Каква Е46 тица да избера?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 24 Яну 2009, 9:55

Пък и като гледаш всички по улиците..седят си в БМВ-тата и се реват... :mha: То и тук е едно реване... Само си изчакай твоито БМВ, а не първото срещнато

Потребител
Аватар

Мнение от M3 CSL s » 24 Яну 2009, 19:56

Отговора на вапроса ти,дали БМВ-бензин или АУДИ-дизел е много лесен.На АУДИТО-дизел частите са 3-пъти по-скъпи от тези на БМВ-бензин.А и БМВ-то си е БМВ,стига обаче да е читаво.Моето си го избирах месец и половина.Така че, ВНИМАВАЙ :D
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 24 Яну 2009, 21:26

M3 CSL s написа:Отговора на вапроса ти,дали БМВ-бензин или АУДИ-дизел е много лесен.На АУДИТО-дизел частите са 3-пъти по-скъпи от тези на БМВ-бензин.А и БМВ-то си е БМВ,стига обаче да е читаво.Моето си го избирах месец и половина.Така че, ВНИМАВАЙ :D

И си ибрал страшна да си я караш със здраве

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Яну 2009, 21:42

M3 CSL s написа:Отговора на вапроса ти,дали БМВ-бензин или АУДИ-дизел е много лесен.На АУДИТО-дизел частите са 3-пъти по-скъпи от тези на БМВ-бензин.А и БМВ-то си е БМВ,стига обаче да е читаво.Моето си го избирах месец и половина.Така че, ВНИМАВАЙ :D

Сори, че малко извън темата, но....
Малко червени коли ми харесват, но твоята "плаши" колега,ЕВАЛА!!!
;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Потребител
Аватар

Мнение от M3 CSL s » 24 Яну 2009, 21:59

Благодаря :) и при това си е обикновенно 320 Ci, в М3-кожа.Доста труд беше до като се преобрази,но се получи
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Яну 2009, 22:10

честно казано аз бих предпочел е36 от последните години с фул екстри в перфектно състояние, от колкото някое съмнително е46 италианка с текстилени седалки... бензин задълже
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 25 Яну 2009, 20:29

Аз съм се насочил към Е46, но задължително от Германия директно ще ходя да си го взема.
Държа да е бензинка и тая надежда, че ще мога да и сложа газова по-натам, ама малко ме е срам да си го призная Smile
Даже днес разглеждах немското мобиле и попаднах на две супер сладурани:
99г - 316и - 5500евро
02 - 316и - 8000евро
и двете естествено от частник, първи собственик с прегледи в сервизи на БМВ и съответно със сервизни книжки и реални километри около 150 000.
Уж не са блъскани и уж всичко си им е тип-топ, но докато не го видя с очите си вяра не хващам - не че разбирам от коли.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
това е линк към едната, но докато гледах за нея току се е появила и друга, която привлече внимание...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

аххх, сладурът дето си го бях харесал за 5,500 са го взели Sad
Както и да е

Мисълта ми беше - какво ще ми препоръчате и според вас заслужава ли си разликата от 2-3000 евро межди фейслифта и по-старите моделчета до 2002ра.

Това, което държа на колата е - да е бензин, да има CD-радио, Климатроник (да не е с гадните врътки, а с бутончета), а при възможност и навигационна система. Допълнителна глезотийка, която не бих отказал е един хубав мултифункционален волан Smile

Потребител
Аватар

Мнение от M3 CSL s » 25 Яну 2009, 23:16

Моята си я избирах да е запазена и на малко километри.Беше си съвсем обикновенна като я купих,но сега виждаш как изглежда.Съвета ми е да си купиш читава кола,без значение колко е годишна.Моята е 99г. и прди месец стана на 80 000км и са 100% релани,така че сам прецени.Успех :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 25 Яну 2009, 23:59

еее, твоята си я лъснал, светнал.. кукличка
Моята ще е по-хубава обаче ;)
Но ако и да не съм съвсем сигурен за това, поне знам - е няма друг като твоя номер :))))

Потребител
Аватар

Мнение от M3 CSL s » 26 Яну 2009, 11:49

За моята е ясно.Въпроса беше да си търсиш запазена кола и че годината много често не е показател за състоянието на колата.Така че трябва да внимаваш.Има и много измамни обяви в Германия.До като стигна до тази кола,попаднах 7 измамни,но чожека който превеждаше знаеше какво да пита и как и те самите ни затваряха и не искаха да пускат документи по факс.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 26 Яну 2009, 12:00

Моята ми е докара един приятел. Доста търсихме докато е намерим в Германия. Ако все още търсиш БМВ мога да те свържа с този човек, който докарва преди всичко БМВ- та от Германия, викат му Бай Петко и е доста известен в Пловдив и околноста, и доколкото знам лошо БМВ не докарал.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 26 Яну 2009, 15:25

Две години бях в Германия и знам как да преценям хората там.
Още самата обява говори много за продавача или колата.
Първият линк, който бях копирал изглежда читава обява, но разбира се докато не се отиде на място няма нищо сигурно.
Вторият линк например е съмнителен - обявата е пусната от частник, но снимките на колата не са правени по едно и също време - частник германец щрака всички снимки на едно място и по едно и също време.
На една от снимките се виждат паркирани автомобили като при автокъща, а в отражението на едната на предното стъкло сякаш има лист с описание...
Отделно, че по някои коли отвътре висят какви ли не джунджурийки - например ТУРСКО синя мъниста :))))

Малко съм разочарован, че има Е46 от 2002 насам без електрически стъкла на задните врати. Не знам дали това е при всички. То от една страна е положително(по малко електроника за чупене), от друга отрицателно - едва ли ще се затварят автоматично катос е пусне алармата)
Днес четох как са се увеличили кражбите напоследък в София и се зачудих - точно БМВ ли да си купя за толкова пари или нещо друго.
Всъщност колата е за баща ми :) Но вместо да давам 17 000лв за 1 БМВ 2002ра, може да взема две астрички за същите пари за него и за мен. А и от кражби няма да се притеснявам чак толкова...
Не знам дали си заслужава наистина чак толкова пари за Е46...
Предполагам няма какво да ви питам вас - нали е форум на БМВ все пак :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zlatina_zz » 27 Яну 2009, 12:52

Здравейте момчета пак! :D
Искам да благодаря на всички още веднъж,които се включиха по темата.Каквото беше,беше при мен.Аз вече си взех кола.
Е-46,бензин 1.9 М43 мотор мисля ,че се води.Колата я взех от едно момче,което си я бил вкарал за него миналата година от германия,но я продава,защото си е взел джип сега и тази му е излишна ако може така да се каже. Съвсем прилична и нормална,със екстрите ,които си вървят там серийно.Има си аларми,лети джанти,к-т зимни гуми със железни джанти.Обслужена,регистрирана-всичко.Има и чисто нова газова уредба.Салона си е обикновен-черен-текстил ,не е кожа ,но е идеално запазен -никъде няма скъсано или протрито и така...
Имам си и шибидах.Какво да ви кажа незнам все още съм под влиянието на емоция и все още се чудя дали не сбърках ,макар ,че аз си исках точно такъв автомобил и едва ли ако бех взела друг ,щях да се чувствам по добре.
Най-важното е ,че я взех на съвсем прилична цена и смея да твърдя по-евтино от разни автосалони ,които съм гледала до момента.
обещавам да я снимам и да ви я покажа по-нататък.
Пожелайте ми късмет и зелени светофари!Иначе колата ,който я видя от познатите ми си каза,че е идеална!Дано да имам късмет!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 27 Яну 2009, 12:55

Ми честито и със здраве да си я караш!
И дано лошия късмет е приключил с изтощения акумулатор :winky:
F**k them all!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zlatina_zz » 27 Яну 2009, 13:10

да дано :D ..че днес направо се изприщих сутринта като не пожела да запали..като ми подадоха ток обаче и край запали на секундата..

забравих да ви почерпя
Изображение

айде да сте живи и здрави!Вече съм част от вас.. :D

ПредишнаСледваща

Назад към E46