Хидравлика помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги аз съм този който направи дисекция на прословутото казанче с филтър
За жалост след като го смених напълно неоснователно ,за тези пари трябваше да сменя маркучите -2 бр.Но както се казва не питай старило а питай патило
Няма филър в казанчето ,казвам го за пореден път !Затова препоръчвам на колегите които имат теч да сменят маркучите които след време губят своята еластичност и се появява сълзенето и от там и течовете ,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
ICE написа:Това не е точно така!
Значи ако колата ти е със сервотроник, тогава волана се върти ултра леко. Но ако рейката е без сервотроник, тогава волана е "тежък". Хидравличната течност в системата трябва да е DEXTRON II (по предписание), или DEXTRON III по мой съвет. Успех!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Добре последно има или няма филтър, че мойто още не съм го
сменил пък не ми се чупи новото да разбера

сменил пък не ми се чупи новото да разбера

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- i4koo
- ентусиаст
-
Не колеги ,не стана по-лек!Казанче ,течност и маркучи смених поради теч на хидравлично масло и профилактикаCa_Ma написа:i4koo pi4koo![]()
кажи са бате стана ли волана по лек след смяната на маслото + казанчето

- i4koo
- ентусиаст
-
Няма колега!zAcK написа:Добре последно има или няма филтър, че мойто още не съм го
сменил пък не ми се чупи новото да разбера![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vasiliok
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d Touring M package 2003
- Мечтае да кара: BMW X5
На мен също ми тече хидравличното масло, и мисля че е от маркучите, целите са в масло. Искам да питам колегата който каза че ги е сменял, колко кинта са тия маркучи?......че май ми предстои същата смяна.
- i4koo
- ентусиаст
-
Колега мисля че бяха около 160 лв двата от Мкар ,трябва да видя фактурата да кажа с точностVasiliok написа:На мен също ми тече хидравличното масло, и мисля че е от маркучите, целите са в масло. Искам да питам колегата който каза че ги е сменял, колко кинта са тия маркучи?......че май ми предстои същата смяна.

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
signala написа:А колеги някой виждал ли е този прословут филтър в казанчето защото един колега беше писал преди доста време че е строшил на парчета старото си казанче и никакъв филтър не е намерил вътреАко няма такъв филтър не виждам смисъл да се сменя казанче.Аз като си подменях хидравличната течност също не видях да има нещо по специално вътре в това казанче което да прилича на филтър
До колкото знам филтърът е самото казанче тоест конструкцията му отвътре деиства като филтър и затова няма отделна част филтър а направо се сменя казанче на 10тина годинки някъде
- i4koo
- ентусиаст
-
Знаех си колега ,аз като се качих на един колега с 205 имах чуството че карам шейнаhellsgate написа:проблемът изникна от гумите колеги .Сложих по малки и стана работата.Благодаря на всички

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Добре,аз съм с гуми 205 и волана ми е тежък при ниска скорост. Мой приятел със същото БМВ 520 същата година и двигател -волана му е лек като перце
От какво ще е този проблем? Сменил съм течност с ДЕКСТРОН 3,разлика няма!
Имам леко сълзене от капачето на казанчето,но е едва забележимо.
Къде да търся проблема с тежкия волан?
В рейката? В хидравличната помпа? Колата е на 13г все пак. Не че ми е болка за умирачка,ама може и по лек да е този и без т'ва голям геврек

От какво ще е този проблем? Сменил съм течност с ДЕКСТРОН 3,разлика няма!
Имам леко сълзене от капачето на казанчето,но е едва забележимо.
Къде да търся проблема с тежкия волан?
В рейката? В хидравличната помпа? Колата е на 13г все пак. Не че ми е болка за умирачка,ама може и по лек да е този и без т'ва голям геврек

- safety car F1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 n52b30
DroW написа:signala написа:А колеги някой виждал ли е този прословут филтър в казанчето защото един колега беше писал преди доста време че е строшил на парчета старото си казанче и никакъв филтър не е намерил вътреАко няма такъв филтър не виждам смисъл да се сменя казанче.Аз като си подменях хидравличната течност също не видях да има нещо по специално вътре в това казанче което да прилича на филтър
До колкото знам филтърът е самото казанче тоест конструкцията му отвътре деиства като филтър и затова няма отделна част филтър а направо се сменя казанче на 10тина годинки някъде
Много си прав колега

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3