Задна чистачка на комби
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Задна чистачка на комби
Извинете колеги но из форума срещам че имало отзад до казанчето за задната чистачка нъакакво реле което правило проблеми-погледнах но не го намерих ще кажете ли точно каде е щото тази задна чистачка постоянно се задеиства като дам контакт и спира където си пожелае,след което не тръгва въобще.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,релето се намира не при казанчето а под следващата кора (неподвижна) в багажника от същата страна
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
titi23 написа:Релето се намира в задния капак а проблема е от прекъснати кабели които излизат от двата края на купето и чат пат правят контакт.
Колега ,мисля ,че се бъркаш за местоположението на въпросното реле

Dido73 , кажи пак за задействането - включва се сама ,дори при нулево положение на лостчето за чистачките ,само при даване на контакт ???
Георги Пенчев
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
И аз мисля,че е от кабелите те винаги трябва да са на първо място за преглед при паранормални явления в ел.схемата на задния капак 

.
и при мен беше от кабелите,махаше колкото си иска,и спираше кадето и падне.Благодарности на Zender 

- Penchev
- Сватбаря
-
Моите инсталации са чисто нови - оргинални ,от дару кар (120 лв) и чистачката ми маха и спира колкото и където си поиска ,но го прави когато я включа от лостчето.Без да пипна лостчето не се включва
нека колгата да потвърди ,че се включва сама
Георги Пенчев

нека колгата да потвърди ,че се включва сама
Георги Пенчев
9 мнения
• Страница 1 от 1