Проблем с ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с ABS
Съжалявам че пускам тема която е дъВкана хиляди пути но не намерих нужните отговори.От както я купих колата ми свети датчика на ABS. Закарах я на майстора си който провери всички датчици по колелетата и няма скъсани кабели , проверихме и релетата но не с други зачистихме крачетата но файда никаква. Та въпроса ми е КАДЕ да си закарам колата на диагностика и там ще могат ли с точност да ми кажат какъв е проблема. Дугия ми варянт е ако някой колега се е занимавал със същия пробелм да драсне. Кажете ми и сериозни сервизи... досега не съм щадил пари за подръжката си на колата така че не е проблема с парите просто искам да ми работи БАС-а. МОля да ми помогнете ще откача вече.........
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
аз мойта кола като я взех светеха всички възможни червени лампи по таблото и отидох на компютърна диагностика и човека ми оправи всичко - имах изгорял датчик, скъсан кабел и още някакви глупости, но всичкото това стана в кюстендил. Намери някой който си разбира от компютърна диагностика и ще ти оправи АБС-а 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз си правя колата от няколко години в кв. Илиянци, Тахо сервиз, момчето се казва Алек, тел. е 02/9369692
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
ъфх
Моето старо бмв беше така.Оказа се една студена спойка на един клапан в самия модул на абс,там има шест такива ако не се бъркам,електрически.Що компютри обиколих,и колко безплатни и не само съвети ми дадаха.Накрая система бош откри проблема-ел.кланан и толкова.Отидох взех едно ново управление и си реших проблема.Някъде в "Продава"някой предлагаше за 100лв.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Темата ти е за сервизно обслужване, и според мен една диагностика ще ти помогне да локализираш проблема.
Като се закачи на комп ти изписва кой датчик е проблемен и какъв е проблема,дали не дава връзка лош контакт или повреден датчик.
Ако не намериш ,кой да и направи диагностика пусни ми едно лично ще се раберем нещо
Като се закачи на комп ти изписва кой датчик е проблемен и какъв е проблема,дали не дава връзка лош контакт или повреден датчик.
Ако не намериш ,кой да и направи диагностика пусни ми едно лично ще се раберем нещо

ре
Записах си час в сервиз BOSH на бул.Данаил Николаев...ЩЕ пиша после какво е..Благодаря на одзовалите се..
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Re: ре
Дай някакаъв тел.на тоя БОШ,а и кажи какво стана с диагностиката.Струва ли си да се ходи при тях?Или са ...майстори...?Откриха ли проблема или само ти взеха парите? И колко?Благодаря!
Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Дай някакаъв тел.на тоя БОШ,а и кажи какво стана с диагностиката.Струва ли си да се ходи при тях?Или са ...майстори...?Откриха ли проблема или само ти взеха парите? И колко?Благодаря!
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
Колеги извинявам се,компа нещо заби и после ги напраска и трите накуп,а не знам как да ги разкарам двете последни
! Дава ми ,че не мога да изтривам ЧУЖДИ мнения-то аз и не искам,искам само моите,ама-не става.Моля който може да ги изтрие,да не си помисли някой,че е болка за умиране и искам отговор моментално.Извинявам се още веднъж!

re
На бул.Данаил НИколаев се намира сервиза на БОш посока ПОдуене. ДОбри са момчетата имат хубава апаратура и имат всичкия софтуер. Закачиха ме и се оказа пробелм с дясната гума беше прекъсната жицата за дясното колело от Комютъра към датчика. 30лВ е диагностиката и 30лв за Пускането на нов кабел. Направиха ми го за 1 ден. Разбират си от работата!!!! Темата е за КЛЮЧ
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
15 мнения
• Страница 1 от 1