За едно от момчетата от Гуцал/Долна Баня ! ! !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
За едно от момчетата от Гуцал/Долна Баня ! ! !
Става дума за Ангел, който го познава, преди няколко дни навърши 22. Подарих му там подарък и си празнувахме двамата. Силен характер е ама мизерства малко, работи в Кока Кола в Костинброд, живее в техните общежития в Люлин, които са прилични. Та аз му помагам с каквото мога, виждаме се, иначе е нормално човек да изперка сам в София. Даже съм му дал телефон с безплатни минути да си говорим като има нещо, аз съм в Банкя и ми е близо. Момчето е умно, сръчно и много будно, който го познава няма какво да му обяснявам. Та на въпроса: Дадох му да ползва един телевизор, че нямаше нищо в тая стая и той си взе ITV Partner като подписал обаче договор за 1 година по 16лв. на месец. Обаче моя стар телевизор няма скарт или чинчове, а само за антена. Та въпроса ми е някой има ли някакъв стар телевизор с чинчове, който не използва, а само събира прах както моя. Става въпрос за временно предостъпване аз съм гарант за това или поне някой да вземе да го изкупи този ITV Partner пакет да си го гледа и да търсим кабелна... Пакетът е от тези малките, уредчето е много малко, някаква нова версия е май. Така, че ако има желаещи да помогнат да заповядат

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Има такива кабели или може да се направят аз едно време играех сегата с такъв на старата ми СОФИЯ ! Даже ако някой има кабел от нинтендо сега и тн да го дава
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Здрасти колега значи аз имам друга идея понеже немога да помогна с телевизир неможе ли да съберем десетина човека по 10-15 лева и да вземем едно телевизорче за момчето.Предполагам че ще има желаещи да дадът пари. 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
за 200 лева се зима прили4ен телевизор,както каза колегата преди мен мисля 4е няма да е трудно да се саберат 

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Приемника може да се върже с коаксиален кабел към тв-то. Или поне на булсатком приемниците имат и такъв изход. После си намираш сигнала търсеики го на някой канал.
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)))
Има адаптери чинч към скарт струват около 10лв аз ползвам такъв и работи без проблем
- Иво
- шПерко
-
deemov написа:Приемника може да се върже с коаксиален кабел към тв-то. Или поне на булсатком приемниците имат и такъв изход. После си намираш сигнала търсеики го на някой канал.
Извинявай, забравих че съм идиот. Описал съм го с подробности и никъде не съм писал за Булсатком, а за ITV Partner, при които е различно, дори говорих с техниците им.
Херо написа:Има адаптери чинч към скарт струват около 10лв аз ползвам такъв и работи без проблем
Страхотна идея, никога не бях чувал за такова нещо (забележи иронията). Чинч към скарт естествено, че има. Май никой не ми е прочел мнението.
П.П.
Събирането на пари става бавно повечето са само приказки, благодаря на изказалите се.

- Иво
- шПерко
-
9 мнения
• Страница 1 от 1