Въпрос към Turturelo.

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Въпрос към Turturelo.

Мнение от Новини » 22 Яну 2005, 17:53

Снощи прекарах три часа време в Интернет в търсене на owners manual за Е30 но никъде не го намерих. Намерих обаче в разни форуми хора писали, че ако се регистрираш в www.bmwusa.com в секцията за BMW Owner's Circle ще получиш достъп до над 2000 такива книжлета за всички възможни модели на БМВ за сваляне. Т.е. ако човек си я е загубил или си е купил колата без такава, ще може да си я свали свободно от там. Е да но там няма как да се регистрирам поради ред причини. А някъде хората бяха писали, че тази услуга вече я има и в локалните сайтове на представителствата на БМВ в различните страни. Уви, в сайта bmw.bg не намерих такава опция.
Иде реч за книжлето, което идва заедно с колата...

Владо, можеш ли да получиш достъп до тези файлове по някакъв начин? Търся пустата книжка вече две години но само на немски съм я намирал. Тези на английски са тотален дефицит и никъде не си намерих за моята кола. :(

Съжалявам, че те занимавам с глупости но много ама много искам да я имам пустата книжка... Това си е направо реликва.... като свещенния граал е за собствениците на Е30 ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 22 Яну 2005, 18:06

Интересно...
В www.bmw.de предлагат книжлета (след като се регистрираш, за което изискват И Nо. на рамата :mhihi: ) за колата ти, но... Има един лек проблем - аз съм с Е34 и не намерих, предлагаха само за Е39 и Е60, представям си за Е12 и Е28 какво ще е :roll:
MORE BEER!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2005, 18:13

А в щатския сайт на БМВ имало 2000 книжлета... иначе в немското и аз разбрах, че няма... поне за Е30 де. :(

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 22 Яну 2005, 18:28

Обикновено се плаща за тия неща - в Owners Circle може да влезеш само ако си си купил BMW съвсем наскоро.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Яну 2005, 18:46

:idea: Hint: в ЕТК можеш да си поръчаш въпросната литература .. има user's manual на всички езици, независимо колко стар е модела на автомобила ..

Относно BMW USA силно възможно е да потребителска библиотека САМО за автомобили произведени или доставени за Америка .. Нищо не пречи да пробваме да се регистрираме .. VIN-ове на нови автомобили Дал Господ .. Ако трябва и Американски такъв ще намерим ..

Принципно мога да я намеря, НО ми е неудобно да я искам от ДаруКар .. имат запазени единични бройки от почти всички .. включително 850CSi, М635CSi и Е34 .. на български :winky:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Яну 2005, 18:53

Такаааа имаме достъп ;) Оообаачее виждам само owner's manual само от 2000г. насам ...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Яну 2005, 18:58

мдаамм ..

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Яну 2005, 20:10

!!Asen_X .. по информацията, за твоята кола, която ти е в профила в ETK .. излиза това ..

:idea: заповядай в Дару или при нас да ни спонсорираш 8)

-> ако не ме лъже паметта имах E30 user's manual в pdf формат, но след като си архивирах 4gb BMW related information се оказа, че тъпата DVD подложка не се чете след записа и .. май всичко се загуби безвъзратно! Поне го бях изчел .. :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2005, 20:25

Ах, значи и така няма да стане...

Владо, много благодаря, че си направи труда да опиташ :bowdown:

Ще търся значи други начини.

Докато ровех из нета да търся за Е30, намерих няколко други owners manuals, ще ги изтегля всичките, които намерих и ще ги кача някъде та да си направим една прилична библиотека от тези книжлета макар и в електронен вариант. ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Яну 2005, 20:26

Turturelo

А, ама има ли я за продажба при вас? :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Яну 2005, 22:09

за 25-30лв може да я имаш

Потребител
Аватар

Мнение от Добрия » 22 Яну 2005, 23:35

Колега, пробвай в руските сайтове. Доколкото знам братушките имат страхотна информация за автомобилите.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 23 Яну 2005, 10:19

!!Asen_X написа:Turturelo

А, ама има ли я за продажба при вас? :D

Нали ти дадох part number бе .. идваш с него записан на едно листче и си го поръчваш .. доставка след 2 седмици!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Яну 2005, 10:35

Добрия написа:Колега, пробвай в руските сайтове. Доколкото знам братушките имат страхотна информация за автомобилите.

Crazy russians :-) Братушките са велики, жалко, че не знам руски, иначе.. един приятел казваше:

Don't fuck with the god, don't fuck with mother nature and don't fuck with mother Russia ;-))
No bling at the Ring

Назад към Основен Форум