как да си заваря дифа за да стане като шпер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- metodi80
- старши ентусиаст
-
SuperMoto_vt написа:Аз имам чуството ,че маи половината от тоя форум нямате коли или падате от МАРСкак може да не сте чували поне? Тук при нас във ВЕЛИКО ТЪРНОВО всяко 2-ро БМВ е заварено
![]()
Колега , недей така .... дайте да се уважаваме ... Ми не са чували колегите и питат .... значи ли това , че ти като си чувал за тази манипулация , трябва всички да знаят за нея... Аз ако/като съм направил по моята кола неща за които ти не си чувал , трябва ли да ти казвам , че си паднал от марс и дали си карал някога кола .... Там при вас във Велико търново явно БМВ е въвело нови стандарти ,по -високи ... и за това вие си ги знаете щото сте там ... а па ние от другите части на БГ и от "тоя форум"... не сме в час.... Без лоши чувства , просто смятам , че не бива така да се изказваш...

По темата .... бош лаф работа е това ...голям чеп ... колкото печелиш , толкова губиш... но не искам да се правя на "знаещ " , че все ще се намери някой да каже- "не е вярно" и т.н.....
Последна промяна metodi80 на 01 Фев 2009, 22:43, променена общо 1 път
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Я някои да пусне сега тема, че извършва тази услуга срещу скромните 20лв и ще му запалят тел. кандидар дрифтарите 

Последна промяна LAST RIDE на 02 Фев 2009, 0:58, променена общо 1 път
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
абе колега какво ти трябва да буташ дифа?шего прецакаш и после трябва да даваш пари за друг диф.ако искаш да имаш шпер моя савет е да си купиш един шпер,отиваш при читав майстор и си ти 

LAST RIDE написа:Я някои да пусне сега тема, че извършва тази услуга срещу скромните 20лв и ще му запалят тел. кандитар дрифтарите
И след седмица да пусне тема, че продава гуми, а след месец и за дифове

А към автора:
Аз лично не бих си го приинил. По-добре ей тая манипулация направи ако не искаш да си сменяш дифа, освен ако няа да караш по дрифт състезания, ама ти си знаеш най-добре. http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=130018
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Доста бегачки от форума на "Lada Club" са ходили при него добре си върши работата момчето.Ако има някой желаещ да се претрепа и да продава бмв на части ще ви дам номера на момчето

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Вие в това Велико Търново велики работи правите, я кажете как да си заваря скоростната та да стане с шест скорости 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
dinkomg написа:Вие в това Велико Търново велики работи правите, я кажете как да си заваря скоростната та да стане с шест скорости
Започни с търсенето на мозъка си

АМАН ОТ СПАМЕРИ В ТОЯ ФОРУМ

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
dinkomg написа:Вие в това Велико Търново велики работи правите, я кажете как да си заваря скоростната та да стане с шест скорости

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
аз пък търся мков лост , някой от В.Т да има случайно ? че ми писна да карам 150 конява кола искам Мка... дигал лоста 200 коня и ставала 6 скорости колата тъй сме чували нии у наше село. 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Точно на 45 км от Велико Търново има S50B32 и шпер заедно със скоростите...ама май само си мечтаете..
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
да бре те другите колеги са малоумни щом не ги заварят ами дават по няколко стотака............
Последна промяна cherepa83 на 02 Фев 2009, 0:55, променена общо 2 пъти
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Млееее ще падна от смях....що не вземат модераторите да я заключат тая тема .... много "знаещи" се навъдиха- хем занят че се заварява диф , хем тука пита как става , после пък ние не сме били знаели .....
, а и по темата както се вижда изобщо не се пише ....

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3