Търся майстор за корите на вратите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Търся майстор за корите на вратите

Мнение от ditam » 06 Фев 2009, 18:14

Здравейте колеги, имам проблеми с корите на вратите, чукат, тропат, щипки ли са, нещо други ли е, не знам, но по паветата на бул. Борис ми иде да си срежа вените от металния и дрънчащ звук от 2 от вратите. Моля, ако има разбиращи и желаещи от София да ми пишат на ЛС. Естествено срещу заплащане.............Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Търся майстор за корите на вратите

Мнение от CTAMATKO » 06 Фев 2009, 18:38

ditam написа:Здравейте колеги, имам проблеми с корите на вратите, чукат, тропат, щипки ли са, нещо други ли е, не знам, но по паветата на бул. Борис ми иде да си срежа вените от металния и дрънчащ звук от 2 от вратите. Моля, ако има разбиращи и желаещи от София да ми пишат на ЛС. Естествено срещу заплащане.............Благодаря предварително.

сваляй ги, сменяй крепежните елементи, може да сложиш и малко силикон да уплътни... Щом има метален звук, значи са се разхлабили механизмите за ел. стъклата... лесно се притягат, но е добре да си вземеш федер шайби и да сложиш където няма, зада не се разхлабят пак след 1000км. нямаш нужда от майстор, няма нищо сложно.

Потребител
Аватар

кори

Мнение от ditam » 06 Фев 2009, 19:00

предполагам че не е много трудно колега, но нито имам терен подходящ, нито инструменти и т.н.........благодаря все пак.....

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от CTAMATKO » 06 Фев 2009, 19:40

аз обикновенно тия работи ги правя пред блока. Специално за вратата ти трябва права отвертка 4-5мм широка и ключ номер 8. както си решиш...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Детайли за колата: Измамна

Мнение от beco109 » 06 Фев 2009, 20:35

Аз като правих моите изсипах в тях една туба силикон и сега няма мърдане. Направо бетон. Минусът е че един месец колата неможеше да се отмирише от миризмата на силикона. Смагай малко повече ароматизатори :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: Търся майстор за корите на вратите

Мнение от miroslav4ev » 06 Фев 2009, 21:47

ditam написа:Здравейте колеги, имам проблеми с корите на вратите, чукат, тропат, щипки ли са, нещо други ли е, не знам, но по паветата на бул. Борис ми иде да си срежа вените от металния и дрънчащ звук от 2 от вратите. Моля, ако има разбиращи и желаещи от София да ми пишат на ЛС. Естествено срещу заплащане.............Благодаря предварително.

:OT: Браво на колегата. Регистрирал се е 2006 и не пуска спамове. :OT:
А иначе по темата първо виж какви са винтовете под дръжката за отваряне на вратата. Те са прикрити с пласмасови капачки. Ако са "еврейска звезда" и нямаш такава отверка - става и с малка плоска такава. Развиваш тях. Махаш щифта за отключване и заключване на вратата. и после внимателно (може с отверка) отстраняваш кората от вратата. Оглеждаш къде е проблема и го оправяш. После сглобяваш. Не е сложно. Аз мойте съм ги махал и слагал 5-6 пъти.

Назад към E36