Лайсна обхождаща прозорците за 320Д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Лайсна обхождаща прозорците за 320Д
Колеги искам да питам от каде мга да си намеря тази лайсна и дали е възможно нейното монтиране. Става въпрос за лайсната която е с никелов цвят и обхожда прозорците на стаклата. Много ми хареса а на мояра кола го няма!!!
Около 750лв е целият комплект в Дару ... при сваляне от друга кола често се огъва + трябват щипки
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- milennyc
-
-
tankishev написа:Около 750лв е целият комплект в Дару ... при сваляне от друга кола често се огъва + трябват щипки
Мноооо бе

- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
Аз си смених моята защото ми я бяха наранили и цената беше около 420лв /горната която обхожда прозорците/ като се има предвид че моята е голяма нали съм купе
По темата : колега мисля че няма да е проблем да свалиш от някоя кола просто разгледаи по моргите , но няма да са запазени много а до колкото познавам "търговците" там няма да излезе "без пари"

По темата : колега мисля че няма да е проблем да свалиш от някоя кола просто разгледаи по моргите , но няма да са запазени много а до колкото познавам "търговците" там няма да излезе "без пари"

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- milennyc
-
-
baga написа:Тая лайсна е ебати селянията!
Колега като гледам кой псува във форума той е селянин. А ако нямаш полезни мения по дадена тема няма нужда от спам.
П.П След това твое изказване ще се окаже колегата който е дал 420лв. за нова лайсна на купето си и той е селянин?!?!?!
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
baga написа:Тая лайсна е ебати селянията!
Въпрос на вкус !
Аз съм от хората които си гледат колата като собствено дете --- искам наи доброто / почти винаги това е оригиналното / за нея и съответно тя ми се отплаща по същия начин -- няма скърцане ,няма тропане, няма виене, няма не искам да вървя .Всяка драскотина ме дразни. В сервиза ми казаха "защо ще даваш ггрешни пари за нова лаисна" но за мене .........................
Въпрос на себеуважение!
П.П. Явно на колегата не му е ден

- baga
- младши ентусиаст
-
Gatz написа:baga написа:Тая лайсна е ебати селянията!
Въпрос на вкус !
Аз съм от хората които си гледат колата като собствено дете --- искам наи доброто / почти винаги това е оригиналното / за нея и съответно тя ми се отплаща по същия начин -- няма скърцане ,няма тропане, няма виене, няма не искам да вървя .Всяка драскотина ме дразни. В сервиза ми казаха "защо ще даваш ггрешни пари за нова лаисна" но за мене .........................
Въпрос на себеуважение!
П.П. Явно на колегата не му е ден
Много уважавам хора, който са педанти в подръжката, като мен! Да, наистина е въпрос на вкус и това е моето мнение.
- baga
- младши ентусиаст
-
milennyc написа:baga написа:Тая лайсна е ебати селянията!
Колега като гледам кой псува във форума той е селянин. А ако нямаш полезни мения по дадена тема няма нужда от спам.
П.П След това твое изказване ще се окаже колегата който е дал 420лв. за нова лайсна на купето си и той е селянин?!?!?!
Абе, а теб кой те натиска, та постоянно звъниш?
- milennyc
-
-
baga написа:milennyc написа:baga написа:Тая лайсна е ебати селянията!
Абе, а теб кой те натиска, та постоянно звъниш?
А бе тебе като те гледам все ти званиш
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
plamen_hh написа:И да кажа който има такива много да внимава с автомивките с безконтактно измиване някой ако вкара повече препарат лайсните стават на точки едни грозни и лилавеят

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2