Проблем (нелокализиран)- плете, детонации и играна в обороти

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 19 Яну 2009, 17:30

Не, моята е тиха, но все още съм със оригиналните гърнета, макар и леко заминали.
От Крафт ми е резонатора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw 318 is » 21 Яну 2009, 23:22

колега има едни детонационни датчици на блока на двигателя под колектора , погледни дали са здрави

Аватар

Мнение от mafia » 22 Яну 2009, 11:50

Кольо в Събота ще я ремонтира и ще споделя след това впечатления ;) Иначе какво ми направи впечатление, може и да е случайно стечение на обстоятелства или просто лична нагласа, но откакто се стопли в последните два дни, колата единствено си мени оборотите малко на празен ход, а яките преплитания и детонациите намаляха :roll:
Виж обаче с новата "генерация" вчера ходих до Мола и използвайки мократа настилка (рахат за малолитражните BMW-та :lol: ) реших малко да се попързалям...но с даването на газ, пуснах алармите на почти всички коли на първите 2 нива :lol:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

за дебитомера

Мнение от asentchernaev » 27 Яну 2009, 18:57

Demo 9 написа:Имах подобен проблем лятото.. тогава се оказа спукан въпросният маркуч.. смених го обаче си продължи с номерата (гасне, губи обороти) с тая разлика, че при мен вървежа си беше ок. Отидох в сервиз Юве (симеоновско шосе преди автокъща А2). Беше много богата.. човека бъзикна дебитомера (който се беше разбъзикал заради въздуха който смучеше от маркуча) и вече 4-ти месец нямам проблеми. Взеха ми 50 лв за диагностиката и работата, но не съжалявам. Апаратурата им е добра, а те изглеждат кадърни. Мен ако питаш ходи направо там ;)

Видя ли какво му бъзика на дебитомера, не знаех че може да се настройва. Питам че и моя проблем е същия, дебитомера ми нещо е отварян, въпреки че колата уж няма газ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 27 Яну 2009, 20:28

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EC%E5%F0

виж тук , може и сам да се оправиш :)
BMW 318is

Предишна

Назад към E36