BRC газова уредба - проблем с работата на газ
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
BRC газова уредба - проблем с работата на газ
колеги имам огромен проблем
,бабичката ми е с газова БРЦ за 2дни обиколих всички сервизи в софия дори ходих в събота и до пловдив,като прехвърли на газ гасне,защо незнам,какво да правя също незнам,никой не може да помогне,колата е вкарана с газовата,къде да ходя,някой от вас чатка ли им???????

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Колега ходи ли до Връждебна да ти я видят.Обади ми се утре ако искаш телефина ми е 0878304490 Митко От Нови Хан съм.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Извинявам се за старата тема, но имам нещо общо с нея.
Преди месец и половина смених такава стъпкова система на Ланди Ренцо с пълна инжекция Фобос. Причината беше, че ми гаснеше на празен ход. Мъчих се година и половина с нея. Решавах въпроса като разкачвах газовия компютър за 1 мин. После карах 20-30 дена без проблем. Нарая и това не помагаше. Причината - износен стъпков двигател на празния ход. Цена нов комплект - 500 лв. Тези системи са много стари и не си струва да ги поддържаш. Може да ти гане и от нещо друго, разбира се. Мирише ли на газ? В Пловдив има добър сервиз на БРЦ в Тракия до бензиностанцията на Топливо на околовръсното. До тях има и друг сервиз, където ми смениха моята, но не знам дали поддържат БРЦ.
Преди месец и половина смених такава стъпкова система на Ланди Ренцо с пълна инжекция Фобос. Причината беше, че ми гаснеше на празен ход. Мъчих се година и половина с нея. Решавах въпроса като разкачвах газовия компютър за 1 мин. После карах 20-30 дена без проблем. Нарая и това не помагаше. Причината - износен стъпков двигател на празния ход. Цена нов комплект - 500 лв. Тези системи са много стари и не си струва да ги поддържаш. Може да ти гане и от нещо друго, разбира се. Мирише ли на газ? В Пловдив има добър сервиз на БРЦ в Тракия до бензиностанцията на Топливо на околовръсното. До тях има и друг сервиз, където ми смениха моята, но не знам дали поддържат БРЦ.
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
7 мнения
• Страница 1 от 1