За или против 320i e36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 31 Яну 2009, 4:25

PeReZ написа:Каквото пристигането такова и посрещането. :bang:
Само като видиш заглавието и си казваш .... това което каза Еминем :lol:

EnimEn, не EminEm :idea:

belial написа:
///MapTo написа:Против :idea:
Много харчи,малко върви и дава криле на новоизлюпени беемвисти,че са се качили в самолет,щото видиш ли батка има цели 6 цилиндъра и великите 150 магарета... :idea:

за това пък може мн да се спори. много харчи и малко въври това са пълни глупости. все едно слушам някой голфаджия, дано не си говорил сериозно :no: нз с какво впечетление си останал, ама аз съм си мн доволен от количката.

пича има няколко бмв-та, повярвай ми, знае какво говори :twisted:

Тъ на въпроса ...
колко хора се махнаха от подфорума е36? а колко направо напуснаха форума? И аз не съм се родил с бмв, напротив, имам от година и нещо, но допреди това съм имал вартбург! И какво? преди да си купя бмв-то:
Код: Избери целия код
какво да гледам при избора си на бмв
320 или 318 ис?
колко харчи 320?
колко бяга 318ис?

след като си купих бмв:
Код: Избери целия код
какво ще стане ако си махна катализатора?
свети ми инспекшъна за маслото, а съм го сменил! как да го зануля?
ако сме с дигитален климатроник задължително трябва да попитаме какво му е станало, че е полудял
ако сме по напреднали, питаме за абс ...

и аз съм имал много много проблеми. Затова сега съм разглобил един м52б20 и си седи и ще си седи още бая време. ама нещо, което не го знам, преди да задам въпрос се подсигурявам, че не е писано във форума, все пак затова са сложили и search. Разберете, много омръзва всеки ден да се влиза в е36 и да се четат 4 теми на една страница от гореизброените. Пред целия форум се извинявам официално на автора, найстина извинявай приятелю и бъдещ колега, но айде малко по сериозно, проверявайте я тая търсачка. Има важни теми малко по-горе, прочетете ги и тях.
Лека вечер ви пожелавам!
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Потребител
Аватар
Кара: BMW Е70 35sd
Мечтае да кара: x5 m50d
Детайли за колата: много хубава,много гиздава

Мнение от smeltera » 31 Яну 2009, 10:19

От година и половина карам 320 колата е супер,за75ооокм с мен никога не ме еоставила.Харчи нормално и варви повече от прилично,ако всичко и е наред.Взимаи стига да е читава.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

За или против 320i e36

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Яну 2009, 14:59

Всъщност май заглавието на темата не го измислих много добре :D защото аз така или иначе съм си достатъчно навит на 320-ка. И наистина не очаквам хората тук да хранят BMWтата (то е ясно). Малко не съм съгласен с написаното по-горе, че колата харчила много, пък не вървяла (не може от 150 коня да искаш да ти харчат като 100 ;) ), и защо човека е на мнение, че тия коли са за да дават криле на новаците ( ма като се замисля то такова е всеобщото мнение и донякъде си е много прав). Да не забравяме, че макар и рядко в наши дни (или по-точно в нашата страна) на пътя излизат наистина можещи и трезвомислещи водачи.
А относно инфото, което дадохте-всичко е ОК ;), и няма как да ме ми помогне за в бъдеще :)
Айде със здраве и пак благодаря! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobbyblabby » 31 Яну 2009, 19:31

belial написа:
///MapTo написа:Против :idea:
Много харчи,малко върви и дава криле на новоизлюпени беемвисти,че са се качили в самолет,щото видиш ли батка има цели 6 цилиндъра и великите 150 магарета... :idea:

за това пък може мн да се спори. много харчи и малко въври това са пълни глупости. все едно слушам някой голфаджия, дано не си говорил сериозно :no: нз с какво впечетление си останал, ама аз съм си мн доволен от количката.
Колега, няма никакво основание да се спори точно по това изказване "Много харчи,малко върви и дава криле на новоизлюпени беемвисти,че са се качили в самолет", защото си е точно така! Повечето качили се на 320 си въобразяват, че карат самолети...Беемвистите в чужбина, никога няма да забравя какво коментират за 320 - "Не е бърза, но е приятна за каране..."

P.S. Една статистика на БМВ "Маняците в БГ": 316i - "леле, гледай как ускорява!"; 318is - "ей тва е вече тучилка!"; 320i - "т'ва вече е самолет"; ОК - как тогава бихте оприличили 323?325?328?????? амиии...M3????? :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 31 Яну 2009, 19:44

против, те тия баварци за нищо не стават-на мокро, на сняг, вятър като духне или на плюмка да стъпиш и те се не карат, много нестабилни Изображение
отделно не вървят, а горят много
чупят се, щото са дърти кочини ИзображениеИзображениеИзображение
нещо гоуф, фият, опел е по-оферта

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 31 Яну 2009, 19:49

Hellrider написа:против, те тия баварци за нищо не стават-на мокро, на сняг, вятър като духне или на плюмка да стъпиш и те се не карат, много нестабилни Изображение

:D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Яну 2009, 19:50

Hellrider написа:против, те тия баварци за нищо не стават-на мокро, на сняг, вятър като духне или на плюмка да стъпиш и те се не карат, много нестабилни Изображение

нЕма да обиждате опел, ей :cop:

Ламарините са му от кори за вафли, ама какво - екстра си е. :mhihi:

320-ските, не са бързи, но са приятни за каране, абсолютно вярно.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 31 Яну 2009, 20:38

С такива отговори - толкоз от тая тема... :cop:

Предишна

Назад към E36