обортомера не работи ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			7 мнения
			 • Страница 1 от 1

обортомера не работи ???
така  колата е  бмв  316 е30    1.8  103 коня  карбуратор..  до проблема ми е .. че тия дни  оборотомера ми спря да бачка .. направо си омря .. седи си доло и не помрадва .. моля помогнете .. от каде може да е проблема ?? мерси предварително ..

- ТУРБО
 - луд с палатка
 - 

- Кара: Хората да залягат
 - Детайли за колата: кихащо кабрио

Като знам как се ебават тия тъбла на е30-ките.
Най-вероятно е от самото табло.Пробвай с потупване отгоре ако мръдне значи е от него.Аз ойто го смених и то се ебаяаше.

Най-вероятно е от самото табло.Пробвай с потупване отгоре ако мръдне значи е от него.Аз ойто го смених и то се ебаяаше.
- JoRkAtA_pld
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: E30-ката да си пали джапанките
 - Мечтае да кара: E39 M5

При мен също тръгваше и спираше, както казва колегата и аз го оправях с потупване, обаче и така спря да работи.Минаха сигурно 2 години и без никой да го закача проработи.Да не казвам голяма дума ама вече работи около 2 месеца.

- Myxa-TePoPuCT
 - младши ентусиаст
 - 

Квото и да правиш, 1-во провери бушоните един по един внимателно 
на мен ми беше станало така и имах някаф изгорял бушон, може и съвпадение да е било някво, и да няма нищо общо бушона с таблото, но все пак ги провери внимателно
			на мен ми беше станало така и имах някаф изгорял бушон, може и съвпадение да е било някво, и да няма нищо общо бушона с таблото, но все пак ги провери внимателно
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума

7 мнения
			 • Страница 1 от 1