Нова кола
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
естествено, че не му помагам или поне не пряко. Може помагам на следващият попитал за допълнителен автопилот.
И аз като 90% от мненията до тук спамя или по-скоро обсъждам целта на темата, но ми стана чудно, че човек не може да попита как може да сложи допълнително някоя екстра, защото видиш ли всичко трябва да е стандартно в колата и само се качваш и караш, караш ... Не може да станем като Е36
Тук може да пуснеш някоя друга снимка и това е
Можеше да попиташ другите с какво му помогнаха. Аз поне му честитих. Явно нещата в "по-горните" форуми са доста напечени, не се пише нищо излишно. Съжалявам, че ви спамих в темата и форума
пс absix най-малко с теб ми се иска да споря
И аз като 90% от мненията до тук спамя или по-скоро обсъждам целта на темата, но ми стана чудно, че човек не може да попита как може да сложи допълнително някоя екстра, защото видиш ли всичко трябва да е стандартно в колата и само се качваш и караш, караш ... Не може да станем като Е36

Можеше да попиташ другите с какво му помогнаха. Аз поне му честитих. Явно нещата в "по-горните" форуми са доста напечени, не се пише нищо излишно. Съжалявам, че ви спамих в темата и форума

пс absix най-малко с теб ми се иска да споря

Няколко човека му отговориха, че почти няма невъзможни неща, но това ще струва адски много пари, ако изобщо намери някой да го направи в БГ. Темата приключи още на първа страница...
Ако ти е кеф да коментираш на Ники глупавите постове, това вече е друго
пс: но хард фийлингс, не съм искал да се заяждам с теб
Ако ти е кеф да коментираш на Ники глупавите постове, това вече е друго

пс: но хард фийлингс, не съм искал да се заяждам с теб

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
vwfan написа:Трябва само лостчето за автопилота, кабелите и пластмасите около кормилната конзола с дупка за, допълнителното лостче и отключване през компютър.
ето го верния отговор , но в Камор няма така да му го кажат . Темпомата е една от най-лесните за добавяне екстри , ще трябва едно преинсталиране на софта и готово . Най-лесно е да кажеш, че не става, но не видях и едно обосновано мнение защо да не става ?? Нова била колата , супер скъпо щяло да излезне.... това резон ли е

Колега, честита да ти е колата и само безавариино!
По темата : Всяка една екстра може да се добави допълнително без проблем. Трябват ти единствено средства. Дори на таблото ти в момента имаш лампичка за автопилот. Единствено сменяш външните елементи и после препрограмираш.
Това е същото като при БК за Е46. Сменяш лостчето за мигачите, програмираш и имаш БК.
По темата : Всяка една екстра може да се добави допълнително без проблем. Трябват ти единствено средства. Дори на таблото ти в момента имаш лампичка за автопилот. Единствено сменяш външните елементи и после препрограмираш.
Това е същото като при БК за Е46. Сменяш лостчето за мигачите, програмираш и имаш БК.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Колеги мерси за отговорите и споровете
.
Ще видя какво ще ми кажат в Камор.Ако не ме устроива ще си и я карам така.За сега съм много доволен от колата.И градско и извън градско е удоволствие да се кара(както всяко едно БМВ).

Ще видя какво ще ми кажат в Камор.Ако не ме устроива ще си и я карам така.За сега съм много доволен от колата.И градско и извън градско е удоволствие да се кара(както всяко едно БМВ).

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series