отново за винетките
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
отново за винетките
абе не че толкова ми се искаше отново да зачеквам темата ама тоя уикенд полудях по така наречените първокласни пътища на България.. наложими се да пътувам до Бургас в събота и сняг не сняг в колата и гас ... карам си по магистралката и какво гледам почти през цялата магистрала ( след вакарел ) в средната лента има малки , големи и още по-големи ДУПКИ
викам си е ок ама защо трябва да се плащат толкова пари за път по който на места спокойно може да ти остане предницата?????????
след магистралата е същата история но и там искат ВИНЕТКИ да отидеш от село А до село Б трябва да си платиш
тея хора са полудели бе казвам ви...... а за полицаите не ми се говори

след магистралата е същата история но и там искат ВИНЕТКИ да отидеш от село А до село Б трябва да си платиш

тея хора са полудели бе казвам ви...... а за полицаите не ми се говори
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Голема едиотщина!Що първо не опраят пътищата,а после да искат винетки?!
Made in Bulgarland
Но като се замислиш голям бизнес може да стане от тва:
Идват чужденците,и ги возиш от София до морето например и секви меки стъпала,изкривен гръбнак, сичко ше излекуваме.Камъните в бъбреците ги напраим на прашинки

Но като се замислиш голям бизнес може да стане от тва:
Идват чужденците,и ги возиш от София до морето например и секви меки стъпала,изкривен гръбнак, сичко ше излекуваме.Камъните в бъбреците ги напраим на прашинки

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Абе май всички в тая държава все тарикат се бара? Хайде сега си направете труда да помислите малко. Ако усетите съпротивление ... недейте се напъва много. Пътната мрежа в страната е на 100 години , няма настилка която да издържа на климатичните особености на страната ни повече от 7-9 г. Това означава че за подновяването и са нужни средства. С процеса по мисленето сега се и сетете, кога за последно е правен качествен ремонт на пътищата ни. Не се сещате нали. Аре сега млъкнете и разберете. Бездъната яма наречена финансово обезпечаване от фонд "СССР" отдавна я няма. За да има трябва да се купи. Е философи , дето друго освен да мрънкате и да се оплаквате във форума не можете - не винетки , данък за тва че дишате трябва да Ви се взима. Щото иначе НЯМА от къде. Стегнете се малко. За да може тая държава да дава ... трябва и да взима. И ТО ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ. Аре писна ми. Бати , малко ли мозък не ви стига ... Спрете се малко. Да не Ви почвам с цигарите, че и там сте все същите Бай Ганьовци.

Морковче
много си прав, обачеее...
Аз лично съм съгласен и по 100лв.
година да давам но, искам да знам къде
отиват тез пари! Приходите от винетки
няма да отидат в точно определен форнд
само за пътищата а влизат направо в
общия кюп и оттам за пътищата парите
пак идват от бюджета и кво става ние пак
сме по бедни а пътищата са още по зле!
Трябва да се плащат данъци задължително!!!
обаче нека все пак тези пари да се разпределят
по предназначение, а не в нечий джоб

Аз лично съм съгласен и по 100лв.
година да давам но, искам да знам къде
отиват тез пари! Приходите от винетки
няма да отидат в точно определен форнд
само за пътищата а влизат направо в
общия кюп и оттам за пътищата парите
пак идват от бюджета и кво става ние пак
сме по бедни а пътищата са още по зле!
Трябва да се плащат данъци задължително!!!
обаче нека все пак тези пари да се разпределят
по предназначение, а не в нечий джоб

Последна промяна naskoksan на 31 Яну 2005, 15:01, променена общо 1 път
MOPKOB написа:Абе май всички в тая държава все тарикат се бара? Хайде сега си направете труда да помислите малко. Ако усетите съпротивление ... недейте се напъва много. Пътната мрежа в страната е на 100 години , няма настилка която да издържа на климатичните особености на страната ни повече от 7-9 г. Това означава че за подновяването и са нужни средства. С процеса по мисленето сега се и сетете, кога за последно е правен качествен ремонт на пътищата ни. Не се сещате нали. Аре сега млъкнете и разберете. Бездъната яма наречена финансово обезпечаване от фонд "СССР" отдавна я няма. За да има трябва да се купи. Е философи , дето друго освен да мрънкате и да се оплаквате във форума не можете - не винетки , данък за тва че дишате трябва да Ви се взима. Щото иначе НЯМА от къде. Стегнете се малко. За да може тая държава да дава ... трябва и да взима. И ТО ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ. Аре писна ми. Бати , малко ли мозък не ви стига ... Спрете се малко. Да не Ви почвам с цигарите, че и там сте все същите Бай Ганьовци.
А ти си доста краен и не до там прав! До сега нямаше ли данъци или какво ? Не ги ли плащахме или какво? Пътищата не ги ли оправяха разни цигани независимо, че вали те хвърлят ли хвърлят, цялата история е, че ако ни оправят пътищата ще хвърчат много глави! Това е един доходен бизнес, пътищата се "оправят" и след 3 месеца пак дупка! Създава се пак работа и пак съсщите си "оправят" пътищата! Така, че грубия ти тон не е много на място!!! Като плащам искам резултати! А резултати НЯМА !!!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
А сега и друго да Ви питам будни ми български младежи.... Като се гласува по избори чия вагина чесахте , ми не се дигнахте да не разрешите на бедняци и ратаи да Ви управляват ???? ДОКАТО ИМА ПРАЗНИ ДЖОБОВЕ ПО ВЪРХА, ПЪРВО ТЯХ ЩЕ ПЪЛНИМ.
А по въпроса за данъците , мога да приведа поне 100 примера за неплатили такива. Около мен е пълно с такива. Пичове , няма бе! Не само за пътища, то за каквато и да е инфраструктура няма , нали заплати в държавния сектор трябва да има , за да намалее пустата му корупция, нали за децата и за социалните грижи трябва, а там от где? аре недейте така . Тва е цяла държава, икономическите и демографските и купищата други условности ни съсипват ... ама аре още малко. Да разберете , нас няма да ни огрее.... но децата ни поне ще са по-добре.
ПП А ако тука има някой, който да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че ако има възможност не би крал .... ще го наплюя публично !!!
А по въпроса за данъците , мога да приведа поне 100 примера за неплатили такива. Около мен е пълно с такива. Пичове , няма бе! Не само за пътища, то за каквато и да е инфраструктура няма , нали заплати в държавния сектор трябва да има , за да намалее пустата му корупция, нали за децата и за социалните грижи трябва, а там от где? аре недейте така . Тва е цяла държава, икономическите и демографските и купищата други условности ни съсипват ... ама аре още малко. Да разберете , нас няма да ни огрее.... но децата ни поне ще са по-добре.
ПП А ако тука има някой, който да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че ако има възможност не би крал .... ще го наплюя публично !!!

Ми крадат бе Дани крадат
и аз да съм и аз ще крада
прав си ама не е там работата
щото хората по белите страни и
те крадат и то не на дребно както
наще тарикати и там има корупция
на много високо ниво, обаче се прави
много къде за замазване на очите
на редовия поданник къде от чиста
съвест и т.н. ама се прави и то много!!!
А ний тука ашлашката с големия черпак
си крадем и после нищо...
За това кради колкото искаш облагодетелствай
се до безкрай ама направи нещо
и за пустия народ, ей така колкото да не си
мисли за теб и да не търси колко си
откраднал, замажи му очите да не мисли
за политика, щот тя раята по белите страни
не знае кой я управлява от замазване ама
си вирее добре, а ние тука още влакове
взривяваме, ама с пластмасови пушки
...
и аз да съм и аз ще крада
прав си ама не е там работата
щото хората по белите страни и
те крадат и то не на дребно както
наще тарикати и там има корупция
на много високо ниво, обаче се прави
много къде за замазване на очите
на редовия поданник къде от чиста
съвест и т.н. ама се прави и то много!!!
А ний тука ашлашката с големия черпак
си крадем и после нищо...
За това кради колкото искаш облагодетелствай
се до безкрай ама направи нещо
и за пустия народ, ей така колкото да не си
мисли за теб и да не търси колко си
откраднал, замажи му очите да не мисли
за политика, щот тя раята по белите страни
не знае кой я управлява от замазване ама
си вирее добре, а ние тука още влакове
взривяваме, ама с пластмасови пушки

37 мнения