удър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
.
Ей така най се дразня. Всеки реве за помощ всички се впускат да помагат със съвети и като се реши проблема никой не споделя кое как е оправил.
Re: .
BaHka написа:Ей така най се дразня. Всеки реве за помощ всички се впускат да помагат със съвети и като се реши проблема никой не споделя кое как е оправил.
Аз неспа във форума за да давам отчет веднага

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
bmwLEMANS написа:BaHka написа:Ей така най се дразня. Всеки реве за помощ всички се впускат да помагат със съвети и като се реши проблема никой не споделя кое как е оправил.
Другия път и ние няма да спиме в форума като имаш проблем

C8699HX написа:bmwLEMANS написа:BaHka написа:Ей така най се дразня. Всеки реве за помощ всички се впускат да помагат със съвети и като се реши проблема никой не споделя кое как е оправил.
Другия път и ние няма да спиме в форума като имаш проблем![]()
то е ясно че ще ви кажа какво колко е излезнало ... ама не некой да се прави гангстер като несам влизал

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
C8699HX написа:bmwLEMANS написа:BaHka написа:Ей така най се дразня. Всеки реве за помощ всички се впускат да помагат със съвети и като се реши проблема никой не споделя кое как е оправил.
Другия път и ние няма да спиме в форума като имаш проблем![]()
То па щото форума може да ми реши проблем по колата...съвсем неподготвен се изказа тука...
освен да седя и да ви гледам сейра друго не правя...малко по-рано дадох акъл как най-адекватно да се отвори багажник на седан,и следващия пост емотикона "смешник"...еми нека да съм смешник,ма аз карам дваеска стар внос и единствените ми грижи вече 2 години са смяна на масло и накладки...та седя и ви се смея на вас със вечните проблеми,щото съм смешник и ми е смешно

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Това тема ли е изобщо?!? 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- NKolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i
bmwLEMANS
Браво пич, ти си пример за колегиалност !!!
Не спиш във форума така ли ? Затова ли имаш 5 поста след този, в който твърдиш, че проблемът е оправен. 210 лв, е една изчерпателна информация за проблема, който е възникнал, браво. Затова ще си чета темите от преди 2 години, проблемите са същите, като тези които имаме и сега, но разликата е, че това са теми, в които има смисъл.По тази причина няма да пиша постове няма и да пускам теми за помощ !!!
(изключения в редки случаи, като този).
Извинявам се за off-a.
Edit: И още нещо, наблюдава се нарастваща "ИНТЕЛИГЕНТНОСТ" на потребителите във форума. Удръй си колътъ на воля. Нищо лично.
Браво пич, ти си пример за колегиалност !!!

Не спиш във форума така ли ? Затова ли имаш 5 поста след този, в който твърдиш, че проблемът е оправен. 210 лв, е една изчерпателна информация за проблема, който е възникнал, браво. Затова ще си чета темите от преди 2 години, проблемите са същите, като тези които имаме и сега, но разликата е, че това са теми, в които има смисъл.По тази причина няма да пиша постове няма и да пускам теми за помощ !!!
(изключения в редки случаи, като този).
Извинявам се за off-a.
Edit: И още нещо, наблюдава се нарастваща "ИНТЕЛИГЕНТНОСТ" на потребителите във форума. Удръй си колътъ на воля. Нищо лично.
Господин Детектив!! След поста, че проблема е оправен имам само 4 поста не 5 и са в рамките на няколко часа. Като нети харесват сегашните теми си гледаи тия от преди 2 или отпреди 10 години ако искаш.. не е нужно да ми го казваш, защото неме интересува. това със "Удръй си колътъ на воля" незнам зашо ми го пишеш
Докато се научиш да караш, а не просто да се возиш удърите вървят успоредно с шофирането .. и съм сигурен че доста хора мислят като мен . Когато се видя с майстора който ми прави колата и ме подсети какви точно бяха частите които ми смени ще изпратя ЛС на всеки заинтересован освен на теб.
П.С. - Нищо лично и от мен

П.С. - Нищо лично и от мен

- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Off topic : да ти кажа колега - между това да можеш да караш и да си си удрял колата няма нищо общо.. чиста проба оправдание за некадърно шофиране. Има хора, които цял живот си блъскат колите, но това не ги прави добри шофиори.
Поздрави и безаварийно занапред,
Михаил Великов
Поздрави и безаварийно занапред,
Михаил Великов
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
аз - неподготвен ?
колега, не съм се родил научен, то такива - няма. За 6 години активно шофиране даже не съм си удраскал колата. Кой сега е неподготвен ?
колега, не съм се родил научен, то такива - няма. За 6 години активно шофиране даже не съм си удраскал колата. Кой сега е неподготвен ?
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3