4 цилиндъра срещу 6
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Хммм мирише ми тука на изгоряло....
когато любо се дърпаше с 320-ката от 4-5 старта 3 мисля че победи любо !
Когато Сами кара колата, мегов беше от хлъзгавата страна и затова му взе 2-3 коли, но после като се обърнаха мегов би !
Тогава според мен, 325-така вървеше повече.
А и друго си мисля, по лесно е да изцедиш стандартен мотор отколкото един спортен изцеден вече....
Ама мой си мисли....
Когато Сами кара колата, мегов беше от хлъзгавата страна и затова му взе 2-3 коли, но после като се обърнаха мегов би !
Тогава според мен, 325-така вървеше повече.
А и друго си мисля, по лесно е да изцедиш стандартен мотор отколкото един спортен изцеден вече....
Ама мой си мисли....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
[quote="GaD"]Хммм мирише ми тука на изгоряло....
Абе аз за това "мрънкам" толкова много - просто 25-та беше малко по-убедителна !!!
Георги Пенчев
Абе аз за това "мрънкам" толкова много - просто 25-та беше малко по-убедителна !!!
Георги Пенчев
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Penchev написа:GaD написа:Хммм мирише ми тука на изгоряло....
Георги Пенчев
Какво значи "по-убедителна" не мо'а да разбера? Какво повече от 3:1 за 320is когато Сами я караше... Защо не мога да разбера някой хора казват на черното бяло...

От къде тръгнахме, къде стигнахме...

Дали ми върви колата, дали имала мощност да бие Е46 330i, колко била убедителна, дали другата била стандартна, на колко години е баба ми...

Да не стане така малко като Pаradox_sf - дуднеше нещо за една Хонда, но след 5км в Прасето и се беше наакал от кеф как върви и тн.т
Аре стига по тая тема, 'щото типично по Български всеки разбира, ама малко са карали или правили такъв мотор...
Ако искате да спорим за М20Б25 и S14В20 - това е друг въпрос. Само ще ви светна, че полза няма... S14В20 все още се използва от състезатели тук и там, та дори и в British Touring Car Championship, където от 2л изтискват скромните 330кс... А М20В25 въобще не е и помирисвал писта...
Но това е тема за Е30...

Power is Nothing Without Insanity
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
О'К Аlex, все пак не оставай с впечатлението,че аз се заяждам ! Говоря така защото на Любо колата се държа много добре.
Добре,нека е така както казваш и за типичното за българина ....
Георги Пенчев
Добре,нека е така както казваш и за типичното за българина ....
Георги Пенчев
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Абе, ама съвсем сте изтропали
Може ли да спорите за глупости
1.Това беше гонка, която няма финал и никой не може да каже- да имаше две коли разлика или не нямаше разлика
2. От едната страна беше мокро от другата сухо.
3. Мегов беше на 17" , а Алекс по цвички.
Тъй че таз гонка въобще не може да бъде критерий за вървежа на две толкова близки по характеристики коли
Ни съ карайте уе

Може ли да спорите за глупости

1.Това беше гонка, която няма финал и никой не може да каже- да имаше две коли разлика или не нямаше разлика

2. От едната страна беше мокро от другата сухо.
3. Мегов беше на 17" , а Алекс по цвички.
Тъй че таз гонка въобще не може да бъде критерий за вървежа на две толкова близки по характеристики коли

Ни съ карайте уе

street disorder workshop

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Sami99 написа:Ни съ карайте уе
Бииите саааа

0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер