ПЛЕВЕН - седмични сбирки.....

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Плевен

Модератори: Гецата, Ogi, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 16 Яну 2009, 20:05

Ogi написа:
ineedmoney написа:айде новата година отдавна дойде
а новите сбирчици къде ? :mhihi:

промяна в часа и мястото на сбирките няма....

ОМВ 20:30
просто пропуснахме последните 2 сбирки заради празниците и ходения до Беклемето и т.н.
от тази седмица всичко ще е по старо му :)
Аве Оги що не се обаждате като ходите на беклемето :roll:
ИзображениеИзображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Яну 2009, 12:11

bobi 318 is написа:
Ogi написа:
ineedmoney написа:айде новата година отдавна дойде
а новите сбирчици къде ? :mhihi:

промяна в часа и мястото на сбирките няма....

ОМВ 20:30
просто пропуснахме последните 2 сбирки заради празниците и ходения до Беклемето и т.н.
от тази седмица всичко ще е по старо му :)
Аве Оги що не се обаждате като ходите на беклемето :roll:

не беше планирано :uups:

П.С. довечера да не забравите да дойдете :lol:

Аватар

Мнение от TUZara` » 23 Яну 2009, 12:45

Вие сте нередовни ... пиете кафе на ОМВ и си питате уя после :lol: кафе мога да пия и на центъра кусур ако не е на ОМВ :lol:

Потребител
Аватар
Кара: E36 320i
Мечтае да кара: E92 M3

Мнение от Perkataa » 23 Яну 2009, 13:29

Вие сте нередовни ... пиете кафе на ОМВ и си питате уя после кафе мога да пия и на центъра кусур ако не е на ОМВ
-

Тузар мн си прав баце ...............
B M W

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Яну 2009, 13:45

TUZara` написа:Вие сте нередовни ... пиете кафе на ОМВ и си питате уя после :lol: кафе мога да пия и на центъра кусур ако не е на ОМВ :lol:

това е БМВ сбирка!!! не са гонки ;)
не ги бъркайте... вас ви е срам да дойдете да се запознаете да седнете да си говорим за неща които ни интересуват... за това стоите и чакате отвън с надеждата да тръгнем на някъде... е времето е лошо повечето коли се подготвят за идващия сезон... някои вече са подготвени и собствениците им не искат да рискуват да ги чупят за да направят шоуто на 20 човека... не си заслужава просто... ако ви се ходи на гонки това е друго вече... времето не позволява, полицаите все още не са се успокоили...

Аватар

Мнение от TUZara` » 23 Яну 2009, 15:47

Оги,системата е друга..Първо и конкретно говоря за себе си,аз нямам ама никаква приказка с никой от вас.Повечето ви знам от тук от там,някой ме знаят пък мен,но всичко свършва до там...Общи теми на разговор в различна среда от форуми..едва ли ще намерим.На тези сбирки главно идвам да покараме и ако има нещо екшъни-има.Винаги е имало.99% от случейте дори кафето изобщо липсва.Все тая.Това за готовите коли и рисковете е така,но е от скоро. :winky: живи и здрави

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 23 Яну 2009, 16:05

така си мислиш ;)
аз ходя на сбирки още от 2007 година... просто в един период на това лято гонките започваха след БМВ сбирката и хората са остнаали с впечатления че винаги сме правели глупости след бмв сбирка...
иначе още от миналата година се събираме там за да си лафим и да пием кафе... (не че не го правим всеки ден ама друго си е на БМВ сбирка :lol: )

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 23 Яну 2009, 19:26

TUZara` написа:.........

е като няма какво да си кажеш с нас как тук намираш общи интереси с нас :roll:
нали и тук сме се събрали поради същата причина за която сме и сбирката ;)
само ще ти кажа че 90% от хората които идват на сбирката преди това не съм ги познавал камо ли да съм имал обща приказка с тях
но с течение на обстоятелствата нещата не са това което бяха :idea:
щом имаш 1к мнения в BMW форум значи ще имаш какво да кажеш и на BMW сбирка
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 26 Яну 2009, 22:18

Нали знаеш едно е да говориш в лицето на някой съвсем друго е във форума.... 8) И аз не идвам последно време в петъците но се виждаме в неделите със съклубарите от БМВ, ще гледам да променя това...Трябва да измислим някой поход, групово с 10-на БМВ-та в някой от почивните дни, преди ходихме на гости на ЛОВЧАНЛИЙ...може пак да го направим или до Троян,В.Търново.... 8)
свн

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Яну 2009, 22:43

[quote="Гецата"][/quote]

Не,Геца...друго имах впредвид.Вие сте бая по-големи от мене.Аз сигурно съм най-малкия там и мойта компания и твойта компания примерно е с възрастова разлика примерно поне 4 5 години...Смятам,че не е редно да изтипосам 2 3 по на 16 17 да щъкат около мен докато вие си говорите за по-сериозни неща и всеки от тях да дава по някой глупости като мнение само да ме излагат.Другия вариант е да си идвам сам и в началото да щъкам около тебе,здравко Оги Васко примерно докат се позапозная с другите.Трябва първите срещи да съм кат кученце около някой :) дет мръдне той да ходя и аз :lol: :lol: От такава гледна точка говорех.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 30 Яну 2009, 9:46

svetoslavned написа:Нали знаеш едно е да говориш в лицето на някой съвсем друго е във форума.... 8) И аз не идвам последно време в петъците но се виждаме в неделите със съклубарите от БМВ, ще гледам да променя това...Трябва да измислим някой поход, групово с 10-на БМВ-та в някой от почивните дни, преди ходихме на гости на ЛОВЧАНЛИЙ...може пак да го направим или до Троян,В.Търново.... 8)

аз не се наемам повече... последния път като правихме сбирка в Търново уж Плевенчани я организирахме... в край на сметка в Търново дойдоха над 100 бмв-та от които имаше 5 Плевенски БМВ-та... от които познавах само 2-ма... интересно при положение че сигурно съм човека който познава най много БМВ-джии в Плевен :lol:

през 2007-ма сбирките които правехме много ми допадаха... събираме се 10 бмв-та и тръгваме да дефилираме из града във колона... трябва пак да го направим някой ден...

Потребител
Аватар

Мнение от add1c710n » 30 Яну 2009, 10:34

TUZara` написа:
Гецата написа:

Не,Геца...друго имах впредвид.Вие сте бая по-големи от мене.Аз сигурно съм най-малкия там и мойта компания и твойта компания примерно е с възрастова разлика примерно поне 4 5 години...Смятам,че не е редно да изтипосам 2 3 по на 16 17 да щъкат около мен докато вие си говорите за по-сериозни неща и всеки от тях да дава по някой глупости като мнение само да ме излагат.Другия вариант е да си идвам сам и в началото да щъкам около тебе,здравко Оги Васко примерно докат се позапозная с другите.Трябва първите срещи да съм кат кученце около някой :) дет мръдне той да ходя и аз :lol: :lol: От такава гледна точка говорех.

Аз съм нов тука и почти никои не познавам но гледам ся каде има сбирки и лека полека ше вържем с някои лафа :)

Колкото до плевен съм ходил 2-3 пъти на вечерните събирания и не е зле има испълнения ама последния път като бях ушев се появиха и ни порастикаха Confused
никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 30 Яну 2009, 22:12

Оги аз съм за, трябва да върнем традиционното "ОБИКОЛКА на ПЛЕВЕН" ...Още си спомням очудените физиономий на плевенчани като видеха няколко БМВ-та в редичка да шпорят из града...беше незабравимо 8)
свн

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 04 Фев 2009, 18:56

svetoslavned написа:Оги аз съм за, трябва да върнем традиционното "ОБИКОЛКА на ПЛЕВЕН" ...Още си спомням очудените физиономий на плевенчани като видеха няколко БМВ-та в редичка да шпорят из града...беше незабравимо 8)

и с 3-те педала ЗА !! ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар

Мнение от add1c710n » 04 Фев 2009, 20:48

приемате ли новаци :roll:
никога не карам по бързо от колкото лети ангелът ми хранител !!!!!!!!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Плевен