Осветлението в купето
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Осветлението в купето
Здражеъте момчета питането ми е - защо лампите в купето не ми светят като отключвам колата или при стоп на мотора преди излизането ми от нея както е редно,а обикновенно светят като ги включа принодително-значи работят-някои може ли да ме светне каде да търся проблема
Благодаря предварително.

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
И при мен се появи същият проблем лампите светят само като ги включа от копчето на положението къде трябва да светят като отвориш вратата не работят, няма значение коя врата отваряш.
Преди само като отключа вратите от алармата и светваха сега на това положение въобще не реагират.

Преди само като отключа вратите от алармата и светваха сега на това положение въобще не реагират.
Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Осветлението в купето
Dido73 написа:Здражеъте момчета питането ми е - защо лампите в купето не ми светят като отключвам колата или при стоп на мотора преди излизането ми от нея както е редно,а обикновенно светят като ги включа принодително-значи работят-някои може ли да ме светне каде да търся проблемаБлагодаря предварително.
При мен като са работили фаровете и огася колата светва осветлението. При изкл. фарове и като загася автомобила няма включване на осветлението.
При отключване с алармата (не е оригинална) или ключа не ми свети нищо, ами чак като отворя вратата.
На плафона отпред копчето трябва да ти е щракнато към мотора за да ти свети при отваряне на врата.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ре
Колега и при мен е така като ги оставя плафона на тази позиция дето трябва да си гаснат при заклучване и тн. не става обаче май намерих проблема на вратите има нещо като датчик и той запича една пишка е такава капни му малко масалце и виж дали сичко ще тръгне 

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Значи е всеобща болест проблема с плафоните-и при мен когато натисна копчето напред и отворя вратата не светват а иначе светят но само от копчето 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
защото копчето може да се е прецакало
защото може окабеляването или ключетата на вратите да са дали фира
защото може модула да е фира
При мен след като оправих окабеляването в сноповете със снадките, и копчетата и всичко си свети както си трябва
защото може окабеляването или ключетата на вратите да са дали фира
защото може модула да е фира
При мен след като оправих окабеляването в сноповете със снадките, и копчетата и всичко си свети както си трябва

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Dido73 написа:Точно за тези датчици се сетих и аз щото имах едно Е30 и ги смазвах 4есто но сега при 34-та няма нищо на вратите никакви копчета нито на задните нито на предните врати.
то на вратите няма датчици, има на купето където се щтраква механизма.
и не са датчици а ключета и мога да се хвана на бас че са запекли контактите им.

- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
_65536_kb_sec_ написа:Dido73 написа:Точно за тези датчици се сетих и аз щото имах едно Е30 и ги смазвах 4есто но сега при 34-та няма нищо на вратите никакви копчета нито на задните нито на предните врати.
то на вратите няма датчици, има на купето където се щтраква механизма.
и не са датчици а ключета и мога да се хвана на бас че са запекли контактите им.
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... l-41_0818/
номер 9 нали така

Дадено обедихте ме че има датчици и че аз не съм ги видял но като се замисля сигурно работят щото като слизам вечерно време когато е тъмно от колата забелязвам че копчетата за стаклата светят и при заключване на колата след секунди изгасват та това ме довежда на мисълта че датчиците трябва да работят 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Много искам като отключа с алармата да светват, както на Е39ките. Ама при мене го няма това.

E34, E38
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
justboy написа:Много искам като отключа с алармата да светват, както на Е39ките. Ама при мене го няма това.
възможно е. погледни DWA раздела на ЕТМ, там има на кой пин на комфорт модула се подава сигнал, за да светнат.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2