346 000 км безпроблемни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
liloff написа:Бе човек, ако си сериозен и Е36ицата не те е предала 12 години вече, мисля че си заслужил за пред себе си да скочиш на една нова 3ка. А те нека да ги правят некачествениВ Англия ли живееш?
Wishbone е носач-а на предното колело. Нарича се wishbone, поради приликата по форма с онази костица, мисля че "ядец" й викаха.
Вярно че е време за смяна, то нали и годините ми напредват

ивчо3 написа:ivo1968g написа:Kambe написа:евала дано и ние имаме твоя късмет
Значи това wishbones в буквален превод на български е пилешка кост, която суеверните хора наричат "ядец". Това са носачите на автомобила, а въпросните гуми над wishbones вероятно са тампоните.
Да, тях най-вероятно трябва да сменя. Минах днеска през сервиза на БМВ и питах за маслото,казаха че щом карам за такъм кратък период от време толкоз километри, най-добре е да си се сменя както е по сервиз- на всеки сервиз тоест,а в моя случай-на 4-5 месеца веднъж.
liloff написа:Бе човек, ако си сериозен и Е36ицата не те е предала 12 години вече, мисля че си заслужил за пред себе си да скочиш на една нова 3ка. А те нека да ги правят некачествениВ Англия ли живееш?
Wishbone е носач-а на предното колело. Нарича се wishbone, поради приликата по форма с онази костица, мисля че "ядец" й викаха.
Не съм в Aнглия, в Южна Африка съм - и може би факта че няма студове , сняг,много дъжд сигурно помага на двигателя
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Pe3a4
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
- Мечтае да кара: М20-ката дълги години
- Детайли за колата: Необикновена
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Добре де момчета,ами то едно време Жигули-тата не изкарваха ли и те по толкова километри горе-доло?Имам спомени,че колата на едни наши съседи беше направила 350 000км,когато я закараха за основен ремонт.Двигателите на BMW са доста по-ново поколение,конструкция и т.н.Не следва ли да изкарат доста повече при правилна експлоатация?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ми би следвало...ама откъде да знаеш ти кога правиш ремонт на твоята на колко км си всъщност,щот жигулаторите се купуваха нови,а нови бмв-та да се купят и да им се прави ремонт си е бая експлоатация или проблемче
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3