Ксенон фасунги?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Ксенон фасунги?
Здравейте колеги купих си един ксенон от китайските или там не ги знам обаче не можах да разбера как да закрепя крушката към фара защото оригиналната фасунга май няма как да стане освен ако я пробия да минават кабелите през нея незнам.Някой който си е слагал подобен ксенон ако каже как става номера много ще съм му признателен
иначе вара ми е обикновен без лупа .

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
stanoi4o написа:Колега аз моите фасонки отзад ги отрязах и прекарах жиците от там и си я захващаш с оригиналната фасонка и си свиркаш
Точно така реже се с ножовка края на фасонката и там си пъхаш твоя ксенон. Мойте са точно така направени.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Имам фасонки предназначени за слагане на ксенон на е46, можеш да се свържеш с мен на лс или 0889 22 66 88.
Другият вариант е да разпробиваш твоите. Също става, но е малко рисково и отнема време.
Другият вариант е да разпробиваш твоите. Също става, но е малко рисково и отнема време.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Колеги по добре разпробийте тези на колата и си купете 2 оригинални за сьщите пари отколкото да дадете 45лв и да ги хвьрлите.Тези фасунки на колегата Бабун не стават.Вьобще не взимайте нищо без монтаж,докато не се уверите,че всичко е ок.Било то ксенон,фасунки или каквото и да е.Просто са много китайски.Не сьвпада диаметьра на прьстена,лампата не уплатнява в цокьла и се клати,самата лампа не влиза в определеното място. С оригиналните всичко става за 5 минути перфектно.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
оригиналните се разпробиват по най некадърния начин и някак си наместваш крушките. после като минаваш по неравности се любуваш на цветомузиката от поклащането на крушките
някой ако знае от къде могат да се поръчат такива фасунки да свирка. лично аз скоро ще си махам "ксенона" който е 6000к защото е абсолютна цигания. всички голфове, астри , бакшиши и циганя си насложиха такъв. не стига че свети на парцали ами и заслепява зверски когато фара е без лупа.

kronos написа:оригиналните се разпробиват по най некадърния начин и някак си наместваш крушките. после като минаваш по неравности се любуваш на цветомузиката от поклащането на крушкитенякой ако знае от къде могат да се поръчат такива фасунки да свирка. лично аз скоро ще си махам "ксенона" който е 6000к защото е абсолютна цигания. всички голфове, астри , бакшиши и циганя си насложиха такъв. не стига че свети на парцали ами и заслепява зверски когато фара е без лупа.
Колегата по-горе е твоят човек.Порьчвай смело.

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
аз си взех от Авител такива фасунки там ги има около 15-20лв струват
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
спомням си , че ръбчетата им от отливката трябваше да се изгладят с макетно ножче и в задната част на фасунката сложих кабелче за да е по стегната крушката и да няма вибрации 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

15 мнения
• Страница 1 от 1