и отново за проклетите автоматици......
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
и отново за проклетите автоматици......
Привет
днес колицата ми взе да се ебава лошо и съм притеснен!Запалих я пущината и рекох да трагвам,вклю4вам задна и излизам от гаража сменям на Д и давам газ,но с изненада усещам,4е нищо не става,колата си се форсира,но стой на място!ГАсих,палих,ефект никакъв!КАто подадох пове4ко газ тръгна,но имам 4увството,4е първа степен на автоматика не работи,от там на татък си сменя перфектно,работят си двата режима ,върти гуми,никакви грижи!Кофтито е,4е и след 50км каране нещата не изглеждаха по разли4но !!!!КАкво би могло да е,електрониката не показва грешка,а колата е на по4ти 242к км и дали не е време за смяна на маслото в кутията,някъде бях 4ел,4е това се прави на всеки 60ккм,но пак от БМВ ми казаха,4е при този модел не се пипа нищо! Аз съм я пуснал да се продава,но все пак се надявам да има някакво решение на проблема!

днес колицата ми взе да се ебава лошо и съм притеснен!Запалих я пущината и рекох да трагвам,вклю4вам задна и излизам от гаража сменям на Д и давам газ,но с изненада усещам,4е нищо не става,колата си се форсира,но стой на място!ГАсих,палих,ефект никакъв!КАто подадох пове4ко газ тръгна,но имам 4увството,4е първа степен на автоматика не работи,от там на татък си сменя перфектно,работят си двата режима ,върти гуми,никакви грижи!Кофтито е,4е и след 50км каране нещата не изглеждаха по разли4но !!!!КАкво би могло да е,електрониката не показва грешка,а колата е на по4ти 242к км и дали не е време за смяна на маслото в кутията,някъде бях 4ел,4е това се прави на всеки 60ккм,но пак от БМВ ми казаха,4е при този модел не се пипа нищо! Аз съм я пуснал да се продава,но все пак се надявам да има някакво решение на проблема!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Киро,виж в личната галерия !!! Колата е нечовешка - а аз мисля,че сега е времето колегата да "хвърли" едни 6 "предни"
540i RULZZZZZZZZZZZZ
Георги Пенчев

540i RULZZZZZZZZZZZZ
Георги Пенчев
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
Ами малко данни за колицата:Engine:M60B40,Transmission Automatic, Model A5S 560Z!Надявам се да е в помощ! 

- hemi
- кандидат ентусиаст
-

- Penchev
- Сватбаря
-
- Azrail
- UFO Pilot
-
Понеже и аз съм със същата бънгия (само че с ръчни скорости), доста се поинтересувах какви са и проблемите на колата...
Значи, първо - 95% от Е34 М60В40 са фабрично излезли с автоматик... и това им е може би най-големия недостатък. Смени ги със 6 ръчки и ще се видиш в чудо, повярвай ми
Второ - самите цилиндри са покрити с много странна смес (не и запомних името), която се разяжда от сяра и така един ден можеш да изгубиш лекинко компресия
Затва - внимавай с какъв бенц караш и направо го махай тоя автоматик
Значи, първо - 95% от Е34 М60В40 са фабрично излезли с автоматик... и това им е може би най-големия недостатък. Смени ги със 6 ръчки и ще се видиш в чудо, повярвай ми

Второ - самите цилиндри са покрити с много странна смес (не и запомних името), която се разяжда от сяра и така един ден можеш да изгубиш лекинко компресия

Затва - внимавай с какъв бенц караш и направо го махай тоя автоматик

MORE BEER!
- hemi
- кандидат ентусиаст
-

ок
Не го сменяй ами си оправи автомата или го смени с ръчка ! Ще ти излезе по-тънко от прехвърляне на нова кола а ще си караш звер без проблеми /както чувам досега/ !
- Penchev
- Сватбаря
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
Момчета,благодаря ви,но днес бях в БМВ и там погледнаха колата и си казаха тежката дума
,скоростна кутия
въпреки,че още не искам да приема това за истина!!ТА така,нямам желание да правя каквото и да е по колата,защото в БГ не мога да я вкарам,проклето акцизи
,тук в момента тези автомобили имат пазарна цена от 2500 до 4500,никои не ги копува освен ако не са за износ за Русия или арабските страни!ТАка погледнато всяка инвестиция е неоправдана,не ми се чака докато не изпушат скоростите съвсем и смятам утре да я сменя за една Е36 318и
,ебаси падението,но това е живота,смятам да гледам напред и когато сабера стотинки,пак ще скоча на нещо дето върви

- Azrail
- UFO Pilot
-
Пич, недей да правиш глупости!!!
Тва е ебати яката кола, а ти ще скачаш на е36, та чак и 318... Ти полудя ли? Можеш да си закараш колата до БГ БЕЗ да я внасяш, само да ти оправят скоростната! А ако не - може да се транспортира тази скоростна кутия до Дойчланд и ще трябва да платиш само монтажа и транпорта
Тва е ебати яката кола, а ти ще скачаш на е36, та чак и 318... Ти полудя ли? Можеш да си закараш колата до БГ БЕЗ да я внасяш, само да ти оправят скоростната! А ако не - може да се транспортира тази скоростна кутия до Дойчланд и ще трябва да платиш само монтажа и транпорта

MORE BEER!
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
ами тя количката си върви без проблем,просто понякога се форсира при тръгване, все едно включва на скорост по-късно ,кат позагрее си трагва нормално,може да си се прибера до БГ на ход ,поне така си мисля!Но съм рещил вече да я сменявам,просто не искам да рискувам,защото нямам пари.нито време за ремонти или да се прибирам до БГ,освен това е на 242ккм вече,!Та радоста ми беше до тук,все си се надявах да си се оправи от самосебе си
!И сега от кон на кокошка 

15 мнения
• Страница 1 от 1