Крис Бенгъл напуска BMW Group
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Koлежката по-горе беше права, че моделите на БМВ се оценяват след време! От Х5 някъде до ден днешен, всеки нов модел, дето излезе ми се струваше грозен и кофти някак, но след време почваха адски да ми харесват 

BMW only!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
amd написа:Koлежката по-горе беше права, че моделите на БМВ се оценяват след време! От Х5 някъде до ден днешен, всеки нов модел, дето излезе ми се струваше грозен и кофти някак, но след време почваха адски да ми харесват
Има нещо вярно, в момента,в който излезе нов модел ми се струва супер грозен

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз до някаква степен се радвам ,но се опасявам ,че може новия дизайнер да има видения за 2020 година , то не е ли сега да се зарадваш на дизайна после може да не можеш изобщо
Новата Зет 4 изглежда красива и съразмерна отвсякъде ,дано следващите модели са такива
п.с. Чочо , ще празнуваме ли
Георги Пенчев

Новата Зет 4 изглежда красива и съразмерна отвсякъде ,дано следващите модели са такива
п.с. Чочо , ще празнуваме ли

Георги Пенчев
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BadAngel написа:защо изобщо го коментирате този човек ?! сам самичък служител не може да промени марковата идентичност, това е плод на усилията на много хора, щом е бил назначен да работи за марката, значи точно това "звучене" е било търсено и той го е предложил
Защото като се осере отбора - треньора го отнася , като се провали правителството - премиера напуска (освен царя) . Аз лично не харесва повечето нови модели или поне не ми харесва , скъсването със традициите и премиването на иднетичността на БМВ . Преди 10 години , можеше да познаеш едно БМВ от километър , сега ... требва да внимаваш да не го объркаш със Тойота

Отива си Бенгъл , ясно е че той сам не е направил всичко , но когато отбора си смени треньора , все нещо се променя ...
acho.rs написа:BadAngel написа:защо изобщо го коментирате този човек ?! сам самичък служител не може да промени марковата идентичност, това е плод на усилията на много хора, щом е бил назначен да работи за марката, значи точно това "звучене" е било търсено и той го е предложил
Защото като се осере отбора - треньора го отнася , като се провали правителството - премиера напуска (освен царя) . Аз лично не харесва повечето нови модели или поне не ми харесва , скъсването със традициите и премиването на иднетичността на БМВ . Преди 10 години , можеше да познаеш едно БМВ от километър , сега ... требва да внимаваш да не го объркаш със ТойотаНе съм казал - новите баварки са грозни - напротив - много красиви са , но някак се отдалечават от БМВ традициите . Пак ще спомена Американците , на които не им е розово но ретро иконите Мустанг,Чарджър-Челинджър,Камаро са разпродадени за година напред , въпреки че се пускат само в топ версиите , като за начало ...
Отива си Бенгъл , ясно е че той сам не е направил всичко , но когато отбора си смени треньора , все нещо се променя ...
Извинявай, че така го казвам... ама дизайна се прави за да се хареса на реалните купувачи, а не на форумните писачи...
Не го визирам лично към теб...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Абе ако някой модел си е хубав то се вижда на момента, не е задължително след време да го гледаш.
Извинявайте, ама последните 2 криви седмици дали ще ги гледам сега или след 20 години.. все тая. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:acho.rs написа:BadAngel написа:защо изобщо го коментирате този човек ?! сам самичък служител не може да промени марковата идентичност, това е плод на усилията на много хора, щом е бил назначен да работи за марката, значи точно това "звучене" е било търсено и той го е предложил
Защото като се осере отбора - треньора го отнася , като се провали правителството - премиера напуска (освен царя) . Аз лично не харесва повечето нови модели или поне не ми харесва , скъсването със традициите и премиването на иднетичността на БМВ . Преди 10 години , можеше да познаеш едно БМВ от километър , сега ... требва да внимаваш да не го объркаш със ТойотаНе съм казал - новите баварки са грозни - напротив - много красиви са , но някак се отдалечават от БМВ традициите . Пак ще спомена Американците , на които не им е розово но ретро иконите Мустанг,Чарджър-Челинджър,Камаро са разпродадени за година напред , въпреки че се пускат само в топ версиите , като за начало ...
Извинявай, че така го казвам... ама дизайна се прави за да се хареса на реалните купувачи, а не на форумните писачи...
Не го визирам лично към теб...
Факта си е факт - естествено , че си знам мястото и възможности (за щастие те ми отговарят и на фкуса) ... Но нали заради тва визирам американ масъл карите Камаро,Чалинджър,Мустанг - тях и реалните купувачи доста ги харесват .
ПС: Додж Чалниджър първоначално се предлага само във топ спек варианта с В8 и 425 коня, абсолютни всички възможни екстри и все пак всички бройки за следващата година са продадени

alpina-ma6inata написа:Абе ако някой модел си е хубав то се вижда на момента, не е задължително след време да го гледаш.Извинявайте, ама последните 2 криви седмици дали ще ги гледам сега или след 20 години.. все тая.
Мда... 7-ците след Е38 са си чиста излагация според мен в дизайнерско отношение. Колкото и време да мине едва ли ще ми харесат. Дори и да си купя такава седмица едва ли ще е защото ми харесва, просто ще го направя за да не купя Ауди или Мерц...
Аз незнам дали се радвам за Бенгъл щото тази промяна най-вероятно е резултат от цялостната концепция на БМВ и най-вероятно това ще продължи в тоя дух, а батко Крис просто не е иамал свобода да развие собствените си идеи.
Дано все пак има промяна и дано се върнем пак на ония малко по-агресивен дизайн...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
нов дизайнер и малко прасенце......не се знае ква свиня ше излезе!!!
ма бенгъл си ни беше трън в очите доста време! нека се разсоди човека некъде другаде.....!! аз-доволен!
ма бенгъл си ни беше трън в очите доста време! нека се разсоди човека некъде другаде.....!! аз-доволен!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Oyama написа:Дизайна е направен да се харесва на хора които са отделили 150 бона в куфарче за нова кола, за тези които са закътали 3-4 хиляди лева има е36 - е30 - е34всеки си харесва своето.
по ново и по скъпо не значи по хубаво обаче

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Oyama написа:Дизайна е направен да се харесва на хора които са отделили 150 бона в куфарче за нова кола, за тези които са закътали 3-4 хиляди лева има е36 - е30 - е34всеки си харесва своето.
Абе не е баш така. Никой не харесва само и единствено колата, която кара. Аз и да съм супер голям паралия определено не бих предпочел да си взема някои от новите модели на БМВ пред примерно Ауди или МБ от същия клас.

Въпрос на вкус. Просто аз лично не мога да разбера с какво последните две 7-мици (Е65 и новата Ф01 май беше) могат да ме впечатлят пред новата С8-ца или новата С-ка. Да не би дизайна да е по-агресивен?

Това искам да ти кажа, че примерно 7-цата дали сега, дали след време, дали когато имам нужните пари - никога не бих си я взел.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Май не четеш особено внимателно - за 3ти път казвам - клиентите на Камаро,Чалниджър и Мустанг ГТ , не са със 3-4 хиляди в джоба .
56 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4