Проблем с Вентилацията в колата :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Вентилацията в колата :(
Здравеите,колеги,има много исписано но не намерих като моя проблем и още по малко решение
Зна4и ,проблема го изживях 2 пъти тая зима за по 2хил км. на студ със замръзнало стъкло,моля някои ако знае какво може да е да сподели.
Вентилацията в купето ми работи първиа половин 4ас и после спира да излиза въздух,вентилатора работи през цялото време ,4увам 4е духа,но неизлиза нищо през вуздухопроводите. Опитах се докато бях в БГ да го оправя,смених така известния таралеж,които оправлява вентилатора на климатроника. НО ефекта е 4е 4 4овека замръзнахме,и бехме така около 24 4аса
Същото се полу4и и лятото когато ми замръзнаха решетките но няма6е какво да искара студа на вън. В градски условия вси4ко работи перфектно,тругна ли на дълаг път,замрузвам.
Моля и благодаря на всеки които има идея какво може да е .

Зна4и ,проблема го изживях 2 пъти тая зима за по 2хил км. на студ със замръзнало стъкло,моля някои ако знае какво може да е да сподели.
Вентилацията в купето ми работи първиа половин 4ас и после спира да излиза въздух,вентилатора работи през цялото време ,4увам 4е духа,но неизлиза нищо през вуздухопроводите. Опитах се докато бях в БГ да го оправя,смених така известния таралеж,които оправлява вентилатора на климатроника. НО ефекта е 4е 4 4овека замръзнахме,и бехме така около 24 4аса

Същото се полу4и и лятото когато ми замръзнаха решетките но няма6е какво да искара студа на вън. В градски условия вси4ко работи перфектно,тругна ли на дълаг път,замрузвам.
Моля и благодаря на всеки които има идея какво може да е .

Не е термостата,има си топло и студено,в на4алото ........и спира. стрелката на температурата на водата е посредата . Ел. управлението си работи сменя клапи и посоки на духането,но ефекта е никакъв. Направо незнам какво да правя ,като си карам в град ами е топло ,искам да е така и като тръгна по магистралите . 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Значи нещо , някаде е запушено щом на къси разтояние работи а на дълго нещо го спира..
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Здрасти Алекс,а може ли самото моторче да ти е проблема.Да работи и като загре пак да бучи,но да не вкарва въздух в купето.Ако имаш възможност го погледни как е.Съжалявам но нищо друго не се сещам.

Re: Проблем с Вентилацията в колата - Решен
Проблема бе решен преди години , при сменянето на чип-овете бяха затиснати 2 крачета на ЕКУ-то. Темата може да се махне . Мерси .
8 мнения
• Страница 1 от 1