Навигация 16:9 ъпгрейд!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bmwmania написа:Евала "Луд" не съм се съмнявал, че ще го направиш....... браво
За да не отварям нова тема, искам да питам, ако колегата няма нищо против....... от нави 4:3 към 16:9 има ли нещо да се преправя или е plug & play ?
Нищо не се преправя, но ти трябва освен големия дисплей и компютъра отзад.Иначе кабелите са същите и само сваляш и слагаш новите.
Да не си решил и ти да ъпгрейдваш

Това е голямо забавление, докато карам, все бърникам нещо, ще взема да се фрасна накрая някъде

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
да няма що, вчера една 'лачена' е39 тдс палеше 30 минути пред моя поглед, като се има в предвид че друга кола и подаваше ток, е.. после как чадеше, маико, никога не бих си взел тдс, ако не е гледан от някои маняк като Аиса
и проблема на тази кола не беше акумулатора, а някакви подгряващи свещи или нещо от този сорт, толкова ЗОР не бях виждал в една кола

и проблема на тази кола не беше акумулатора, а някакви подгряващи свещи или нещо от този сорт, толкова ЗОР не бях виждал в една кола

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
mad_presley написа:bmwmania написа:Евала "Луд" не съм се съмнявал, че ще го направиш....... браво
За да не отварям нова тема, искам да питам, ако колегата няма нищо против....... от нави 4:3 към 16:9 има ли нещо да се преправя или е plug & play ?
Нищо не се преправя, но ти трябва освен големия дисплей и компютъра отзад.Иначе кабелите са същите и само сваляш и слагаш новите.
Да не си решил и ти да ъпгрейдваш![]()
Това е голямо забавление, докато карам, все бърникам нещо, ще взема да се фрасна накрая някъде
и аз на няколко пъти се усещам че гледам повече монитора отколкото пътя

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
bmwmania написа:Как се отблокира ТВ-то?
http://gren.ru/docs/tv%20hack.htm
И гледай да не счупиш новата кола докато гледаш ТВ

- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
колеги искам помощ малко!
някои може ли дас ми обясни какво трявва да си купя освен тв модула ! имам голямата навигация но нямам тв искам да си сложа но какви кабели трябва да си купя а и какъв е начина на свързване иначе отзаде имам ченджар за 6 диска навигация и още някакъв модул но нямам букси синя и бяла за тв тунера а и гледам че тв ттунера има две букси за антени а моята е само една и тя влиза в навигацията!
оффф ма й много объркано го казох но дано някои ме разбере и помогне!
някои може ли дас ми обясни какво трявва да си купя освен тв модула ! имам голямата навигация но нямам тв искам да си сложа но какви кабели трябва да си купя а и какъв е начина на свързване иначе отзаде имам ченджар за 6 диска навигация и още някакъв модул но нямам букси синя и бяла за тв тунера а и гледам че тв ттунера има две букси за антени а моята е само една и тя влиза в навигацията!

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте колеги,mad_presley кажи как го отблокира,че от руския нищо не разбрах.Благодаря предварително.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
toi_78 написа:колеги искам помощ малко!
Ще ти трябва TV тунер, този кабел:
Номенклатурен номер : 61120144096
Описание : Cable set
Ед.цена (с ДДС) : 133.21 BGL
Няма наличност
И още два антенни кабела.Колегата @spacepl, може да помогне повече

@ангелски, горното упътване важи само за 4:3 ТВ модул, не става за 16:9.
Ако си с 4:3 превода е:
*Даваш на контакт
*Пускаш телевизора
*Влизаш в настройки на телевизора (като натиснеш десния кръгъл бутон)
*Отиваш на Контраст, мръдваш малко налясо или на дясно лентата да стане зелена
*Когато лентата стане зелена, натискаш и задържаш десния бутон
*Изключваш от контакт и продължаваш да държиш бутона още 8-10сек.Времето на задържане трябва да е точно
*Пускаш копчето и палиш.
Ако не стане от първия път, пробвай пак

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте коллеги,mad_presley благодаря ти за превода.От една седмица всеки път преди да запаля го пробвам номера за отключването на тв.,но не се получава
.Сигурно при мен има нещо друго.Имам още един въпрос,имам AV канал закакво е и може ли да се ползва?
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз мога да ти отключа ТВ-то ако искаш
има 2 начина доколкото знам в зависимост от годината на производство
има 2 начина доколкото знам в зависимост от годината на производство

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
52 мнения