За или Против хромираните рингове за табло е36!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Твърдо съм за . Аз лично искам много да си сложа , но ми казаха , че е доста играчка, като за първи път.Иначе някои колега ако се нави е дами ги монтира много ще съм доволен.Колкото до колега ако ти се занимава час два , давай , ще бъдеш много добре изненадън от ефекта
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
да ти кажа чеснто отваря си накяк си таблото нищо лошо няма в това да упгреидваш колата си с нови неща ... няма значение че е от 90-те важното е че все още произвеждат "лаиняници" за тях
а пък и тея рингове струват колкото половинта тунинг на 1 голф

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Ринговете са най-готиното нещо, с което можеш да си накиприш таблото. Радват ме много. Придават страхотен вид, много са стилни, определено не мисля, че са кичозни.
ПС: не е толкова трудно слагането, колкото изглежда от мануала. Стига да имаш инструментите и поне минимална техническа грамотност не е трудно да успееш (щом аз се справих...). :-)
ПС: не е толкова трудно слагането, колкото изглежда от мануала. Стига да имаш инструментите и поне минимална техническа грамотност не е трудно да успееш (щом аз се справих...). :-)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vld написа:bum_bum написа:"ЗА", все пак ги продавам, тряба да има оборот
а на твойта сложил ли си
Не съм. Заделил съм си едни много отдавна ама Сони го мързи да разглоби таблото, че явно като са връщали километража са закръглили болта и сам не се справям

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:vld написа:bum_bum написа:"ЗА", все пак ги продавам, тряба да има оборот
а на твойта сложил ли си
Не съм. Заделил съм си едни много отдавна ама Сони го мързи да разглоби таблото, че явно като са връщали километража са закръглили болта и сам не се справям
А ако евентуално се пръснат с черен спрей, дали след време ще се олющи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
И аз съм ЗА, и един ден ще си сложа. Малко се притеснявам от свалянето на таблото, че имах проблеми едно време с него, и не ми се иска да се отваря пак, ама визията е друга, определено
Пък и не са чак толкова натрапчиви, че да трябва да се съчетават като визия с останалата част от интериора, вярно че допълват, но аз нямам хромирани части и пак мисля, че ще стои много добре

Пък и не са чак толкова натрапчиви, че да трябва да се съчетават като визия с останалата част от интериора, вярно че допълват, но аз нямам хромирани части и пак мисля, че ще стои много добре

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:bum_bum написа:vld написа:bum_bum написа:"ЗА", все пак ги продавам, тряба да има оборот
а на твойта сложил ли си
А ако евентуално се пръснат с черен спрей, дали след време ще се олющи
Eдва ли, ако се направят както трябва бъбреците не се лющят, а ринговете предполагам ще изкарат доста повече.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Много зависи ,според мен на едни коли отива и седят добре ,на други направо седят като подарени.
Аз примерно бих сложил черен мат ,за да придадът завършен вид на таблото.
Жорката -еrr0r си е сложиш черни и ми хареса как седят.
Аз примерно бих сложил черен мат ,за да придадът завършен вид на таблото.
Жорката -еrr0r си е сложиш черни и ми хареса как седят.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Може ли снимки на черните матирани рингове в таблото за да вия как седят че доста се замислих.
А иначе 100% с рингове . Много глезят окото и отваря
А иначе 100% с рингове . Много глезят окото и отваря

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Не може.
Те почти не си личат, като се пръснат черни. Опастност от олюпване на черния слой върху ринговете няма, защото те нямат допир до нищо. Имах фотостори с моя проект, но нещо потурчих снимките и... вече нямам материал 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Така ринговете не пасват боклуци и се отказах да ги слагам ако има някой желаещ от писалите в анкетата ги подарявам само трябв ада дойде от понеделник до красно село да ги вземе и съответно да има желание да ги пили и лепи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3