удър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
ти явно под каране имаше предвид създаване на опасни ситуации на пътя и ПТП-та ли ?
Ако на това викаш неподготвен стискам палци и на двете ръце да има повече такива неподготвени шофиори като мен..
Ако на това викаш неподготвен стискам палци и на двете ръце да има повече такива неподготвени шофиори като мен..
- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M3
- Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)
nthnl написа:ти явно под каране имаше предвид създаване на опасни ситуации на пътя и ПТП-та ли ?
Колега БМВ-тата са уникални коли и се карат а не са да седнеш и да се правиш на газар че караш БМВ

ediediedi написа:nthnl написа:ти явно под каране имаше предвид създаване на опасни ситуации на пътя и ПТП-та ли ?
Колега БМВ-тата са уникални коли и се карат а не са да седнеш и да се правиш на газар че караш БМВ
Напълно съм съгласен с теб!!

bmwLEMANS написа:... това със "Удръй си колътъ на воля" незнам зашо ми го пишешДокато се научиш да караш, а не просто да се возиш удърите вървят успоредно с шофирането .. и съм сигурен че доста хора мислят като мен ...
П.С. - Нищо лично и от мен
Точно заради такива като теб стават тежки катастрофи ти не си се научил да пишеш на кола си се качил "УДАР" се пише. И отделено ти като незнаеш какво има по колата ти и за како си си дал парите за ремонта си ми ясен колко можеш да караш. Дето се вика професионалните съзтезатели които мисля, че могат много по-добре от тебе да карат знаят при най-малкия шум по колата от къде иде и защо !
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
bmwLEMANS написа:....Докато се научиш да караш, а не просто да се возиш удАрите вървят успоредно с шофирането .. и съм сигурен че доста хора мислят като мен .....
Не си прав колега - ти явно си изключение....
Сигурен съм, че повечето трезво мислещи колеги са карали извънредно внимателно като новаци и не са допускали удари.
Ударите вървят успоредно с шофирането само на писта, при търсене на границата.
В нормалния живот ударите са вследствие на нечия непредпазливост, неспазване на правилата, поемане на необмислен риск (гъзария) и по принцип се наказват освен финансово (при ремонта) но и законово.
Като ме учеше баща ми да карам каза: първите 10х.км след вземане на книжката си ги карай спазвайки абсолютно всички ограничения. Ползвах съвета му, постепенно изграждайки си стил за шофиране и нямам никакви удари досега - след над 22г стаж.
А на година въртя между 40 и 60х.км...
Ако си мислиш, че се 'возя' - грешиш, но първите 10х.км си ги помня ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3