На Компакт - разглобяват ли се фаровете като на седан и купе

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Яну 2009, 10:39

DirtySouth написа:
Alexi написа:какво като става буксата след като крушката е различна? примерно ксенон на HB3/4 се присажда за няколко минути като не се реже нищо ,а на Н1 става с изхабяване на оригиналните капачки .. той Н1 ако беше хубав цокъл нямаше да отпадне при всички нови коли

Какво значи изхабяване :shock: аз как от 2 години съм с ксенон без каквото и да е "изхабяване" ?

имам предвид че ги продупчваш и после ако искаш да си махнеш ксенона трябва да ги купуваш капачки

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Яну 2009, 13:31

Alexi написа:имам предвид че ги продупчваш и после ако искаш да си махнеш ксенона трябва да ги купуваш капачки

уоуууу...колко скъпа инвестиция са едни капачки...а замислял ли си се,че на фар без лупа като му сложиш ксенон вечерно време тия срещу теб не спират да те псуват...ако карах волга или жигула се заклевам,че щяха да ме дават по новините вече заради такива ксенон маниаци...много ми е писнало аз да жумя с очите и да си слагам ръката пред очите едва ли не заради ксенон на фар без лупа :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към E36