Можете ли да ми кажете цената на оригинално БМВ масло...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Можете ли да ми кажете цената на оригинално БМВ масло...
Интересува ме дали има такова и колко парички му е литъра?Понеже сега я карам с "лики моли",а ми казаха че било хубаво да си е с оригиналното масло. 

Re: Можете ли да ми кажете цената на оригинално БМВ масло...
Nasko_325TD написа:Интересува ме дали има такова и колко парички му е литъра?Понеже сега я карам с "лики моли",а ми казаха че било хубаво да си е с оригиналното масло.
Ето виж, този колега продава такова масло : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%F1%EB%EE
А и по нормалните масларници съм го виждала, ако не се лъжа беше някъде 17лв литъра за 10W40
Може да е хубаво, но това не означава, че с останалите масла е лошо

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами аз съм с лики моли 10В40,ама ми казаха че кривяло вала от него и затова искам да го сменя с оригинално БМВ масло.

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Карам с такова масло бмв само че наливно на 9лв. литъра 10W40 .Иначе в бутилка е около 14-15 ако не се лъжа (грешни пари за една бутилка след като наливното масло е същото)

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
С лики моли ли,нещо такова е май! 

Последна промяна Nasko_325TD на 23 Яну 2009, 20:01, променена общо 1 път
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
za masloto
10W40 в Камор e 30 лв литъра - Кастрол е, но е бутилиран за бмв - и поне си сигурен 4е е истински кастрол, макар 4е е по-скъп с 9 лв от същия кастрол дето го продават къде ли не.
Аз моя компакт го карам с AC-DELCO 10W40, но го взимам наливен от сигурно място и карам вече втора смяна с него и съм много доволен, но не те съветвам да купиш от където и да, на твое място бих си купил от Камор.
Аз моя компакт го карам с AC-DELCO 10W40, но го взимам наливен от сигурно място и карам вече втора смяна с него и съм много доволен, но не те съветвам да купиш от където и да, на твое място бих си купил от Камор.
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
- asentchernaev
- кандидат ентусиаст
-
точно де
точно това масло БМВ е Кастрола от Камор
Това масло Лики Моли не го бях чувала
....потърсих малко днес къде какво пише за него, в Ауди форума се изказват доста противоречиво за качествата му.
Да не се правя на всезнайко, ама според мен пари от масло не трябва да се пестят.....вземи си хубаво масло колега бутилирано, не наливно (за 3-4 литра няма да спестиш кой знае колко), марка от която си чувал добри отзиви, много хора тук са споделяли какво ли не за маслата, които използват...това ми звучи много...как да кажа, най -малкото несериозно...Лики Моли..като някакви близалки

Да не се правя на всезнайко, ама според мен пари от масло не трябва да се пестят.....вземи си хубаво масло колега бутилирано, не наливно (за 3-4 литра няма да спестиш кой знае колко), марка от която си чувал добри отзиви, много хора тук са споделяли какво ли не за маслата, които използват...това ми звучи много...как да кажа, най -малкото несериозно...Лики Моли..като някакви близалки

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Можете ли да ми кажете цената на оригинално БМВ масло...
Nasko_325TD написа:Интересува ме дали има такова и колко парички му е литъра?Понеже сега я карам с "лики моли",а ми казаха че било хубаво да си е с оригиналното масло.
Колега карах 324d три години с лике мели и мотора пееше! Сега карам 316i пак с лике моли фул синтетик и сичко е ок. Карай и си свиркай просто още нама ментета на това масло! Само нафта и накладки!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Оригиналното масло на бмв е само в бутилки от 1 л.....когато го гледах струва около 36 лв./бутилка....на магазина..
Така че си вземи на bp Visco 3000 Diesel -за tds-а http://picbg.net/pic.php?u=28256lrcts&i=233802
Така че си вземи на bp Visco 3000 Diesel -за tds-а http://picbg.net/pic.php?u=28256lrcts&i=233802
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2