Какво мислите за
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво мислите за
Какво мислите за Hyundai terracan 2007 модел...преди 1 месец си купух чистак бърсак от магазина...какво мислите за машината?
Prodavam BMW 520i 92ta godina!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Да ти е честит,но аз на твое място нямаше да си купя хюндаи никога,особено като съм карал навремето почти нов джип хюндаи галупер и всеки месец беше по 2 пъти в сервиз да не говорим за цените в сервиза им.. добре ,че не беше мои този джип ,а служебен ,но бързо го махнахме! аз за тези пари бих си взел хубава ,читава Х5 втора употреба 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
toni2222 написа:Да ти е честит,но аз на твое място нямаше да си купя хюндаи никога,особено като съм карал навремето почти нов джип хюндаи галупер и всеки месец беше по 2 пъти в сервиз да не говорим за цените в сервиза им.. добре ,че не беше мои този джип ,а служебен ,но бързо го махнахме! аз за тези пари бих си взел хубава ,читава Х5 втора употреба

Абе и да не е БМВ, аз по едно време бях подлудял да вземам Санта Фе и поогледах малко ама извинявай при положение че Японските които са доста по-надеждни са на същите пари абсолютно кво да вземаш Корейка! Значи тогава сравнявах с Паджеро ами то беше с 3000лв. повече но разликата е огромна,Хюндая вътре като детска играчка с едни пластмаси че и навигационната система няква се слага допълнително и стои като "подадена"
Абе ти що не питаш преди да вземеш бре?
Честито все пак!
Абе ти що не питаш преди да вземеш бре?
Честито все пак!
Здраве да е следващата ще е ферари
А якото е че става като микробус мога да сложа още 2 седалки отзад в багажника, и пак има място за багаж! И другото което ме зарадва е че е голяма и харчи малко, верно не е толкова мощна, ама върши работа
А преди карах 520и, което сега го и продавам де...

А якото е че става като микробус мога да сложа още 2 седалки отзад в багажника, и пак има място за багаж! И другото което ме зарадва е че е голяма и харчи малко, верно не е толкова мощна, ама върши работа

А преди карах 520и, което сега го и продавам де...
Prodavam BMW 520i 92ta godina!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
честито колега не биваше да сменяш марката ама и тази е яка
баща ми от 99-та се опитва да убие
един хюндай ама се оказа костелив орех вече е на почти 450 хил. а мотора още не е баран 
баща ми от 99-та се опитва да убие

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2