За Колегите с Дизели!!!
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За Колегите с Дизели!!!
Това е ВАЖНО за Колегите с Дизелови Мотори!НИКОГА,ама НИКОГА не зареждайте гориво на ШЕЛ-Б.Брези(тая спорната от едно време,ако се сещате).Та какво става с мен.Онзи ден,когато температурата падна до -15 неприятно бях Сюрпризиран от Невъзможност да си Запаля Колата.Причината-ЗАМРЪЗНАЛА НАФТА.Днес при +12 пали като кибрит.Причината(ПРОВЕРИХ)се оказа горивото...Та съвет от мен-не зареждайте там.Успех на Всички!
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
matros написа::shock: кога стана -15 ве колега
В понеделник сутринта.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Май на Шел им стана навик да продават кофти горива 

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Веселин|Василев написа:matros написа::shock: кога стана -15 ве колега
В понеделник сутринта.
Къде това? На външния ми термометър в къщи показваше -8, на БМВ-то -8, на корсата -8

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Смяташ ли, че премятам туби в гаражаto6i_Racing написа:нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз се чудя къде да сипвам, по принцип вече 1000 километра някъде само Shell V-power Diesel, доволен съм от вървенето и разхода, но не е тайна, че като захладня и сутрин паленето е по-трудничко (от втория път, първия път въртя, пали и гасне), а при паленето хвърли един син облак отзад. Но пък и от ОМВ съм имал ядове (бензина), газта. Бих сипвал на Лукойл, обаче не ми е удобна, трябва да пътувам 1 километър, специално за да сипя гориво 

BMW only!
маречков написа:Смяташ ли, че премятам туби в гаражаto6i_Racing написа:нафтата си е мн добра самоче някои хора правят големи грешки когато купуват нафта на черно!!и кфо правим ние сипваме я в колите и като доиде зимата става ужас нафтата замръзва,еми Шел не е виновен за това а сме си виновни ние защотото в резервара малко или много има някаква вода,нафтата и водата като минат през ланд сондата замръзва и затова стават проблемите а не че Шел и други бензиностанции са виновни. И к`ви сонди и к`ви води в резервоара? Аз от Шел НЕ ЗАРЕЖДАМ, щото секи път, в който съм стъпил там да заредя съм съжалявал, иначе дървените им въглища стават
.
Съгласен

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
гориво само ОМВ-алпин дизел за зимата много съм доволен!!! Ходихме на едно село и там беше -18 един колега с Фиат Стило беше зареждал на Шел и нема палене аз само завъртях ключа и затрака ми машинатааа

vaaseetoo написа:гориво само ОМВ-алпин дизел за зимата много съм доволен!!! Ходихме на едно село и там беше -18 един колега с Фиат Стило беше зареждал на Шел и нема палене аз само завъртях ключа и затрака ми машинатааа![]()
![]()
Един глас за ОМВ Алпин и от мен.
На -16 запалих от раз, до мен полвин час въртяха 2 баничарки и нема запалване...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ