Лукойл 95 - неравномерно работещ двигател !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Колеги, а някой има ли наблюдения за състоянието на горивния филтър след смяна, след каране на дадено гориво от определена бензиностанция
Аз лично само 95 от Лукойл сипвам и като цяло съм доволен!Колата си върви добре независимо дали сипвам 95 или 98,....Разхода е добре!Не се оплаквам.
Тази сутрин сипах 30л. като ми показваше компютъра.че мога да мина още 20-тина км.Сега се прибирам след като минах 295 км. и компютъра ми показва,че мога да мина още 150(знам,че това е много относително) и все още не ми е светнала лампата на резервата.Под 10л. на 100км. разход за мен си е добре!
Тази сутрин сипах 30л. като ми показваше компютъра.че мога да мина още 20-тина км.Сега се прибирам след като минах 295 км. и компютъра ми показва,че мога да мина още 150(знам,че това е много относително) и все още не ми е светнала лампата на резервата.Под 10л. на 100км. разход за мен си е добре!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
и аз карам с 95 от лукойл до сега никакви ядове даже отскоро сипвам на петрол новяит им 96 и от него съм доволен
ти явно си попаднал на някой далавераджийски лукоил или далавераджийски работници и нещо са лекували бенза
ти явно си попаднал на някой далавераджийски лукоил или далавераджийски работници и нещо са лекували бенза

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
определено съм попаднал на нещо некачествено , и аз преди съм слагал Лукойл ама е на случва се .... истината е че навсякаде може да те преебат ............... важното е че на колата нищо и няма върви си перфектно вече ...... с карера 100 , макар че одеве по случайност при майстора при който ходя доиде един пич с същото като моето бмв самоче доста тунинг му беше правил (пилени глави , окачвания филтри ......и кво ли не не запомних всичко) и той каза че само с 95 си го кара вече 4-5 години а колата върви много и много добре ,повозиме налко луда работа !!!!

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
ned_gm28 написа:Натъквал съм се на всякакви помии,с които колата ми е започвала да тресе,да остава на 3 цилиндъра и да гасне.Особенно гадно е,като ти се случи в големите студове,като на мене,та да въртиш стартер до като ти клекне акумулатора....Определено съм най-доволен от OMV до момента.
От половин година карам с бензин 100 октана на OMV. Много съм доволен от него, двигателя работи почти безшумно, звука се промени, ускорението значително се подобри колата реагира на съвсем леко натискане на педала на газта, разхода намаля и т.н. Преди зареждах 95 от ШЕЛ.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега в началото като вземах, колата е карах с 95 на Лукоил в един момент колата спря да върви, започна да претриса. От близо година карам само със 100 октана от Еко бензиностнции и съм много доволен. За това си сложи една добавка за прочистване на горивната система имаги в Лукоила струва към 15 лева, изхарчи тоя бензин и си слагаи нормалния с които караш!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз зареждах Vpower racing и като казвам зареждах имам предвид пълно до горе, карам 400км и пак догоре НО вчера реших да пробвам 100 октана на OMV И разликата е очевидна в полза на OMV! Твърдо бензина им е по-добър от Шел
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колега и аз само на лукойла зарежда и аз съм попадал на кофти бензинец-особено тоя 95
.според мен това е от бензина

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2