Проблем с AIRBAG
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Сладур1 написа:1- издърпваш предна дясна седалка максимално напред и нагоре, след това отиваш и лягаш от задна страна ще видиш една кутийка в нея влизат две букси проследяваш буксата която идва от вътрешноста на седалката (при мен са син и бял кабел) режеш буксата като оставяш към нея кабел поне 3см.
2 -отиваш и си купуваш- диод 1N4002 1A 100V, кондензатор 100pF/100V, и резистор 56kOhm на 250mw. Взимаш поялника и ги запояваш трите заедно като белязаната част на диода(от едната страна има бяла ивица) е към синята жица, а другата към бялата ще приложа снимка за по голяма яснота и си готов.Закачаш всичко по колата. http://picbg.net/img.php?file=fda855f54f0cecd8.jpg
а що не му каза как да си изчисти грешката.

много добре казано , що ми е познато всичко тва

Сладур1 написа:ми щото номера с изтриването като махнеш акумулатора не стана при мен,но стана при комшията ми който има фейс.така че ви трябва един сервиз с лаптоп да ви изтрият грешката.това е.![]()
не искам да се заяждам ама маи само при теб не е станало, защото поне 20 човека от този форум го направиха по начина които им казах и нямаха проблеми, моита е преди феиса.

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
dorian82 написа:Сладур1 написа:1- издърпваш предна дясна седалка максимално напред и нагоре, след това отиваш и лягаш от задна страна ще видиш една кутийка в нея влизат две букси проследяваш буксата която идва от вътрешноста на седалката (при мен са син и бял кабел) режеш буксата като оставяш към нея кабел поне 3см.
2 -отиваш и си купуваш- диод 1N4002 1A 100V, кондензатор 100pF/100V, и резистор 56kOhm на 250mw. Взимаш поялника и ги запояваш трите заедно като белязаната част на диода(от едната страна има бяла ивица) е към синята жица, а другата към бялата ще приложа снимка за по голяма яснота и си готов.Закачаш всичко по колата. http://picbg.net/img.php?file=fda855f54f0cecd8.jpg
а що не му каза как да си изчисти грешката.![]()
много добре казано , що ми е познато всичко тва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодарение на колегата dorian82 аз си оправих моята, и цялата инструкция по-горе е негова. Искам да му благодаря за помоща.
Поздрави
- klita
- кандидат ентусиаст
-
dorian82 написа:Сладур1 написа:ми щото номера с изтриването като махнеш акумулатора не стана при мен,но стана при комшията ми който има фейс.така че ви трябва един сервиз с лаптоп да ви изтрият грешката.това е.![]()
не искам да се заяждам ама маи само при теб не е станало, защото поне 20 човека от този форум го направиха по начина които им казах и нямаха проблеми, моита е преди феиса.
dorian82 аз съм комшията с фейса, наистина при колегата не стана със изчистването. Незнам къде е проблема, ама нещо не се получи. Ама и неговата ще я оправим

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- klita
- кандидат ентусиаст
-
dorian82 написа::bchug:
В четвъртак вечерта ще водя офиса си в Мола, да се забавляват малко колежките, може да се видим и да почерпя

Поздрави
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
Всичко се получи ок при мен.Лампата веднага угасна на следващото запалване.Само изтрих натрупаната грешка.
Благодарско на колегата със снимката:).
Благодарско на колегата със снимката:).
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
И всички тея главоболия, занимания и труд..... щото ви досвидяха 40 лв ли бяха? За 40лв. във Варна ми я оправиха и то без да симулира че има човек на седалката - дефакто нема да се отвори десния при удар ако няма човек (не дай се Боже де) - или поне твърдо ме увериха че така е направено.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
brabusbg написа:И всички тея главоболия, занимания и труд..... щото ви досвидяха 40 лв ли бяха? За 40лв. във Варна ми я оправиха и то без да симулира че има човек на седалката - дефакто нема да се отвори десния при удар ако няма човек (не дай се Боже де) - или поне твърдо ме увериха че така е направено.
Колега, малко си в грешка :
Ей този датчик струва около 120 лв

За смяната му трябва да се разцепи цялата седалка, и операцията също струва около 150 лв.
Общата сума отива към 300 лв.
Вярвай ми предпочитам да се отвори десния при удар ако няма човек, отколкото да дам тези пари.
Всеки сам избира
Поздрави
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
kosstadinov написа:а някой може ли да сподели откъде се закупуват всички тези джунджурии ??? предварително благодаря
От магазин за електронни елементи.Ако не намериш същите имат аналози,примерно на диода.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3