Тампони Е32 750
Модератор: Технически модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Тампони Е32 750
Колеги,интересува ме в различните градове цената на въпросните тампони за носачите отпред. На мойта 34-ка ми се разбиха и ми препоръчаха да си взема от 7-ца - били по-яки и по-удачния вариант за нашите пътища. Малко ме е ударила финансовата криза,а и преди 2 седмици сменях нафтовата помпа и ми се ще да намеря нещо по-евтинко
.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
по добре събери пара и ги сложи един път за ... доста дълго време отколкото да правиш упражнението със смяната през 2 месеца

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Да де,аз искам така да направя,ама ме интересува самата цена на тампоните къде колко струват,щото примерно се убедих преди две седмици в разликата в цените в различните градове. Примерно тука в Ловеч дадох 660 лева за шайба на коляновия вал,а в Пловдив ми казаха,че струвала 240. Може и с тампоните да е така-тука примерно да ми искат 100 лева на бройка (примерно),а някъде да струват 50.
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Носачите уж са ми здрави. Трябват ми само тампоните и то само на кривите носачи,щото имам едно доста неприятно треперене на цялата кола при неравен пит между 90 и 100 км/ч
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
Postman написа:Актуални цени на втулките на горните носачи от Дарукар:
31121136607 - за 750iL - 56.89 BGL (има наличност)
31122226528 - за М5 ( 3.8 ) - 42.78 BGL (няма наличност)
31121136605 - за 520 - 56.89 BGL (има наличност)
Мерси,колега!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Здрасти, преди месец си купих тези тампони като част от пълната подмяна на цялото ми окачване.
Фирма Лемфьордер цена за двата - 60 лв. с отстъпка за Е32 750
Успех
Успех
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Peter Angelov написа:Здрасти, преди месец си купих тези тампони като част от пълната подмяна на цялото ми окачване.
Успех
Ти писа, че ще кажеш как са във важната тема, ама не каза...
Похвали се - заслужават ли си Лемфьордерите - щото ако са ОК тази цена е наполовина на тези от Дару... и отде ги взе?
Добре, че все нямам път покрай Дару и още се мотая с покупката.
Re: Тампони Е32 750
Barovski написа:Колеги,интересува ме в различните градове цената на въпросните тампони за носачите отпред. На мойта 34-ка ми се разбиха и ми препоръчаха да си взема от 7-ца - били по-яки и по-удачния вариант за нашите пътища. Малко ме е ударила финансовата криза,а и преди 2 седмици сменях нафтовата помпа и ми се ще да намеря нещо по-евтинко.
Колега-имаш лична..........

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Онли Лемфьордер! Като вземах 31121136607 - за 750iL - бяха около 40 лв, парчето.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dokie написа:Peter Angelov написа:Здрасти, преди месец си купих тези тампони като част от пълната подмяна на цялото ми окачване.
Успех
Ти писа, че ще кажеш как са във важната тема, ама не каза...
Похвали се - заслужават ли си Лемфьордерите - щото ако са ОК тази цена е наполовина на тези от Дару... и отде ги взе?
Добре, че все нямам път покрай Дару и още се мотая с покупката.
Здрасти, наистина писах че съм ги купил. Също така писах че долните алум. носачи за Е31 850 които стават за Е34 по думите на уважавания от нас Модератор - Пенчев са бузумно скъпи - цена на бройка на марка Лумфьордер - 350 лв. за мен няма смисъл при положение че да тея пари се купуват 2 бр. за Е34. Що се касае до това дали са хубави няма спор, след оригинала по качество е Лемфьордер, но аз лично не съм ги монтирал поради няколко причини, чакам си някой неща а и да събера цялата предница и задница до най малката подробност...

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
A от този неизвестен за мен магазин при Сточна гара ли ги взе? сподели ако не е тайна - къде да отида да не ме лъжат и да ми обясняват, че нямало разлика е34 и е32...
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
dokie написа:A от този неизвестен за мен магазин при Сточна гара ли ги взе? сподели ако не е тайна - къде да отида да не ме лъжат и да ми обясняват, че нямало разлика е34 и е32...
Здрасти, фирмата е Елит Кар но в София няма магазин, тампоните са с бяло по средата и черна гума, казваш че искаш за Е32 750 и толкова!
Мога да ти дам телефони на фирмата, имат 10 магазина но най близко до теб в Пловдив и Хасково...

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
във варна на ленфьордер ги купих 54 лева с отстъпката,не са изобщо скъпи и има малак ефект от смяната им.
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5