отново за винетките

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

отново за винетките

Мнение от marti the pi4 » 31 Яну 2005, 10:09

абе не че толкова ми се искаше отново да зачеквам темата ама тоя уикенд полудях по така наречените първокласни пътища на България.. наложими се да пътувам до Бургас в събота и сняг не сняг в колата и гас ... карам си по магистралката и какво гледам почти през цялата магистрала ( след вакарел ) в средната лента има малки , големи и още по-големи ДУПКИ :dunno: викам си е ок ама защо трябва да се плащат толкова пари за път по който на места спокойно може да ти остане предницата?????????
след магистралата е същата история но и там искат ВИНЕТКИ да отидеш от село А до село Б трябва да си платиш :banghead:
тея хора са полудели бе казвам ви...... а за полицаите не ми се говори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 31 Яну 2005, 10:16

Наистена е тъпо да плашташ за тия ями. А знаете ли кой данак остава да се плашта в даначното :?: До сега там бяха два-голям и малък :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 31 Яну 2005, 10:23

големия :censored:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 31 Яну 2005, 10:33

Значи големите двигатели пак сме преибани :evil: А аз си мислех че ще се смелят над нас.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 31 Яну 2005, 11:48

докато не се вдигнем с бухалки и сопи в ръце нищо няма да се оправи!
прецакването пълно отвсякъде!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Яну 2005, 12:09

Hristo написа:докато не се вдигнем с бухалки и сопи в ръце нищо няма да се оправи!
прецакването пълно отвсякъде!

:help: Май се размечтахте ?! :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 31 Яну 2005, 12:17

Голема едиотщина!Що първо не опраят пътищата,а после да искат винетки?! :evil: Made in Bulgarland
Но като се замислиш голям бизнес може да стане от тва:
Идват чужденците,и ги возиш от София до морето например и секви меки стъпала,изкривен гръбнак, сичко ше излекуваме.Камъните в бъбреците ги напраим на прашинки :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Яну 2005, 14:18

Мен ме втрещи факта, че за да отида до Банкя да се поразходя трябвало да имам винетка :shock:
А винетка вече писах, че не мога да си лепна на предното стъкло.. :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 31 Яну 2005, 14:29

в сливен има квартал до който за да отидеш ти трябва винетка. то и другаде сигорно е така

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 31 Яну 2005, 14:32

Абе май всички в тая държава все тарикат се бара? Хайде сега си направете труда да помислите малко. Ако усетите съпротивление ... недейте се напъва много. Пътната мрежа в страната е на 100 години , няма настилка която да издържа на климатичните особености на страната ни повече от 7-9 г. Това означава че за подновяването и са нужни средства. С процеса по мисленето сега се и сетете, кога за последно е правен качествен ремонт на пътищата ни. Не се сещате нали. Аре сега млъкнете и разберете. Бездъната яма наречена финансово обезпечаване от фонд "СССР" отдавна я няма. За да има трябва да се купи. Е философи , дето друго освен да мрънкате и да се оплаквате във форума не можете - не винетки , данък за тва че дишате трябва да Ви се взима. Щото иначе НЯМА от къде. Стегнете се малко. За да може тая държава да дава ... трябва и да взима. И ТО ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ. Аре писна ми. Бати , малко ли мозък не ви стига ... Спрете се малко. Да не Ви почвам с цигарите, че и там сте все същите Бай Ганьовци.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 31 Яну 2005, 14:38

що бе брат, до сега данъци нямаше ли :?: каде отиваха всичките тези пари дето ги събираха :?:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 31 Яну 2005, 14:41

Морковче ;) много си прав, обачеее...
Аз лично съм съгласен и по 100лв.
година да давам но, искам да знам къде
отиват тез пари! Приходите от винетки
няма да отидат в точно определен форнд
само за пътищата а влизат направо в
общия кюп и оттам за пътищата парите
пак идват от бюджета и кво става ние пак
сме по бедни а пътищата са още по зле!
Трябва да се плащат данъци задължително!!!
обаче нека все пак тези пари да се разпределят
по предназначение, а не в нечий джоб :evil:
Последна промяна naskoksan на 31 Яну 2005, 15:01, променена общо 1 път
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Яну 2005, 14:59

MOPKOB написа:Абе май всички в тая държава все тарикат се бара? Хайде сега си направете труда да помислите малко. Ако усетите съпротивление ... недейте се напъва много. Пътната мрежа в страната е на 100 години , няма настилка която да издържа на климатичните особености на страната ни повече от 7-9 г. Това означава че за подновяването и са нужни средства. С процеса по мисленето сега се и сетете, кога за последно е правен качествен ремонт на пътищата ни. Не се сещате нали. Аре сега млъкнете и разберете. Бездъната яма наречена финансово обезпечаване от фонд "СССР" отдавна я няма. За да има трябва да се купи. Е философи , дето друго освен да мрънкате и да се оплаквате във форума не можете - не винетки , данък за тва че дишате трябва да Ви се взима. Щото иначе НЯМА от къде. Стегнете се малко. За да може тая държава да дава ... трябва и да взима. И ТО ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ. Аре писна ми. Бати , малко ли мозък не ви стига ... Спрете се малко. Да не Ви почвам с цигарите, че и там сте все същите Бай Ганьовци.

А ти си доста краен и не до там прав! До сега нямаше ли данъци или какво ? Не ги ли плащахме или какво? Пътищата не ги ли оправяха разни цигани независимо, че вали те хвърлят ли хвърлят, цялата история е, че ако ни оправят пътищата ще хвърчат много глави! Това е един доходен бизнес, пътищата се "оправят" и след 3 месеца пак дупка! Създава се пак работа и пак съсщите си "оправят" пътищата! Така, че грубия ти тон не е много на място!!! Като плащам искам резултати! А резултати НЯМА !!!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 31 Яну 2005, 15:08

А сега и друго да Ви питам будни ми български младежи.... Като се гласува по избори чия вагина чесахте , ми не се дигнахте да не разрешите на бедняци и ратаи да Ви управляват ???? ДОКАТО ИМА ПРАЗНИ ДЖОБОВЕ ПО ВЪРХА, ПЪРВО ТЯХ ЩЕ ПЪЛНИМ.
А по въпроса за данъците , мога да приведа поне 100 примера за неплатили такива. Около мен е пълно с такива. Пичове , няма бе! Не само за пътища, то за каквато и да е инфраструктура няма , нали заплати в държавния сектор трябва да има , за да намалее пустата му корупция, нали за децата и за социалните грижи трябва, а там от где? аре недейте така . Тва е цяла държава, икономическите и демографските и купищата други условности ни съсипват ... ама аре още малко. Да разберете , нас няма да ни огрее.... но децата ни поне ще са по-добре.

ПП А ако тука има някой, който да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че ако има възможност не би крал .... ще го наплюя публично !!!
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 31 Яну 2005, 15:24

Ми крадат бе Дани крадат
и аз да съм и аз ще крада
прав си ама не е там работата
щото хората по белите страни и
те крадат и то не на дребно както
наще тарикати и там има корупция
на много високо ниво, обаче се прави
много къде за замазване на очите
на редовия поданник къде от чиста
съвест и т.н. ама се прави и то много!!!
А ний тука ашлашката с големия черпак
си крадем и после нищо...
За това кради колкото искаш облагодетелствай
се до безкрай ама направи нещо
и за пустия народ, ей така колкото да не си
мисли за теб и да не търси колко си
откраднал, замажи му очите да не мисли
за политика, щот тя раята по белите страни
не знае кой я управлява от замазване ама
си вирее добре, а ние тука още влакове
взривяваме, ама с пластмасови пушки ;) ...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Следваща

Назад към Основен Форум