ПТП - пазете се от шаврантии с Джиповеее!!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
V-max написа:явно качествено са те изхакали , търси си правата - застраховател или жената ударила те трябва да покрият щетите...
И все пак какво и е на турбината , много ми е интересно какво и е счупено, че да не надува
Колата не е ударена яко по късно ще я снимам и ще кача снимки.Иначе турбото още не сме го свалили ,но май се е счупила оста (предположение,какво и е точно ще се разбере като я свалим сега през седмицата). А за правата ясно ,но лошото е че няма как начин по който аз да докаже 4е колата е била ток преди удара

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
На мен също ми е много интересно, какво и е на турбината? Не забравяй да си я запазиш, нищо че е ЗАМИНАЛА. 

- xerial
- старши ентусиаст
-
baga написа:На мен също ми е много интересно, какво и е на турбината? Не забравяй да си я запазиш, нищо че е ЗАМИНАЛА.
Хубаво ще я запазя ама за какво ми е ? Или викаш нищо не се знае ,кога какво може да ти потрябва

- xerial
- старши ентусиаст
-
matematic написа:В германия ги изкупуват като амбалаж. Сигурно подлежат по някакъв начин на рециклиране.
То и тука ги правят ама горе долу 1бон не знам къде е далаверата?

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
xerial написа:V-max написа:явно качествено са те изхакали , търси си правата - застраховател или жената ударила те трябва да покрият щетите...
И все пак какво и е на турбината , много ми е интересно какво и е счупено, че да не надува
Колата не е ударена яко по късно ще я снимам и ще кача снимки.Иначе турбото още не сме го свалили ,но май се е счупила оста (предположение,какво и е точно ще се разбере като я свалим сега през седмицата). А за правата ясно ,но лошото е че няма как начин по който аз да докаже 4е колата е била ток преди удараот там идва цялата работа.
приятел, счупена ос значи мега много сив пушек отзад и огромен разход на масло

- xerial
- старши ентусиаст
-
[/quote]приятел, счупена ос значи мега много сив пушек отзад и огромен разход на масло
от цялата тема се вижда , че не си много наясно с двигателите по принцип , а най-лошото е че и хората коиото ти дават акъл и те са доста далеч от истината (надавам се няма да го вземеш лично, не искам да те обидя ни най-малко)[/quote]
Гледай сега аз че не съм наясно това си го знам и не претендирам че разбирам,но това което казваш за огромен сив пушек и харч на масло ми е известно за съжеление вече от личен опит и за това хората ми казаха че сигурно е оста!! За хората единия майстор е срещу София Мел и смея да кажа че си разбира от работата ,а другите момчета които вчера гледаха колата правят само БМВ, от Модерното са Юли,Иво и Виктор Дизела
не са като да не ги знае човек 

Гледай сега аз че не съм наясно това си го знам и не претендирам че разбирам,но това което казваш за огромен сив пушек и харч на масло ми е известно за съжеление вече от личен опит и за това хората ми казаха че сигурно е оста!! За хората единия майстор е срещу София Мел и смея да кажа че си разбира от работата ,а другите момчета които вчера гледаха колата правят само БМВ, от Модерното са Юли,Иво и Виктор Дизела

- xerial
- старши ентусиаст
-
Хаха пичове пак съм в играта с чисто нова турбинка,масло,фитри(маслен,горивен,въздушен,за картерни газове) направо си е удоволствие да я слушаш колата
а как върви 

- xerial
- старши ентусиаст
-
plamen_hh написа:Колко парички новата турбинка само за информация
2060 + 40лв за 60 гарнитурки за турбината та прави 2100 с 6 месеца гаранция,турбината е Гарет!
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
Re: ПТП - пазете се от шаврантии с Джиповеее!!!!
и кво стана маистора от ,,софия мел ,,позна че е турбинка

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Re:
xerial написа:plamen_hh написа:Колко парички новата турбинка само за информация
2060 + 40лв за 60 гарнитурки за турбината та прави 2100 с 6 месеца гаранция,турбината е Гарет!
Честито колега,
за първо време си вземи антирадар и от куки си го направи да лови джипове

Дано за напред да нямаш проблеми с турбото.
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3