въпросче...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
въпросче...
Здравейте колеги. Някой има ли представа на е-36 седан как се затягат вътрешните дръжки на вратите като влезна в колата и хвана вратата за дръжката да я затворя и имам чувството, че ще ми остане в ръката мн са хлабави. Никъде не се вижда начин за затягане или сиг трябва да се свалят корите? Помагайте. Поздрави
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва за съдържанието и
vld:Оправи си заглавието на темата,то трябва да подсказва за съдържанието и

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
Братле под самата дръжка има две малки капачета. Вледай се хубаво утре и ще ги видиш. Махаш ги тях и най - вероятно са ти се развинтили болчетата по дези капаченца. Ако не са се развили развийги. После махаш кората внимателно да не изпотрошиши щипките. Махаш си кабела за говорителчето и кората пада. От вътрешната и страна на дръвката има също две болченца с една метална планка, затегни ги тях. После си сложи кората и завий здраво болченцата под дръжката и си нямаш проблем. С времето от вибрациите се разхлабшат и става така.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
beco109 написа:Братле под самата дръжка има две малки капачета. Вледай се хубаво утре и ще ги видиш. Махаш ги тях и най - вероятно са ти се развинтили болчетата по дези капаченца. Ако не са се развили развийги. После махаш кората внимателно да не изпотрошиши щипките. Махаш си кабела за говорителчето и кората пада. От вътрешната и страна на дръвката има също две болченца с една метална планка, затегни ги тях. После си сложи кората и завий здраво болченцата под дръжката и си нямаш проблем. С времето от вибрациите се разхлабшат и става така.
Не би могло да се каже по добре ....

- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
аа и още нещо исках да попитам за да не пускам нова тема...Значи сега съм с аналоговия часовник, мога ли да сложа тоя малук борд,който показва температура,час и дата ще стане ли и ще има ли някакви проблеми?
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
belial написа:по добре не се занимавай да слагаш борд комп., че не едва ли вс ще работи по него
Начи аз съм некъф супер късметлия,че при мен тръгна всичко без чек контрола,просто щото ме мързеше да пускам кабели до багажника и двигателния отсек,а видиш ли бях със аналогов часовник

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
///MapTo написа:belial написа:по добре не се занимавай да слагаш борд комп., че не едва ли вс ще работи по него
Начи аз съм некъф супер късметлия,че при мен тръгна всичко без чек контрола,просто щото ме мързеше да пускам кабели до багажника и двигателния отсек,а видиш ли бях със аналогов часовник
+1
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря много за отговорите, разбирасе ако ще се слага борда ще е с чужда помощ
, но ще помисля дали си струва 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ако си решил да си слагаш малкия борд, този с температурата и часовника, драсни едно лс и ще ти пратя схемата 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Ето и малко помощ ако си търсиш:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=130654
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=130654
12 мнения
• Страница 1 от 1