Ремонт на откъсната задна ос от купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Ремонт на откъсната задна ос от купето
Здравейте,
откъснах задната ос на е46 и ме интересува знаете ли сервиз в СФ, който е ремонтирал успешно вече пдобен проблем.
Прочетох http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92007, но там няма нищо за сервизи в БГ.
Благодаря ви предварително!
откъснах задната ос на е46 и ме интересува знаете ли сервиз в СФ, който е ремонтирал успешно вече пдобен проблем.
Прочетох http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92007, но там няма нищо за сервизи в БГ.
Благодаря ви предварително!
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Колега аз вчера точно това правих до 2 ч. ноща заварих си го сам и си ми стана перфектно пръснах го с боди и няма проблеми. Ако говорим за едно и също нещо при мен се беше откъснала някаква планка която държи края на моста и е захваната за купето и скърцаше супер гадно ако за нея ми говориш не е чак толкова трудно ако можеш да заваряваш естествено и имаш телоподаващо.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Аз също доста съм чел по въпроса и смятам,че трябва да си направиш няколко разпечатки от темите за този проблем писани в американските и английските форуми и бегом към Камор с искане да си поемат разноските по ремонта поради доказан фабричен дефект.
От прочетеното в чуждите форуми се вижда,че се постига целта. Поне опитай нищо не губиш.
Имаше даже статистика колко процента по вид двигател и на колко км. късат моста. Намираш я,принт и си търси правата. Проблема е конструктивен.
Успех.
От прочетеното в чуждите форуми се вижда,че се постига целта. Поне опитай нищо не губиш.
Имаше даже статистика колко процента по вид двигател и на колко км. късат моста. Намираш я,принт и си търси правата. Проблема е конструктивен.
Успех.
Оправиха ми проблема с/у 350лв. което включва сваляне на заден мост, наместване и заварка за купето. Сервиза, от който за сега съм доволен, но времето ще покаже дали ще продължа да съм така го казвам на ЛС, ако някой се интересува, за да не правя все още незаслужена реклама. Общо взето дано не ви се случва!
Поздрави и катинар моля
Поздрави и катинар моля

8 мнения
• Страница 1 от 1