Снимки на BMW M7 без маскировка.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 13 Яну 2009, 14:28

Бързината не пречи на комфорта.
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 13 Яну 2009, 16:44

shotgun600 написа:Бързината не пречи на комфорта.

Колега една кола само на право ли трябва да е бърза :roll:
Mens sana in corpore sano

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 14 Яну 2009, 16:48

Както в едно предавате за автомобили,когато тестваха БМВ Е66,водещия очарован от седморката от Мюнхен,спомена "БМВ въвежда нов клас,а иманно агресивната лимизина".

Не си мислете,че няма вероятност да има М7,или подобно,мисля,че отфавна БМВ вървят към това.Но не явно,можеби сега е момента,да се разкриват козовете.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от shotgun600 » 15 Яну 2009, 1:56

gotcha написа:

Не ти разбирам въпроса?

Колкото до агресивните лимузини,по-агресивна до сега от 65 AMG няма.
Крайно време е и BMW да направят такава кола.Не го приемайте враждебно това изказване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 15 Яну 2009, 3:29

shotgun600 написа:
gotcha написа:

Не ти разбирам въпроса?

Колкото до агресивните лимузини,по-агресивна до сега от 65 AMG няма.
Крайно време е и BMW да направят такава кола.Не го приемайте враждебно това изказване.

Абе незнам колко са ви перфектни Мерцовете ама С65АМГ набира само с 0.9секунди по бързо от новата 750Li ....Спрямо късата база разликата е 0.8секунди....А това няма да е най-високата версия...Дори и да няма М7 ще има 760Li и 760i поне ....Което определено ще смачка тая разлика.... А за вървенето в права линия... БМВтата определено го могат и в права и в завой и то много добре.. Да не говорим че тъпата Скласа от липса на идейност е чисто копие интериора на Е65 ...

И най-важното 750Li покрива ЕВРО 5 ( все още бъдещ ) ... Питам се АМГто може ли да покрие поне ЕВРО 3 ???? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Или важното е обем да има ... Пък другото мечките го яли ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Другото което много ми е чудно... Мерца е 612к.с. , БМВто е 407к.с. разликата в килата е няма и 200кг в полза на БМВто ... Разликата в конете е 205к.с. в полза на Мерца... Как го правят тия факири от БМВ тоя номер... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не се сърди пич ... Но за мене последния истински Мерцедес остава тоя като твоя ... Мечо пух... Това е наистина сериозна кола... Единственото което ме дразни е таблото...Доста е консервативно и дървено...За удобство няма спор...А на последък какво става ? Изкарват някви лигави изгъзици ... То не беше минаване на кръгли фарове...Връщане към старите ... Думи нямам...Падението на Мерцедес от към дизайн е появяването на грозната Екласа очиларка... Отвратителна кола!!!... Като гледам задницата на новата ще наподобява тази на очиларката и ако е така... Верно ще убият красивата предница с тази задница!!!

Айде кажете ми няма ли прилика :

Мерцедес Е классе -

http://www.desktopmachine.com/framepic. ... &size=1024

Всеизвестните софийски таксита Хюндаи Соната -

http://www.desktopmachine.com/framepic. ... &size=1024

Сори ма няма да дам 100 000 лева за кола и тя да прилича на такси в задницата...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 15 Яну 2009, 8:53

shotgun600 написа:Не ти разбирам въпроса?

Искам да кажа, че М = спорт, където спорт за бмв не е драг, а писта.
Много е лесно да направят мощна 7-ма серия, но тя няма да отговаря на концепцията на буквата М! Защото 7-ма серия трябва да е предимно комфортна, а една кола, за да е добра на писта... тука се сещате. Нещата се кръстосват не мислиш ли?
Така, че твойта кола е една прекрасна магистрална лимузина и до там...
Лично за мен, ако бмв направят М7 ще се приравнят до мисленето на Мерцедес и Ауди и ще съм им мнооооого ядосан :evil:
Mens sana in corpore sano

Потребител
Аватар

Мнение от shotgun600 » 15 Яну 2009, 10:54

То няма на къде по малко да се скъси времето за набиране от 0-100.
Няма възможност да се получи сцепление за по-бързо време.
Не се прави така съпоставката.Ако BMW направи седмицата с двигател 600 коня,да не мислите че ще набира по-бързо от 4.4 сек до 100?
Няма,защото просто за такъв клас коли,с такова тегло,няма на къде повече.Та скоростите са подложени на такъв стрес!Не случайно мощтността на 65 е ограничена,както и въртящият момент,защото скоростите иначе няма да издържат на натоварването.

Колкото до комфорта,ти возил ли си се в 65AMG,че да говориш така?Колата вози прекрасно.Аз съм изумен от точно този модел с този двигател.Като цяло не ми хареесва външният вид,защото предпочитам старата визия на Мерцедес,но относно комфорт и динамика им правя евала.

Колкото до интериора,не виждам толкова голяма прилика освен врътката с която се управляват системите и глезотиите.Голяма работа!
Просто търсите причина да се заядете.

Относно стантандартите Евро N ,все ми е едно за тях.Все едно всички карате с изправни катализатори,или като се стопят ги сменяте с нови,а не с резонаторно гърне.

Доколкото знам BMW 760i,повече няма да видим.

Колкото до новата Е класа,да тя е с отвратителна визия!
На това мнение сме всички от форума на Мерцедес.Задницата наистина прилича на тази на Сонатата.Отвратителна е!
Аз много пъти съм казвал,че моделите 3ка и 5ца на BMW винаги са били по-красиви,по-добри от Ц и Е класите на Мерцедес,но
пък 7цата винаги е била една крачка зад S класата във всяко отношение.Дори и AUDI A8 надмина предпоследната седмица,по всички показатели,само дето е по-трошливо,но това е друг въпрос.

Gotcha,от край време,като се спомене Мерцедес,хората веднага правят асоциация с думата комфорт.
По-скоро BMW се свързва с думата динамиика,а не с комфорт.

Колкото до моята кола,тя има един недостатък и той е, че е на 13 години!

Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 26 Яну 2009, 12:10

Снимките говорят сами за себе си особено четвъртата :D
Изображение
Изображение
Изображение

Обърнете внимание V12 :D
Изображение

Като, че ли всичко вече е ясно, това ще е върховия модел на новата седма серия. И няма да има М7 засега?!
Все още нищо не е ясно за параметрите на звяра под капака.

Източник: http://www.7post.com/forums/showthread.php?t=224727
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 27 Яну 2009, 3:12

gotcha написа:Искам да кажа, че М = спорт, където спорт за бмв не е драг, а писта.
Много е лесно да направят мощна 7-ма серия, но тя няма да отговаря на концепцията на буквата М! Защото 7-ма серия трябва да е предимно комфортна, а една кола, за да е добра на писта... тука се сещате. Нещата се кръстосват не мислиш ли?
Така, че твойта кола е една прекрасна магистрална лимузина и до там...
Лично за мен, ако бмв направят М7 ще се приравнят до мисленето на Мерцедес и Ауди и ще съм им мнооооого ядосан :evil:

А БМВ X5-M и X6-M за писта ли са , и отговарят ли на концепцията !?
БМВ няма да направят БМВ М7 не защото е в разрез с традициите им , а защото такъв модел несе търси много. Както каза 7-цата е повече за комфорт. За ауди , бмв и мерцедес отдавна неможе да се говори за традиции. Прави се това което се търси ... трябва печалба. Търсят се джипове има Х1,Х3,Х5,Х6 ....
Традиции може да има при Пагани примерно, защото там 1 човек отговаря за това какъв модел ще се прави. Тук са акционери който неискат слава , а печалба 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 27 Яну 2009, 8:32

Говори се, че в новото 760i ще бъде намушкан V12 twin turbo мотор идентичен с twin turbo V8 в 750i...сигурно 500+ к.с. :clap:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWPerformance » 27 Яну 2009, 12:51

ngc7052 написа:Говори се, че в новото 760i ще бъде намушкан V12 twin turbo мотор идентичен с twin turbo V8 в 750i...сигурно 500+ к.с. :clap:

Толкова ще е... около 510 конски сили трябва да е, не повече. :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Яну 2009, 20:38

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Мнение от marto853. » 19 Юли 2009, 11:04

колата е просто уникална малееее :yes:
новият ми номер: 0877787835

Потребител
Аватар

Мнение от ////|PINE » 12 Авг 2009, 13:13

кви са тея бъбреци пържоли ли ще печем
BMW e28 4.0 V8 Turbo 600k.c.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 12 Авг 2009, 15:32

MCar написа:Не мисля, че това е М модел.
Сега се сетих, че БМВ нямат нито един М модел с фарове за мъгла - М3, М5, М6, Х5 М и Х6 М - всичките са без халогени.
Това ме кара да мисля все повече, че просто това е 760i / Li.

Примерно:

E36 M3
E46 M3
E39 M5

И по темата:

според мен скоро няма да има М7, както и М1, и Х3 М

но пък кой съм аз да кажа ?

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум