Въпрос за оригинална аларма
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за оригинална аларма
Искам да си ресетна компа,в смисъл описано е като се откачи акумулатора,даде се на късо и т.н. въпроса ми е след като ресетна колата ще си познае ли ключа или няма да мога да я запаля?
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Така няма да можеш да си ресетнеш компа, грешките остават. Аз го пробвах- никакъв ефект, за ключа няма проблеми.
откачаш двете клейми на акумулатора, взимаш една жица и ги връзваш + и - на късо като гледаш да не се допрат до акумулатора (по възможност го махаш направо) и даваш колата на контакт така оставяш колата 20 минути, след което махаш ключа от контакта, махаш кабела между двете клейми, слагаш акумулатора, даваш на контакт и чакаш около минута преди да запалиш и накрая чудо лампата за аербега вече не свети и всичко функционира безпроблемно. Това имам предвид
- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Стоян Тотев
-
-
Re: Въпрос за оригинална аларма
аве стабиляга мен ако послушаш не си махаи клемите от акумолатора това е стар мит,според мен,ще си навлечеш куп допълнителни ядовеСладур1 написа:Искам да си ресетна компа,в смисъл описано е като се откачи акумулатора,даде се на късо и т.н. въпроса ми е след като ресетна колата ще си познае ли ключа или няма да мога да я запаля?
Сладур1 Пуснато на: 20 Яну 2009, 17:50 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
откачаш двете клейми на акумулатора, взимаш една жица и ги връзваш + и - на късо като гледаш да не се допрат до акумулатора (по възможност го махаш направо) и даваш колата на контакт така оставяш колата 20 минути, след което махаш ключа от контакта, махаш кабела между двете клейми, слагаш акумулатора, даваш на контакт и чакаш около минута преди да запалиш и накрая чудо лампата за аербега вече не свети и всичко функционира безпроблемно. Това имам предвид
Начина действа, няма проблем за ключа, може да не стане от първия път, може да се наложи да изчакаш и повече време на контакт от минута, но става и не е никакъв мит!!![/quote]
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега несе притесняваи нищо няма да стане ,а това с чистенето на грешки при мене нестава но бях длъжен да пробвам
Стоян Тотев написа:аве стабиляга мен ако послушаш не си махаи клемите от акумолатора това е стар мит,според мен,ще си навлечеш куп допълнителни ядовеСладур1 написа:Искам да си ресетна компа,в смисъл описано е като се откачи акумулатора,даде се на късо и т.н. въпроса ми е след като ресетна колата ще си познае ли ключа или няма да мога да я запаля?
колега не е мит, за голямо съжаление обаче при едни се получава при други не, аз така си изчистих грешката на аербега но при мои приятел със същата кола (година, мотор, и тн. )не се получи и ходихме на комп.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Сладур1 написа:Искам да си ресетна компа,в смисъл описано е като се откачи акумулатора,даде се на късо и т.н. въпроса ми е след като ресетна колата ще си познае ли ключа или няма да мога да я запаля?
Абе комшо, още ли не си отишъл на диагностика

Отивай при Станил да ти я изчисти и да нямаш вече проблеми.
Айде прежали ги тези 20 лв.

И се обади да кажеш дали е станало
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
На късо, на дълго, начина да ти изгасне лампата на еърбега е да си смениш датчика под седалката. Както каза колегата по-горе единствения резултат е че трябва да си сверяваш таймера отново 

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Влизането в колата-явно© написа:каква е ролята на алармата в тази тема?

Може от рестартирането да си забрави кой и е ключа
15 мнения
• Страница 1 от 1