 2009, 0:09

Само дето в никои "по-сериозен" сервиз няма да те оставят да им висиш на главата докато работят,така че и това не е вариант...маи всичко опира до професионализам и доверие !
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Потребител
Аватар

БЛАГОДАРЯ

Мнение от боко » 14 Фев 2009, 22:39

много сте прави по отношение на сервизете и особено зо супер дизел ама каде да си правиме колите ? вече ми писна от пишман майстори. за веригата обаче ми казаха и в супер дизел и в дару кар за тава съм сигурен.Даже казаха да не я сменям 4е нямат забележки към колата , ама аз си я гледам колицата за това отидох. Между-другуто форума ми помогна много за много неща за колата БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се

Назад към E36