324Д
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Радвам се че ви веселя момчета - нали смехът е здравословен
Чак сега видях че съм писал М10
исках да кажа М20 - сори.
Но това е положението - досега съм се возил само на една петица (Е28 беше) с М20В20 и не ме впечатли като набиране.
Може да не я е настъпвал човека, ама аз кво да направя
Карал съм и Е30 М20В20 със много добър двигател и там вече биваше.
Обаче Е34 М20Б20, при положение че купето й е по-тежко от това на Е28, ако седнете да ми обяснявате че е бегачка
Но никога не е късно да ме убедите в противното - приемам покани за возене и после ако съм се препотил ситно ше се брои за признание

Чак сега видях че съм писал М10

Но това е положението - досега съм се возил само на една петица (Е28 беше) с М20В20 и не ме впечатли като набиране.
Може да не я е настъпвал човека, ама аз кво да направя

Карал съм и Е30 М20В20 със много добър двигател и там вече биваше.
Обаче Е34 М20Б20, при положение че купето й е по-тежко от това на Е28, ако седнете да ми обяснявате че е бегачка

Но никога не е късно да ме убедите в противното - приемам покани за возене и после ако съм се препотил ситно ше се брои за признание

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
аз мога да те накарам да се изпотиш докато те воза на колело -тва брои ли се,М?
Re: 324Д
Ив написа:Кажете ми нещо повече за двигателя на 324Д, мод. 85 г ?
Почнали са да го произвеждат 85, като опит за по икономичен вариант от търбо дизела. Мотора е слаган в Е28 524d и в Е30 324d. Характеристиките му са: 86кс@4600 и 152Нм@2500 Поради слаб интерес към моделите (тромавки са били) е спрян през 86г и май не е произвеждан повече.
Все пак караш някъв вид уникат, произвеждан е само една година и малко бройки са излези,а пък ти си имаш една

E34 520i написа:та за М20Б20 в 520и кав ти е проблема ве нали яде разни опели и VW от рига на астри голфове вектри и тн. а?![]()
Това че яде 'разни' не значи, че яде 'всички' астри голфове вектри и тн
Просто твърдя, че колата не е в класа 'бегачки', а е в класа 'комфортен седан'. Не ме разбирай погрешно - бих я предпочел пред (почти) всички голфове и астри - колата за мен е еталон за комфорт, поведение на пътя и (sheer) driving pleasure.

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Карал съм 324тд-фурия!бая 318 ше се "припотят" ако ше вървят с него!Става за рязане,ама е по интересно на по голяма предавка (като повечето дизели)
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
dinko_sd написа:Карал съм 324тд-фурия!бая 318 ше се "припотят" ако ше вървят с него!Става за рязане,ама е по интересно на по голяма предавка (като повечето дизели)
Верно е това

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: 324Д
Bimmer написа:Ив написа:Кажете ми нещо повече за двигателя на 324Д, мод. 85 г ?
Почнали са да го произвеждат 85, като опит за по икономичен вариант от търбо дизела. Мотора е слаган в Е28 524d и в Е30 324d. Характеристиките му са: 86кс@4600 и 152Нм@2500 Поради слаб интерес към моделите (тромавки са били) е спрян през 86г и май не е произвеждан повече.
Все пак караш някъв вид уникат, произвеждан е само една година и малко бройки са излези,а пък ти си имаш една
ъъъъъъм, всъщност първо пускат чистия дизел, спират го и на негово място слагат ТД-то, който върви почти до '94.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Найн.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Първо е турбо, после атмосферен
за 5ците.
Иначе при тройките обратно
както каза Ати.

Иначе при тройките обратно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Удобна каталожна информация - кое от кога и до кога се е произвеждало (надявам се да е вярна):
Е30: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 001_flag=1
Е28: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 001_flag=1
Въобще - изобилие.
Според тази информация излиза, че Е30 е серията видяла най-много варианти (т.е. комбинации от вид двигател х вид купе)
Има нещо в тези 3-ки
Е30: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 001_flag=1
Е28: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_ ... 001_flag=1
Въобще - изобилие.
Според тази информация излиза, че Е30 е серията видяла най-много варианти (т.е. комбинации от вид двигател х вид купе)
Има нещо в тези 3-ки

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3