проблем с хидравлично масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
проблем с хидравлично масло
здравейте колеги,проблема е следния.колата е 318 ис от четири дена не я бях карал и днес отивъм към нея и забелязвам старо полуизсъхнало петно от масло под нея,но си помислих че сигурно съм спрял върху него и не е от мен.кавах колата 40 минути и я паркирам ,гася ,излизам и гледам три капки прясно масълце,което ми говори че е капнало докато сам я паркирал.волана го усещам нормален ,няма виене и скърцане,поне за сега.проблема дали е в маркучите или по сериозен?
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
и на мене ми капе малко масалце и мисля че едната скоба се е разхлабила, като се запролети времето ще си я сменя на някой канал, сега си гледам в казанчето да има до средата поне

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kambe написа:и на мене ми капе малко масалце и мисля че едната скоба се е разхлабила, като се запролети времето ще си я сменя на някой канал, сега си гледам в казанчето да има до средата поне
И при мен е така но на щеката не се докосва маслото...само ще му долея и ще затегна скобата....в моя канал...

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Колега погледни маркучите под казанчето, сигурно имаш разхлабена скоба и от там капе. И задължителн си долей хидравлично масло, да няма после тема, "като въртя волана и вият стадо вълци" 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- killswitch
- кандидат ентусиаст
-
колеги днес майсторите са я гледали и казали 4е сълзяло от някав си маркуч за обратно налягане (ако не се лъжа),но така да съм си карал нямало нищо.а възможно ли е да капва само когато въртя волана на едно място има ли значение?
8 мнения
• Страница 1 от 1