E39 530dA на 914 000 км
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
То не е за хвалене(хич даже
),но от купуването на колата-октомври 2006г.до сега съм сменил:
1.водна помпа
2.вискосъединител
3.предни носачи
4.биалетки
5.предни дискове и накладки
6.термостат
7.вътрешен накрайник на рейката
8.ел.помпата в резервоара
9.почистване на радиаторите и доливане фреонче
10.масла,филти и т.н.
11.чисто нови джанти и гуми
12.стъкла фарове,стопове,бъбреци,ксенон и др.
и може би пропускам нещо......
Минавам около 1500км на месец,а колко се е вързало досега...не ми се смята...Колата я взех за 16700лв.,а тръгна ли да я продавам-колко да и искам.....
P.S.частите са оригинални

1.водна помпа
2.вискосъединител
3.предни носачи
4.биалетки
5.предни дискове и накладки
6.термостат
7.вътрешен накрайник на рейката
8.ел.помпата в резервоара
9.почистване на радиаторите и доливане фреонче
10.масла,филти и т.н.
11.чисто нови джанти и гуми
12.стъкла фарове,стопове,бъбреци,ксенон и др.
и може би пропускам нещо......

P.S.частите са оригинални
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Според мен това е много сполучлив модел, всяка добре гледана кола може да искара милион км без проблем.
Аз лично за два месеца съм врътнал към 20к на моята Е39, и до момента съм сменил 2 биалетки, масло и доливане на фреон.
П.С. Пич повечето неща които си сменявал си консумативи.
Аз лично за два месеца съм врътнал към 20к на моята Е39, и до момента съм сменил 2 биалетки, масло и доливане на фреон.
П.С. Пич повечето неща които си сменявал си консумативи.
Пичове, много полезно инфо давате, но включвайте цените което ще е много полезно за много хора като консултация за чаркове
И един
Вчера се возих при един приятел с Вектра 97г бензин-газ на 600000 и еди колко си км и колата му е часовник във всяко отношение. Има един ремонт гарнитура и други дребни неща и толку (коментара е само за двигателя, за окачването не се интересувах)
Какво са за БМВ милион тогава!

И един

Вчера се возих при един приятел с Вектра 97г бензин-газ на 600000 и еди колко си км и колата му е часовник във всяко отношение. Има един ремонт гарнитура и други дребни неща и толку (коментара е само за двигателя, за окачването не се интересувах)

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Не знам за настъпването но в началото е сменял накладки на 50 хил. а накрая е взел да ги подкарва по 300 хил.км. дискове не е ли сменял лагери, вериги на мотора нещо. Баси машината моята е на 2 000 000 милиона сигурно

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Тази кола, не е виждала дупки, не е виждала студен старт, не е виждала гадна нафта..
Ако и шофьора е бил професионал... нищо чудно че са се разминали само с тези ремонти.
Ако и шофьора е бил професионал... нищо чудно че са се разминали само с тези ремонти.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
в списание BMW car каква кола искаш да напишат че е най-добрата.
аз също карам е39 и много съм доволен но не смятам че е една от най-здравите коли.
за това че колата найстина като се внесе тука първата работа на тези от автокъщата е да закачат комп-а и да ги направят 150 000км.
Въпреки това, по този начин потдържана колата, мисля че ще има още доста да изкара, при положение че скоростната кутия е кажи речи на 200 000км.
За двигателя 530Д, просто коментарите са излишни. Двигателят е номер 1
аз също карам е39 и много съм доволен но не смятам че е една от най-здравите коли.
за това че колата найстина като се внесе тука първата работа на тези от автокъщата е да закачат комп-а и да ги направят 150 000км.
Въпреки това, по този начин потдържана колата, мисля че ще има още доста да изкара, при положение че скоростната кутия е кажи речи на 200 000км.
За двигателя 530Д, просто коментарите са излишни. Двигателят е номер 1

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Абе имаше един колега с мерцедес дето викаше че мерца изкарва 800 000 км
Дано прочете темата!
А пък 15 евро на 1000 км не са много,при нормално каране както е при повечето от нас месечно се изминават 2000-2500 км,това прави около 40 лв месечно 

- m4r1qn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: C20LET
не видях да има смяна на съединител - имаше смяна на ск. кутия на 800к. Дори и да е карана само извън градско с 2 съединителя (ако предположим че при смяната на ск. кутия е сменен и съединителя) няма как да стане без допълнителна смяна. също не са посочени разходите за кансумативи, а те са от основно значение за добрата работа на мотора. Да предположим че смяната е на 25к км това прави 37 смени по около 300 евра на смяна (масло и филтри) това прави 11 100 евро плюс поне 2 съединителя 2500 евра, 18-20 комплекта гуми или 10 800 евра .... абе не ми се смята.
искам да кажа че посочените разходи са посочени непълно да не говорим до колко са автентични.
искам да кажа че посочените разходи са посочени непълно да не говорим до колко са автентични.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
m4r1qn написа:не видях да има смяна на съединител - имаше смяна на ск. кутия на 800к.
Шерлок, може би колата е била автоматик и за това не виждаш никъде съединител

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
жцн
колега под секрет моита е на 637000 горе при еди пич в лозен ходих за нещо та без да искам разбрах обаче нямам забележки вече почти година не сьм я пипнал само осещам че сьединитела е трьгнал като е по студено ми припльзва 520 97г. така че караи смело по пьт за морето с един прияте 230 км/ч на 6100 уборота и си ме закара че и ме прибра даже и ме вози и до днес без аеарий 

Re: жцн
paco1999 написа:колега под секрет моита е на 637000 горе при еди пич в лозен ходих за нещо та без да искам разбрах обаче нямам забележки вече почти година не сьм я пипнал само осещам че сьединитела е трьгнал като е по студено ми припльзва 520 97г. така че караи смело по пьт за морето с един прияте 230 км/ч на 6100 уборота и си ме закара че и ме прибра даже и ме вози и до днес без аеарий

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
много полезно , а тук в БГ ни се вижда нормално на "200 000 реални" да изгарят комонрейл помпите и автонатиците да се предават ....Темата е като часовник за сверка , много полезна ++++
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3