ОТКРАДНАТА ПРЕДНА БРОНЯ ЗАЕДНО С РЕГ. НОМЕР-ПОМОГНЕТЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
ОТКРАДНАТА ПРЕДНА БРОНЯ ЗАЕДНО С РЕГ. НОМЕР-ПОМОГНЕТЕ!!!
Здравейте колеги,
Пиша ви с молба за помощ! На 30 срещу 31 Януари откраднаха предната броня на колата ми заедно с регистрационния номер. Бронята е реплика на М (модела, който е едно с липа) и добавки от стъклопласт. Предполагам, че на някой от вас, някой може да предложи евтина М-кова броня или да засечете такава да се продава при някой съмнителен търговец. Бронята има отчупено парче (виж снимката) от шофьорската страна, точно там където влиза под предния ляв калник.
На пластмасата, която държи номера пише "Камор Ауто"
Самата броня не ме интересува толкова, но ако я забележите някъде или някой ви я предложи, моля обадете ми се на 0889 469 666
Ако видите този номер някъде, моля обадете се.
Ако някой вече е купил бронята, да я задържи, но да ми каже кой му я е продал.
Ако пък крадеца влиза в тоя форум и разбера кой е.........нямам думи да опиша!!!!
>
Пиша ви с молба за помощ! На 30 срещу 31 Януари откраднаха предната броня на колата ми заедно с регистрационния номер. Бронята е реплика на М (модела, който е едно с липа) и добавки от стъклопласт. Предполагам, че на някой от вас, някой може да предложи евтина М-кова броня или да засечете такава да се продава при някой съмнителен търговец. Бронята има отчупено парче (виж снимката) от шофьорската страна, точно там където влиза под предния ляв калник.
На пластмасата, която държи номера пише "Камор Ауто"
Самата броня не ме интересува толкова, но ако я забележите някъде или някой ви я предложи, моля обадете ми се на 0889 469 666
Ако видите този номер някъде, моля обадете се.
Ако някой вече е купил бронята, да я задържи, но да ми каже кой му я е продал.
Ако пък крадеца влиза в тоя форум и разбера кой е.........нямам думи да опиша!!!!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
е туй пък на нищо не прилича
айде моля ви се и аз искам М броня но ще изчакам да си събера пари за нея и да си я купя не да я крада от човек които прави колата си с много любов
ужасни хора име деба .... дано се намери нещо колега 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Нема такива нещасници братле ! Има някой дето забогатя на наш гръб и то точно от тея части дето се знаят че са търсени ! Не са наркоманчета даже съм сигурен че боклука чете тука ! Ще се оглеждам !
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Вики,преживявал съм го тоя ужас и аз...само че с оригинална м-кова броня...
Найстина много съжалявам...аз обикалях доволно из квартала да търся номера някъде захвърлен,но уви...

Найстина много съжалявам...аз обикалях доволно из квартала да търся номера някъде захвърлен,но уви...

Абе какво стана бе ебати?!Всяка втора тема вече е за кражба на такива неща които преди 2-3 години почти не се пипаха!Явно много тумбаци се навъдиха с БМВ-та,особено е36 и е46 и предполагам че затова е така!Направо се кефа ,че не живея в момента в СФ,а в много по спокоен в това отношение град!София не е това което беше преди 10-ина години.А ще става и още по зле!Дръжте си колите в гаражи,подземни паркинги или охраняеми-друго спасение няма!!!
са
еееееееееее
немога да повярвам ,аз за едно огледало какъв саир направих ,дано го пипнеш и около него да се намерят и други крадени части на колегите .....,дано имаш късмет.

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Всяко зло за добро, ше си вземеш по-истинска броня, че тия с излятия нож са доста кофти изработка
Иначе мисля че не е нормално такива коли се държат на улицата

Иначе мисля че не е нормално такива коли се държат на улицата

///MapTo написа:Вики,преживявал съм го тоя ужас и аз...само че с оригинална м-кова броня...![]()
Самата броня не е проблем и не ми пука толкова за нея. Проблема е, че са откраднали номера. Как се оправи с КАТ после(пиши на лични)
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:15, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
иди разходи се на горубляне при селтаците, подпитай дискретно няляво надясно а аз лично поемам ангажимента всяка е36 която видя с М броня да прегледам за отчупено ъгълче 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
За една броня пари нямат а на БМВ са се качили и да вземат от колега та и тяхната каруца на нещо да заприлича. Е на такива казвам като продадат нещата които се откраднали от колега, парите само по доктори и хапчета да ги дадат
- borislav
- младши ентусиаст
-
dinkomg написа:За една броня пари нямат а на БМВ са се качили и да вземат от колега та и тяхната каруца на нещо да заприлича. Е на такива казвам като продадат нещата които се откраднали от колега, парите само по доктори и хапчета да ги дадат
Трудно ще я намери,кой знае на кои мангал са я продали(мамицата им мръсна)

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4