ксенон??????
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
© написа:халогените крушки за дългите до тях изглеждат точно като габарити![]()

GECATA BMW написа:дати кажа чесно почти никаква полза няма от вътрешния фар ако си с би-ксенон

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве мога ли да сменя габарита на вътрешния фар с няква по бяла крушка, че като съм на къси малко ме дразни габарита на дългия ... то не, че го виждам много много ама ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo кога ще ме повозиш на таксито?
може и да е изтъркан лаф но аз сега забелязах, че вече си с ранг "таксиджия"
специални благодарности за преводите
може да вземеш диодни габарити - по четири диода направени като нашите крушки за габарит, но не е сигурно колко консумират и съответно дали няма да ти светне мигача с тях ... или ейнджъл айс както ти казаха в другата тема - с тях мигача не светва

може да вземеш диодни габарити - по четири диода направени като нашите крушки за габарит, но не е сигурно колко консумират и съответно дали няма да ти светне мигача с тях ... или ейнджъл айс както ти казаха в другата тема - с тях мигача не светва
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Sharo
- старши ентусиаст
-
© написа:Sharo кога ще ме повозиш на таксито?може и да е изтъркан лаф но аз сега забелязах, че вече си с ранг "таксиджия"
аве то и аз днеска го забелязах ранга
возенето ... еми траа се появиш по наще ширини евентуално...
...
тоя ейнджал айс нещо не ме блазни ... дали няма от тия крушки блувижана и за габарита
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Sharo написа:© написа:Sharo кога ще ме повозиш на таксито?може и да е изтъркан лаф но аз сега забелязах, че вече си с ранг "таксиджия"
аве то и аз днеска го забелязах ранга
возенето ... еми траа се появиш по наще ширини евентуално...
...
тоя ейнджал айс нещо не ме блазни ... дали няма от тия крушки блувижана и за габарита
Слагай едни сини габарити или червени,и без това си си таксиджия

- Sharo
- старши ентусиаст
-
аве ще взема ги махна изобщо па да видим ахах
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз до сега се чудих как да реша проблема с жълтия габарит, и измислих да си сложа ангелски очи.Те като се монтират нали заместват габарита?
Реших да си сложа сам ксенона и се вкарах в такъв филм, че ми се схвана устата да псувам
Ама го сложих и за сега нямам проблеми с изгорели крушки и грешки разни.
Реших да си сложа сам ксенона и се вкарах в такъв филм, че ми се схвана устата да псувам

Ама го сложих и за сега нямам проблеми с изгорели крушки и грешки разни.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
мненията са преместени от друга тема... моля коментирайте тези въпроси тук

© написа:Принципно аз вече не бих си купил кола без ксенон и после да се опитвам да сложа ... става, но общо взето е трудно.
Ейнджъл айс - само ССФЛ, светят идеално, оригинални за Е46 няма
В САЩ Е46ците с биксенон на дълги им свети само външният ксенонов фар с лупата с отворена клапа, а вътрешният не свети. Там не разрешават допълнителна светлина. За европейските версии свети и вътрешният фар т.е. вътрешният фар с халогенна крушка + външният ксенонов фар с отворена клапа
Archangel написа:Отново офф-
ами тази,която ще си взимам има ксенон,само на късите,но фаровете и не са пипани и са сериините без лупа.Аз затова планувам смяна с оригинални ЗКВ с лупа и вграден би-ксенон.Соленичко излизат,но ще съм
сигурен че светят както аз искам и са перфектни във всяко едно отношение.
© написа:този ксенон без лупа трябва да е някакъв допълнително слаган?
оригиналният ксенон винаги е с оригинални фарове с лупи
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
speedhokk написа:Карам БМВ 520i 98г(не знам обаче дали е е46 или е36),но съм решил да слагам истински ксенон и ще съм много благодарен,ако някой ми каже откъде в България мога да си взема(с нови фарове,пръскалки,даже може и нови стопове) и горе-долу колко ще струва

Е тука вече няма спасение..... V-max Видя ли сега "БИСЕР ОТ НАЙ ДЕБЕЛИТЕ"