може ли някой да ми каже...
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
може ли някой да ми каже...
Май не е за тук тази тема, но.... Ако не е за тук някой да я премести където трябва
вижте това и ми кажете дали е Е30 преработено за състезания или както си мисля аз си е спортна кола само с "body panels" или както беше там
тоест освен външния вид няма нищо общо с Е30
http://www.speedoptions.com/articles/4696/index.php?pg=2
вижте това и ми кажете дали е Е30 преработено за състезания или както си мисля аз си е спортна кола само с "body panels" или както беше там

http://www.speedoptions.com/articles/4696/index.php?pg=2
BMW & RAMMSTEIN RULES

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Това ако не е за тази тема - май не се сещам кое друго е.
А на въпроса ти : и да и не. Било е Е30, но , както пише, двигателят е от ТВР, 5л, с двойно турбо, а скоростната кутия е от Додж Вайпър. Общо взето от баварката е останало купето, върху което са сглобили това чудовище. И да - ъпгрейднато е за състезания.
ПС. Защо нямаше едно такова в Бързи и яростни, да му се не види

А на въпроса ти : и да и не. Било е Е30, но , както пише, двигателят е от ТВР, 5л, с двойно турбо, а скоростната кутия е от Додж Вайпър. Общо взето от баварката е останало купето, върху което са сглобили това чудовище. И да - ъпгрейднато е за състезания.
ПС. Защо нямаше едно такова в Бързи и яростни, да му се не види

...Тез` две бири `що ги каза ...?
BigMUZZY написа:Това ако не е за тази тема - май не се сещам кое друго е.
ПС. Защо нямаше едно такова в Бързи и яростни, да му се не види![]()
![]()
точно това ме интересува

Въпроса ми е точно това: Освен външния вид друго общо дали има с Е30

BMW & RAMMSTEIN RULES

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Купето цялото е от Е30, но подсилено с греди. А доколкото видях, задният мост е от М3, модифициран. Друго оригинално в тази кола не виждам
...Тез` две бири `що ги каза ...?
6 мнения
• Страница 1 от 1