въпрос за брони
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
въпрос за брони
еднакви ли са задните брони на седан и комби е34?
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Re: въпрос за брони
kirililiev написа:еднакви ли са задните брони на седан и комби е34?

- kirililiev
- ентусиаст
-
Re: въпрос за брони
jullydjs написа:kirililiev написа:еднакви ли са задните брони на седан и комби е34?
Да на 100%
мерси за бързия одговор

Аз карам моето комби с броня от М5 седан. Няка никаква разлика, освен че средната лайстна (която ми дойде заедно с броните) се оказа по-къса от моята с около 10 мм. Самата броня и тя е по-тясна в задната си част от моята оригинална с толкова (ако си представиш бронята като трапец, по-късата основа, която стърчи назад от колата, е по-къса с около 10мм). Затова те съветвам ако бронята е М, да я вземеш заедно с лайстните или поне със средната лайстна - говоря за тези лайстна, която скрива монтажните елементи. Или пък най-малкото да го имаш предвид
.

- kirililiev
- ентусиаст
-
Postman написа:Аз карам моето комби с броня от М5 седан. Няка никаква разлика, освен че средната лайстна (която ми дойде заедно с броните) се оказа по-къса от моята с около 10 мм. Самата броня и тя е по-тясна в задната си част от моята оригинална с толкова (ако си представиш бронята като трапец, по-късата основа, която стърчи назад от колата, е по-къса с около 10мм). Затова те съветвам ако бронята е М, да я вземеш заедно с лайстните или поне със средната лайстна - говоря за тези лайстна, която скрива монтажните елементи. Или пък най-малкото да го имаш предвид.
вземам обикновенна,моята се натроши лятото по разни писти и е време за въстановяване.просто има на изгодна цена от комби.мерси за пояснението

5 мнения
• Страница 1 от 1