Къде се намират номера на двигателя на Е46 ???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
panter написа:И за да не правя нова тема може ли някой да каже дали има такъв сайт в нета където като вкараш ВИН номера и да провериш дали колата е обявена за международно издирване ???![]()
Ама ти сериозно ли

И освен за пред КАТ номера на двигателят за нищо не ти трябва. ВИНа дава цялата информация.
Но това с международното издирване ме разби просто .....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
kriso85 написа:panter написа:И за да не правя нова тема може ли някой да каже дали има такъв сайт в нета където като вкараш ВИН номера и да провериш дали колата е обявена за международно издирване ???![]()
Ама ти сериозно ли![]()
![]()
![]()
И освен за пред КАТ номера на двигателят за нищо не ти трябва. ВИНа дава цялата информация.
Абе гусдин "старши ентусиаст" като толкова много разбираш напиши нещо в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=127486&highlight= и тогава се изхождай в другите теми

Тук май само си чешете езиците и се чудите кой от кого по голяма глупост да напише ! Досега един който е писал в темата не е дал нито един конкретен отговор на въпросите ми !
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Гледай сега колега,
в предишната тема нищо не написах защото според този вин колата е 323 седан , а не 318 компакт.
Това трябва да ти е достатачно да се отдръпнеш от нея и да потърсиш някоя друга от 3 милионния тираж на Е46ците
Още повече може да има грешка в документите ... що не сравниш ВИН номера (не този на двигателя, резервоара, ЦД плеъра), а ВИН на колата която гледаш (като отвориш предния капак ще ти изкара очите ) с този от документите.
Или ти я дават тази кола "супер тънко" и затова толкова се интересуваш от този откровен "збирщайн"
ПП: всъщност и в другата тема колегите са те попитали - Каква помощ точно очакваш
в предишната тема нищо не написах защото според този вин колата е 323 седан , а не 318 компакт.
Това трябва да ти е достатачно да се отдръпнеш от нея и да потърсиш някоя друга от 3 милионния тираж на Е46ците

Още повече може да има грешка в документите ... що не сравниш ВИН номера (не този на двигателя, резервоара, ЦД плеъра), а ВИН на колата която гледаш (като отвориш предния капак ще ти изкара очите ) с този от документите.
Или ти я дават тази кола "супер тънко" и затова толкова се интересуваш от този откровен "збирщайн"

ПП: всъщност и в другата тема колегите са те попитали - Каква помощ точно очакваш

- valery
- кандидат ентусиаст
-
panter написа:Абе гусдин "старши ентусиаст" като толкова много разбираш напиши нещо в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= и тогава се изхождай в другите теми
Тук май само си чешете езиците и се чудите кой от кого по голяма глупост да напише ! Досега един който е писал в темата не е дал нито един конкретен отговор на въпросите ми !
Колега не си прав въобще.
Като за начало не си писал дали си с бензинов или дизелов двигател,
та да ни ориантираш поне малко. Аз съм с дизелов, но разбирам че няма нужда да обяснявам къде е номера.
И другото - не очаквай от форума, че ще реши всички твой проблеми, защото е невъзможно, но все пак може доста да ти помогне, ако сам не се прецакаш като сега.
Искрено ти пожелавам да разрешиш проблема. Успех!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
panter написа:kriso85 написа:panter написа:И за да не правя нова тема може ли някой да каже дали има такъв сайт в нета където като вкараш ВИН номера и да провериш дали колата е обявена за международно издирване ???![]()
Ама ти сериозно ли![]()
![]()
![]()
Абе гусдин "старши ентусиаст" като толкова много разбираш напиши нещо в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=127486&highlight= и тогава се изхождай в другите теми
Колега!!! Ти какво очакваш от нас? Да ти дадем точни кординати по Х,У,З ? Или ние да се наведем под ДВГ-то и да ти снимаме разположението на номера? Достатчно е да легнеш под блока и да се подзвериш вярвай ми ще го видиш...
п.п. Небходим неща за откриване на ДВГ номер:
1. Иструменти- шкурка размер 50 (100), парцал и фенер.
2. Желание да се изцапаш.
Нищо лично успех

- panter
- кандидат ентусиаст
-
vavilon написа:Колега!!! Ти какво очакваш от нас? Да ти дадем точни кординати по Х,У,З ? Или ние да се наведем под ДВГ-то и да ти снимаме разположението на номера? Достатчно е да легнеш под блока и да се подзвериш вярвай ми ще го видиш...
п.п. Небходим неща за откриване на ДВГ номер:
1. Иструменти- шкурка размер 50 (100), парцал и фенер.
2. Желание да се изцапаш.
Нищо лично успех
Ако си пропуснал да прочетеш да ти припомня
panter написа:Еми явно никой не знае къде е точно този номер и това което исках да си спестя няма да се получи и ше трябва да се ляга отдолууууууу
Нищо лично

kriso85 написа:Гледай сега колега,
Аз това го знам и съм го написал и именно то ме притеснява - чети внимателно преди да пишеш глупости и да се присмиваш на някого
- panter
- кандидат ентусиаст
-
Абе тук стана все едно да си говоря с телевизора ! Аз ви казвам , че съм пуснал темата за да си спестя "умното" гледане под капака или около двигателя, а вие легни , та легни - ами ще легна бе колеги спокойно ! просто исках да знам къде все пак да гледам като легна 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
panter написа:kriso85 написа:Гледай сега колега,
Аз това го знам и съм го написал и именно то ме притеснява - чети внимателно преди да пишеш глупости и да се присмиваш на някого
Добре колега, много си упорит и не е това начина да разбереш колко би ти бил полезен форума, ако все пак се държиш нормално с останалите потребите.
Да преговорим :
Колата видимо (не по документи, ВИН и т.н.) с какъв мотор е

До колкото разбрах е с Н42 2.0 16в 143 к.с. - сега остава да почакаш някой колега с такъв да пише каде е този номер на двигателя (ако е друг мотора го напиши)
След това - каква е тази кола - твоя, предстояща покупка или просто набелязана за закупуване.
Всъщност КОМПАКТ ли е (написал си 318Ти)

Също така провери ли дали ВИНа от талона отговаря на този който е написан на десния ботуш на амортесьора

Също така ако може да го снимаш да се види дали случайно и там няма няква интервенция (трябва да е гравиран(не издълбан) и да има прозрачна лепенка над него)

- panter
- кандидат ентусиаст
-
kriso85 написа:panter написа:kriso85 написа:Гледай сега колега,
Добре колега, много си упорит и не е това начина да разбереш колко би ти бил полезен форума, ако все пак се държиш нормално с останалите потребите.
Да преговорим :
Колата видимо (не по документи, ВИН и т.н.) с какъв мотор е![]()
До колкото разбрах е с Н42 2.0 16в 143 к.с. - сега остава да почакаш някой колега с такъв да пише каде е този номер на двигателя (ако е друг мотора го напиши)
След това - каква е тази кола - твоя, предстояща покупка или просто набелязана за закупуване.
Всъщност КОМПАКТ ли е (написал си 318Ти)тогава мистерията с този М52 в Е46 седан става още по-голяма.
Също така провери ли дали ВИНа от талона отговаря на този който е написан на десния ботуш на амортесьора![]()
Също така ако може да го снимаш да се види дали случайно и там няма няква интервенция (трябва да е гравиран(не издълбан) и да има прозрачна лепенка над него)
Е това вече е друго нещо

Значи колата не е моя още , а предстояща покупка и то на добра цена и затова исках да разбера защо ВИН -а от талона отговаря на 323и пък в същото време в талона пише , че е с двигател 318 (не е компакт) !
колата не е при мен и при първия удобен случаи ще сравня тези номера по купето и двигателя !
А започнах да се заяждам защото се вбесих след
това с международното издирване ме разби просто .....
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2